QUOTE(Paršulis @ 2008 07 22, 22:33)
Gal kuriai nors daktare Kitovene dare cezari gal galit parašit ar gerai daro
Man dare. jau du kartus

Ar gerai? Na lyg viskas ir gerai, nepapjove

QUOTE(SuperBaba @ 2008 07 22, 22:00)
Man dare. jau du kartus
ant dienu jau ir treciaji karta padarys

O Kitovienė dar tebedirba VGN? Nes kiek žinau, ji dirba privačiai Baltupiuose.
QUOTE(kristynkam @ 2008 07 23, 11:11)
O Kitovienė dar tebedirba VGN? Nes kiek žinau, ji dirba privačiai Baltupiuose.
Buvau jos vedamoje paskaitoje apie gimdyma,sake,kad nepriimineja gimdymu.
QUOTE(Paršulis @ 2008 07 23, 11:28)
Aš kaiptik šianden buvau VGN ir kalbejau su ja del gimdimo kek aš žinau inai kuri laika dirbo Trakosia bet nesenei grižo VGN

Sveikutės, laukiuose pirmo vaikelio todėl labai daug ko nežinau. Prisiskaičiau tiek gerų nuomonių todėl nusprendžiau gimdyti VGN. Sakykit ar reikia prieš gimdymą apsilankyti pas gydytoja tuose gimdymo namuose, tartis nenorėčiau, ar reikia kur nors nurodyti kur norėčiau gimdyti. O prasidėjus sąrėmiams, jeigu kviesčiau greitąją, ji mane vežtų ten kur aš pageidaučiau gimdyti? Ir dėl naktinukų, vienur skaičiau, kad reikia atsivežti dvejus savo, o kitur jau rašot, kad duoda ligoninėje, kaip iš tiesų yra? O vyrui ten nėra nustatytos lankymo valandos?
QUOTE(linasiniX @ 2008 07 23, 17:57)
Sveikutės, laukiuose pirmo vaikelio todėl labai daug ko nežinau. Prisiskaičiau tiek gerų nuomonių todėl nusprendžiau gimdyti VGN. Sakykit ar reikia prieš gimdymą apsilankyti pas gydytoja tuose gimdymo namuose, tartis nenorėčiau, ar reikia kur nors nurodyti kur norėčiau gimdyti. O prasidėjus sąrėmiams, jeigu kviesčiau greitąją, ji mane vežtų ten kur aš pageidaučiau gimdyti? Ir dėl naktinukų, vienur skaičiau, kad reikia atsivežti dvejus savo, o kitur jau rašot, kad duoda ligoninėje, kaip iš tiesų yra? O vyrui ten nėra nustatytos lankymo valandos?
Sveika aš laukiu antro bet pirma gimdžiau RK bet antra nusprendžiau gimdit VGN kaiptik šianden buvau nuvažiavusi apžiuret ir pasikalaust gel vidines tvarkos.Del to ar reike važio preš aš skaitau kad reike del saves nes tada pačiai ramiau kada atvažioji ir jau dauk maž žinai kur ir kas man atsake i visus mano klausmus tai gel naktiniu tai tikrai i gymdikla dos tenai o po to jau savo ir sau ir vaikui rubai,del viro lankimo valandu tai tikslei nežinau tik sake jai vyras nori nakvot tai yra oficalus mokestis .O šėip aš galvoju kad gereuse nuvažiot ir del visko paklausti, Sekmes.
QUOTE(linasiniX @ 2008 07 23, 18:57)
Greitukė veštų ten, kur nurodytum (aišku miesto ribose, į kokius Trakus tikrai nenuveš). Naktinukus ir chalačiuką bent jau VGN duoda. Duoda ir vaikui rubelius, jei savų neturi ar nenori vilkt. Na, nebent dabar tvarka pasikeitusi, bet abejoju. Galiausiai galima pasiskambint arba nuvažiuot į VGN ir visko pasiteiraut

Prieš gimdymą nebūtina ten lankytis, juk turi tave prižiūrintį gydytoją moterų konsultacijoje?
Svarbiausia savo puodelį, šaukštą ir šakutę turėt

Dėl greitosios reikia pasiskambinti tel. 113 ir pasakys, kokiais atvejais veža į vieną, ar kitą gydymo įstaigą. Tai priklauso nuo situacijos, nėštumo būklės, ar tai prieš laikinis gimdymas ar ne, nuo gimdymo eigos, atstumo ir kt.
Į GN patarčiau važiuoti iš anksto, kad jums būtų žinomas kelias, koordinatės, Priėmimo sk. telefonai. Labai svarbu, kad galėtumėte apsiprasti su aplinka, kad žinotumėte, kokia yra tvarka atvykus gimdyti, kaip būtent tam pasiruošti, ką turėti, pateiktumėte jums neaiškius klausimus, susipažintumėte su informacija skelbimo lentose ir t. t. Ne viena besilaukianti mamytė tai daro, nes jai tai rūpi, nori būti atsakinga, nori būti užtikrinta ir rami, nori gerai jaustis psichologiškai, kad tik gerai viskas klostytųsi. Ji nenori patekti į nežinomybę, į nežinomą ir labai svetimą aplinką, nori išvengti papildomo streso, nesusipratimų ir visokiausių neaiškumų.
Prieš vykdami pasiskambinkite į Priėmimo skyrių dėl galimybės apžiūrėti patalpas ir sužinoti tvarką, vykstant gimdyti. Jums pasakys kuriuo metu geriausia apsilankyti, kad nebūtų didelio srauto pacienčių ir skirtų pakankamai dėmesio jums. Linkiu drąsos, atsakingumo, tai ką jus pati galite padaryti ir sėkmės!
Į GN patarčiau važiuoti iš anksto, kad jums būtų žinomas kelias, koordinatės, Priėmimo sk. telefonai. Labai svarbu, kad galėtumėte apsiprasti su aplinka, kad žinotumėte, kokia yra tvarka atvykus gimdyti, kaip būtent tam pasiruošti, ką turėti, pateiktumėte jums neaiškius klausimus, susipažintumėte su informacija skelbimo lentose ir t. t. Ne viena besilaukianti mamytė tai daro, nes jai tai rūpi, nori būti atsakinga, nori būti užtikrinta ir rami, nori gerai jaustis psichologiškai, kad tik gerai viskas klostytųsi. Ji nenori patekti į nežinomybę, į nežinomą ir labai svetimą aplinką, nori išvengti papildomo streso, nesusipratimų ir visokiausių neaiškumų.
Prieš vykdami pasiskambinkite į Priėmimo skyrių dėl galimybės apžiūrėti patalpas ir sužinoti tvarką, vykstant gimdyti. Jums pasakys kuriuo metu geriausia apsilankyti, kad nebūtų didelio srauto pacienčių ir skirtų pakankamai dėmesio jums. Linkiu drąsos, atsakingumo, tai ką jus pati galite padaryti ir sėkmės!
Labai jums ačiū, būtinai nuvyksiu pasižiūrėti.
O kam tą greitąją kviest? Kai prasideda sąrėmiai ir tęsiasi kas dešimt minučių, sėdi į automobilį ir važiuoji pati į gimdymo namus.