Talika lipocils. Nežinau ar pailgėjo tos blasktienos, bet kada mažiau šeriasi tai tikrai pastebėjau. Kadang jos labai šviesios egaliu įvertinti blizgesio , bet lyg švelnesnės patapo. Labai patinka, kad priemonė neriebi, akių nedirgina kaip kad ricinų aliejus, nors jį taip pat šepetėliu nuo tušo tepdavau. Ir ne žele konsistencijos, nekietėja. tai va
Man tuso sepeteliu ricina tept irgi nepatikdavo atrodo, nedaug tepdavau, bet vis tiek ir vokai visi riebaluoti, ir paakiai Ir siaip as kazkokio efekto nepastebejau O vat dzintars balzamas Blakstienos patamsejo, sese net pastebejo, sako riestos kaip is paveiksliuko
Naudoju ricinos aliejuka blakstienoms jau kokius 4 metus diena is dienos,bet super efekto nepastebejau,nors kita vertus,jokiu problemu su blakstienom ir neturejau,bet tepu profilaktiskai,atgaivinti nuo tuso:)
Oi nezinau, as turiu buteliuka parvezta is Egipto...bet po jo blakstienos uzsiriecia ir patamseja jau kita ryta. O po nakties su ricinos aliejum, tokio ispudingo poveikio tikrai nebuna
Aš irgi naudoju dzintars:) Šiaip man patinka tai kad kai užsitepi gražiai užsiriečia, elastingos tampa blakstienos:) be to ir antakius juo tepu, taip pat fainai "sušukuoja". Nepasakyčiau kad būtų didelis rezultatas, bet apatinės blakstienos tikrai paaugo:)