Įkraunama...
Įkraunama...

Ciklamenai

Aš jau pradėjau gaivinti savo ciklameną, jis net tris lapukus išleido. Tikiuosi, ne per anksti aš čia jį pažadinau?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 08 29, 21:40)
Aš jau pradėjau gaivinti savo ciklameną, jis net tris lapukus išleido. Tikiuosi, ne per anksti aš čia jį pažadinau?? g.gif

As ir siandien savo miegaliu istraukiau ir palaisciau.Paziuresim ar nebus tik amzinu miegu uzmiges g.gif smile.gif
Atsakyti
Jau jeigu maniškis prisikėlė, tai ir taviškis gyvens!! biggrin.gif Nes aš savąjį, gėda prisipažint, buvau po batų spintele koridoriuje pastūmus ir pamiršus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 08 29, 21:57)
Jau jeigu maniškis prisikėlė, tai ir taviškis gyvens!! biggrin.gif Nes aš savąjį, gėda prisipažint, buvau po batų spintele koridoriuje pastūmus ir pamiršus blush2.gif

Maniskis po vonia ilsejosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskiai nemiegojo ir nesiruosia bigsmile.gif . ziedus tik krauna thumbup.gif . stai jie manieji sejinukai 4u.gif smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 08 30, 17:27)
maniskiai nemiegojo ir nesiruosia bigsmile.gif . ziedus tik krauna thumbup.gif . stai jie manieji sejinukai 4u.gif  smile.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Atrodo nesiseka ir man su ciklamenu. Turiu viena. Padovanojo vasara man ji, pazydejo gal kazkur iki ziemos, paskui pradejo vysti, nudziuvo ziedai ir lapeliai. Siaip atmosferos namie dregme buvo maza, bet laisciau karta i savaite per apacia, ir pora kartu per virsu, kai jau nuvyto,nes galvojau gal atsigaus. Mazai as apie juos zinau blush2.gif ,buvau skaicius info,bet ten nieko apie nezydejimo perioda nerase, tai pagalvojau kad mano gal jau nudziuvo ir viskas. Balkono neturim, tai dabar pasiskaiciau SM biski, galvoju i palepe isnest kur vesu ir nebelaistyt, bet ten tamsu, tai nzn ar tiks.... Idesiu nuotrauka, gal aiskiau bus ismanancioms kas cia su juo (tiesa, dabar jau nuskabiau nuvytusius lapus ir ziedus)

ups...neduoda prisegt...raso kad bendras dydis virsija limita..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreamere: 12 vasario 2009 - 14:44
Ciklomenai vienos graziausiu geliu, dazniausiai as juos perlaistydavau doh.gif doh.gif dabar nusipirkau tris ir stengiuosi laikytis jusu rekomendaciju. Aciu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gavau dovanu ciklomena,bet po paros kambaryje pradejo vysti,ir ziedeliai ir lapai tokie pavarge,nulinke,isnesiau i kolidoriu laukini,na ten tikrai salta,tai jau po val. atsigaves buvo,bet.....dabar suku galva jei as ji laikysiu tame kolidoriuje ar jis nenusals g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif . įsigijau ciklameną, labai grazu roziniais žiedelisi...bet jis mirsta.. doh.gif tie ziedeliai kur nuo pirkimo buvo tai dar tebezydi, tongue.gif bet tie kur atsiranda nauji tai arba uzauga ir supuva, arba dar net espeje suzydet kotelis nupuva, ziedelis nulinksta ir nieko nesidaro.. unsure.gif kaikurie zali lapai pradejo geltonuoti.atsidranda dar ir nauju lapu, bet jau su gelsvu atspalviu. schmoll.gif doh.gif padekit! ka man daryti..nieko nesuprantu..ispradziu as ji laikiau ant stalo prie lango ir netoli radijatoriaus, bet kazkur paskaiciau kad negalima arti radijatoriaus tai perkeliau toliau nuo lango, bet ten ir sviesos maziau...o dar ir skaiciau kad reikia kad butu kuo vesiau.tai tiesa? ka man daryti su savo ciklamenu? kaip daznai ji laistyti? kokiomis salygomis ji auginti? ka daryti su tais lapais,žiedais..kaip ji atgaivinti, kad jis butu grazus... ax.gif ax.gif ax.gif
kas galit rasykit i el.pasta d.mielaikaite@gmail.com , arba savo pagalba siuskit cia..gal nuotrauku ikelt? smile.gif
Atsakyti
Kaip ikelti nuotraukas i sita tema?
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 02 19, 18:56)
Kaip ikelti nuotraukas i sita tema?

reik surinkt 100 zinuciu man rodos g.gif , arba as esu susikurus albuma photobucket, ten sukeliu nuotraukas ir tada ikeliu cia mirksiukas.gif , kitos moterys, kazkaip kitaip kelia g.gif
Atsakyti