Gimdziau ir as VGN. Prabangos dideles nera, bet man svarbiausia buvo pas ka gimdyti, tai labai nesureiksminau siokiu tokiu trukumu. Personalas maloniausias man pasirode patologiniam skyriuj, kur gulejau 5 dienas. Gimdykla irgi paliko gera ispudi.
Tik va akuseriniam skyriuj susiduriau su siokiais tokiais nesklandumais. Po gimdymo ten gulejau tris dienas, kadangi buvo visos iseigines, "islindo galai". Personalas beveik visas buvo geras, isskyrus viena sesute, kuri kaip tycia budejo dvi dienas is triju.
Gulejom dviese, abi buvom ka tik pagimdziusios (abi po sunkiu gimdymu), uzdrausta keltis is lovos 4 val., o jau gilus vakaras ir naktis buvo. Pradejo man kraujuoti kateterio vieta (vis dar buvo ivestas), tai vyras po visa skyriu blaskesi ieskodamas bud.personalo. Grizes sako, "nerandu, bet uz vienu duru kazkas knarkia"

Tai nuejo jis i gimdyklas, is ten sesutes paskambino i akuserini, tik taip ir prisisaukem. O dar atejus nepatenkinta pradejo aiskinti, kad "ko cia vaikstot po visa ligonine, mes tik kojas istiesem"

Tai gerai, kad vyras buvo, o jei kas nors negerai, tai abi balose gulim, vaikai lovytese, atsikelt negalim - ka zinau...
Ir po to kazkokia gimdyve vis tulike rukydavo kazkokias slykscias cigaretes, o musu palata netoli buvo, tai kas nors duris atidaro - visa smarve keliauja pas mus(itarinejau as tokia, viena vis trindavosi ir trindavosi koridoriuj, nuo jos tais dumais nesdavo, bet nepagautas - ne vagis, ta pati pasake ir bud.gydytojas, kai jam pasiskundem, bet po to "kazkas" rukyti nustojo, o ta mergina buvo pastebeta rukanti lauke...).
Gal tos, kurios gimdo ten darbo dienomis ir kitoki vaizda susidaro, bet man pritruko ir svaros, pvz., WC (kur lankesi ir gimdyves, ir sveciai-vyrai) ir pacioj palatoj. Patalynes nepakeite ne karto, nors tikrai reikejo ir tas akivaizdu buvo, turejom pacios prasyti.
Na, o lovos ten tikrai nepatogios, ypac del to, kad patiesta cerata ir sukelia toooki prakaitavima, kad net ir labai isvarges negali miegoti. O del maisto - manau, cia skonio reikalas, man buvo tikrai visai nieko (kaip ligonines maistas).
Visi vizituojantys gydytojai tikrai rupinosi, nesvarbu, kad buvo iseigines dienos ir kitos seseles mielai viska paaiskindavo, jei kildavo kokiu klausimu.
Daug cia prikeverzojau, bet isvada tokia, kad negaleciau nei labai skustis, nei labai dziaugtis
QUOTE(Kvakse @ 2008 08 03, 20:23)
aksciau rase, kad reikia pasiimti sakute, peili i VGN
kazin, ar ir dabar taip?
Taip, taip, reikia

Jei nepasiimi, tai "paskolina", bet geriau is karto atsivezti savo.