Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai (VGN)

QUOTE(Mazule @ 2008 07 26, 11:29)
Palata už 200 lt. yra gimdykla-palata - t.y. joje ir pagimdai, ir praleidi likusias paras ligoninėje. Ten ir WC,ir dušas vietoje.

Tik ten toks trūkumas, kad baisiai jau nejauki ta palata, langą dengia statybinis vagonas ir po gimdymo visąlaik girdėsi dejones iš gretimų gimdyklų... (O kitos pogimdyvinės palatos tai kitam aukšte, tik ši prie gimdyklų.) Mano galva 200 lt mokėt tik už dušą tai daugoka.
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2008 07 26, 11:29)
Palata už 200 lt. yra gimdykla-palata - t.y. joje ir pagimdai, ir praleidi likusias paras ligoninėje. Ten ir WC,ir dušas vietoje.
Palatos už 50 lt. yra dvivietės su WC - čia yra galimybė būti vienai arba su vyru (jei gimdymo namai nėra perpildyti)  4u.gif

gal zinot kiek yra mokamu palatu?
Atsakyti
Sveikutes, man cia toks klausiams is kilo, o jus kai issirenkat pas ka gimdysite, tai jus nevaikstot dar ir pries gimdyma pas tas gydytojas i konsultacijas? ax.gif nes poliklinikose tai echoskopu pasiziuri tik 2 kartus, pries gimdyma butu gerai, kad gydytoja, kuri priims gimdyma pasiziuretu pries gimdyma echoskopu, kaip ten kas, na ne ta diena kai gimdai, bet dar pries gimdyma
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 07 27, 00:47)
Tik ten toks trūkumas, kad baisiai jau nejauki ta palata, langą dengia statybinis vagonas ir po gimdymo visąlaik girdėsi dejones iš gretimų gimdyklų... (O kitos pogimdyvinės palatos tai kitam aukšte, tik ši prie gimdyklų.) Mano galva 200 lt mokėt tik už dušą tai daugoka.

Negirdejau jokiu dejoniu is kitu gimdyklu unsure.gif tris dienas toje VIP palatoje praleidau ir daug gimdymu tuo metu buvo...na nebent visos gimdyves ramios pasitaike, bet abejoju, kad per 3 paras nei viena nereke... g.gif Ir ji man kaip tik tokia jauki pasirode, lovos patogios ir mamai ir vyrui, savo wc ir dusas graziai suremontuoti, visui baldai naujesni palyginus su kitom palatom ir sesutes daznai uzbegdavo pasiziuret ar viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Vienai jauki palata, kitai nejauki, ir suprask cia biggrin.gif Na del gimdyviu reksniu, tai dabar ten visoj ligonineje ne pyragai, gimdyves klykia, vaikai verkia, statybininkai grezia sienas doh.gif Taip, kad kur bebusi, niekur ramybes nera biggrin.gif Noreciau sitos palatos uz 200, bet visi sako, kad praktiskai be sansu ja gaut, nes visada uzimta unsure.gif Jei ne tai tada bandysiu bent uz 50 gaut, nors gal irgi nelabai buna laisvu.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 07 28, 17:35)
Vienai jauki palata, kitai nejauki, ir suprask cia  biggrin.gif Na del gimdyviu reksniu, tai dabar ten visoj ligonineje ne pyragai, gimdyves klykia, vaikai  verkia, statybininkai grezia sienas  doh.gif Taip, kad kur bebusi, niekur ramybes nera  biggrin.gif Noreciau sitos palatos uz 200, bet visi sako, kad praktiskai be sansu ja gaut, nes visada uzimta  unsure.gif Jei ne tai tada bandysiu bent uz 50 gaut, nors gal irgi nelabai buna laisvu.

Kai buvau apsižiūrėt gimdyklų birželio pradžioj, tai buvo gimdyvių labai daug, sakė tuo metu buvo 38, bet ta VIP palata buvo tuščia. Aš joje pasisukiojau, išgirdau klyksmus iš kitų gimdyklų ir kažkaip nebenoriu jos smile.gif
Atsakyti
Praita savaite buvau VGN, tai skaiciau tokius lapus pakabintus ant sienos...,kad gyditojo konsultacija kainuoja 42Lt, o gimdymas 460Lt.Gal galit kas paaiskint kaip suprast?
Atsakyti
QUOTE(Mindiniete @ 2008 07 28, 21:17)
Praita savaite buvau VGN, tai skaiciau tokius lapus pakabintus ant sienos...,kad gyditojo konsultacija kainuoja 42Lt, o gimdymas 460Lt.Gal galit kas paaiskint kaip suprast?

tai reiskia, kad kiekviena karta atejus pas gydytoja, registraturoje Jusu paprasys sumoketi 42 Lt uz vizita. Bet idomu, as kas is pacienciu dar sumoka papildomai gyd. i kisene? g.gif

Del 460 Lt uz gimdyma, tai cia jeigu pareiskei nora gimdyti pas konkretu zmogu ir ta nora konkreciai uzfiksavai popieriuose, tai po gimdymo i kasa teks sumoketi 460 Lt. Bet patirtis parode, kad del gimdymo tai visi apliankia kasa, nes asmeniskai su gydytojais ir tariasi.
Atsakyti
QUOTE(Mindiniete @ 2008 07 28, 21:17)

42 litai i kasa yra uz slapimo tyrima, spaudimo ir tonu pamatavima, pasverima - tai padaro VGN konsultaciniame centre. Paskui eini pas gydytoja ir jei nori duodi jam i kisene. O 460 lt yra jei nori gimdyti nes pas budinti tuo metu gydytoja, o pas savo pasirinkta ir tuo metu nedirbanti gydytoja. Tuomet moki tuos 460 lt i kasa ir jei nori gydytojui i kisene nes is tu oficialiu 460 lt jam ne kas atitenka.
Atsakyti
QUOTE(eglytelyte @ 2008 07 28, 23:45)
42 litai i kasa yra uz slapimo tyrima, spaudimo ir tonu pamatavima, pasverima - tai padaro VGN konsultaciniame centre. Paskui eini pas gydytoja ir jei nori duodi jam i kisene. O 460 lt yra jei nori gimdyti nes pas budinti tuo metu gydytoja, o pas savo pasirinkta ir tuo metu nedirbanti gydytoja. Tuomet moki tuos 460 lt i kasa ir jei nori gydytojui i kisene nes is tu oficialiu 460 lt jam ne kas atitenka.

o cia tuos 42 lt moki, kai siaip ateini pas gydytoja konsultacijai per nestuma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze @ 2008 07 29, 07:59)
o cia tuos 42 lt moki, kai siaip ateini pas gydytoja konsultacijai per nestuma?  g.gif

Taip, ateini i koncultacijas ir kiekviena karta oficialiai i kasa susimoki 42.10 lt
Atsakyti
QUOTE(eglytelyte @ 2008 07 28, 23:45)

teisingai iš 460lt gyditoju leka 250lt,ir kaip aš buvau nuvažiavusi apsižiuret tai paklausiau del to oficalaus mokeščio už gyditojo pasirinkima tai man konkrečiai dave suprasti kad už tokius pinigus gyditojas nevažios ipač nakti ir aš pilnai ji suprantu,man šitas mokestis yra kaškoks nesamoningas ar aš kaško nesuprantu už ka lieka tie dar 200lt ligoninei ar už jos dar kaškas papildomai ieina gal kas nors galit papasokot
Atsakyti