Įkraunama...
Įkraunama...

Ciklamenai

QUOTE(Vesty @ 2009 02 23, 22:30)
o tai pas mane tada jie neaugtų nes pas mane vasarą jai saulėta diena tai visą dieną saulė  ax.gif

gal ir augtu, bet jiems kenkia tiesioginiai saules spinduliai unsure.gif jei rasta tinkama vieta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 02 23, 18:25)
Ar jie ziema neissala?O kur radai seklu?

Kaip ta Viktorija atrodo?

Sėklų radau Justiniškėse, Žalioje stotelėje (ten Širdies chirurgijos centras šalia ar kažkas, lyg ir Rygos g. sustojimas) Vilniuje 4u.gif

pagoooglink

Šiaip labai gražių minimukių yra Maksimose (tik neseniai užvežtos)... Jos atsparesnės ir ne tokios lepios, užima mažiau vietos, ir kaina įkandama - berods 8 ar 9Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 24 vasario 2009 - 11:23
mergaites nesupratiu tai kas kiek laiko reikia laistyt??? karta i savaite??? bet maniskis dziuna turiu kasien ji laistyt g.gif schmoll.gif schmoll.gif nesupus kzin?
Atsakyti
Sveikutės.Aš savuosius miniukus kažkur kas 5 dienas laistau, bet tik į lėkštelę, jei rečiau-vysta.Gal taviškiui reikia daugiau vandens, bet laistyk tik į lėkštelę.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata60: 24 vasario 2009 - 18:09
Labai grazios.
Donata60,o kodel tavo gelytes ziedeliai taip stovi status,kaip kareiveliai ir vienoj kruvoj?
Papildyta:
QUOTE(milereta @ 2009 02 24, 12:23)
Sėklų radau Justiniškėse, Žalioje stotelėje (ten Širdies chirurgijos centras šalia ar kažkas, lyg ir Rygos g. sustojimas) Vilniuje 4u.gif

Zinau,ten labai gera thumbup.gif seklu parduotuve.Ir darzoviu seklu idomesniu yra.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 02 24, 23:09)
Labai grazios.
Donata60,o kodel tavo gelytes ziedeliai taip stovi status,kaip kareiveliai ir vienoj kruvoj?
Papildyta:
Zinau,ten labai gera thumbup.gif  seklu parduotuve.Ir darzoviu seklu idomesniu yra.

jau tu kareivuku liko tik 6.. verysad.gif cia as katik nusipirkus nufotkinau.. smile.gif mano ziedeliai pusta ir nauju neleidzia..ka daryti? ax.gif nenoriu prarast jos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 02 25, 18:55)
jau tu kareivuku liko tik 6.. verysad.gif  cia as katik nusipirkus nufotkinau.. smile.gif  mano ziedeliai pusta ir nauju neleidzia..ka daryti? ax.gif  nenoriu prarast jos.. unsure.gif

Jei puna,tai amen.Ar puvinys ir saknyje?tada jau tikrai amen.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 02 25, 20:22)
Jei puna,tai amen.Ar puvinys ir saknyje?tada jau tikrai amen.

bet mano tik ziedeliuvirsus puna.. g.gif o tie zali lapai tai puikiai zaliuoja.. ax.gif vistiek jau jam viskas? unsure.gif gal dar isgelbeciau.. ax.gif
Papildyta:
gal galite pasakyti kas cia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 02 25, 20:05)
bet mano tik ziedeliuvirsus puna.. g.gif  o tie zali lapai tai puikiai zaliuoja.. ax.gif  vistiek jau jam viskas? unsure.gif  gal dar isgelbeciau.. ax.gif
Papildyta:
gal galite pasakyti kas cia? ax.gif

Trąšos kaktusams.
Aš turėjau ir ciklameną, bet pas mane supuvo unsure.gif pasiskaitinėsiu, gal dar kartą pabandysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 02 25, 21:12)
Trąšos kaktusams.
Aš turėjau ir ciklameną, bet pas mane supuvo  unsure.gif pasiskaitinėsiu, gal dar kartą pabandysiu  g.gif

tai turbut laistei per virsu arba perlaistei blink.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 02 25, 20:05)
bet mano tik ziedeliuvirsus puna.. g.gif  o tie zali lapai tai puikiai zaliuoja..

Tai gal ziedai ne puna,o paprasciausiai pasidengia rudom demem ir baigia nuzydeti?
Atsakyti