QUOTE(zole @ 2008 07 29, 16:19)
As buvau jau du kartus, abu kartus ir ziurejo, bet su tokiu senuciuku paprastu echoskopu. Matos lelius, sirdute, kuno dalys, bet jau ten smulkiai nieko neiziuresi. Na bet manau kad ir poliklinikose daugiau maziau panasus. Sekanti karta kai eisiu, tai eisim ziuret geru echoskopu, bet papildomai dar reikes ir sumoketi.
O siaip gali eiti bet kas, bet turi jau ten isirasyti i nesciuju iskaita.
Nemanau kad gali tik nueit, kad echoskopu paziuretu...Nes as pvz. i poliklinika nevaikstau, tik ten.
Jei nori tik echockopu kad paziuretu - gali bet kur privaciai nueiti
Galima eit ir tik tam, kad echoskopu pažiūrėtų. Kainuoja 100 Lt su centais. Tik prieš sav., kai skambinaus dėl to, sakė, kad šiuo metu tik viena gyd. echoskopuoja, kiti išėję atostogų, todėl priima tik su siuntimais.
Lygiai taip pat galima eiti tik tam, kad atliktų tyrimą dėl streptokoko (aš dariausi, kainavo 8,70 Lt).
QUOTE(Lenocka @ 2008 07 29, 16:48)
Labukas, neštukės.
Mane pažįstama prigąsdino, kad jei pinigų "į kišenę" akušerei ir gyd. nesumokėsi, nieks ten aplink tave tada ir nešokinės. Gulėsi sako kraujo baloj, rėksi, ir nieks neprieis. Parašykit, ar kas susidūrė VGN su tokia "nepriežiūra", nesumokėjus "stavkės".
Prajuokinai

Gimdžiau nesusitarusi ir niekam po gimdymo nemokėjau - viskas ten gerai buvo, neteko kraujo baloje gulėt

Kartu su manim pogimdyvinėj gulėjo mamytė, kuri buvo susitarusi, tai nepasakyčiau, kad jai dėmesio buvo daugiau - kiek ateidavo seselės, ar gydytojai, vienodai ir su manim, ir su ja pakalbėdavo.