Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos Airijoje

QUOTE(Indruliux @ 2010 04 23, 15:49)
Sveikutes, Na juk tiek jūsų gyvena Airijoje su mažyliais, negi nei viena negalite man padėti šiuo klausimu? verysad.gif

Labukas,tikrai manau,kad sunku tau kazka patarti,tiesiog nueik i savo miestelio mokykla ir ten tau viska paaiskins ko tau reik 4u.gif cia manau ir yra pirmas zingsnis nuo ko reik pradeti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. smile.gif Aciu jums labai labai, man kiekviena smulkmena yra svarbi, tod4l nuosirdziai dekoju uz jusu atsakymus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taigi kiek supratau reikia kuo anksciau uzsirasyti i mokykla nes galiu negauti vietos kitaip. Beje as irgi galvojau apie ta paruosioamaja grupe, kad reikia leist i ja, nes maniske tikrai nemoka angliskai. Zodziu aciu dar kart jums 4u.gif
Atsakyti
tikrai dar drasiai gali leisti i paruosiamaja 4u.gif o del vietos,tai neisivaizduoju,jeigu ten gyveni visitiek vaikui priklauso manau vieta,as kai atvaziavau irgi gasdino,kad mokykla gera,ner vietu,bet rugseji mes uzrasem ir nuo spalio priieme,nes kur gi desi vaika,vistiek turi priimti g.gif
Atsakyti
Mokyklos turi nustatyta mokiniu skaiciu wink.gif Buna, kad nevisi pradeda eiti, o mokykla apie tai suzino tik rugsejo men.... Dar manau, kad turi kelias ekstra vietas numate neplanuotiems mokinukams.....
Cia LT skaitytusi paruosiamoji klase.... IRL tai jau yra mokyklos klase.... Musu vyresnelis pradejo eit 5.5metu, o mazas- 4riu m.....
Atsakyti
Aciu mamytes. 4u.gif Na tai vat pagalvojau, kad leisiu i paruosiamaja, nes pirmoje klaseje jai tikrai bus sunku ir dar kalbos nemoka. ax.gif Tik manau reikia prasyt vyro, kad nueitu uzrasyt ja i mokykla. g.gif Tiesa norejau pasiteirauti kokiu dokumentu reikia i mokykla norint uzrasyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruliux @ 2010 04 25, 08:58)
Aciu mamytes. 4u.gif  Na tai vat pagalvojau, kad leisiu i paruosiamaja, nes pirmoje klaseje jai tikrai bus sunku ir dar kalbos nemoka. ax.gif  Tik manau reikia prasyt vyro, kad nueitu uzrasyt ja i mokykla.  g.gif Tiesa norejau pasiteirauti kokiu dokumentu reikia i mokykla norint uzrasyt? smile.gif

Teisingai nusprendei del tos paruosimosios klases,kitaip senior infants vadinsis kur eis taviske.Ir dar is savo pazystamu patirties galiu papasakot kaip ju 6metu mergaite atvare cia mokintis,Dubline.Prieme iskart i pirma klase,bet po keliu sav perkele i senior infants,ir ten buvo daug geriau jai.Gi ir lietuvoj sesiameciai dar neina i pirma klase,buna nulinukai,o tik 7 keliauja i pirma.Taip ir cia as leidau,ir visai nesigailiu.Mano septynmetis kaip ir priklauso pirmokas.
O del dokumentu tai pas mus tikrai nieko nereikejo.Tik tokia forma uzpildziau su vardais,tel nr,dar ar kokiom ligom kaip astma ir pan neserga ir viskas.Nezinau kaip kitose mokyklose.Mum ne gim. liudijimo nereikejo,nieko.Gl kitos mamytes parasys kaip klitur del tu dokumentu.
Atsakyti
man atrodo mums irgi nieko nereikejo,nors tas senokai buvo jau,gal dabar pasikeite g.gif Zinoma,kad dar neverta skubeti i pirma klase,nors maniskis atvaziavo 7m,LT mokyklos nelankes dar buvo,ir cia ji iskarto i 2klase prieme,po metu kazkaip pasivijo visus thumbup.gif
Atsakyti
as kaip tik vasario menesi buvau, uzrasyti savaja i mokyklele nuo rugsejo men... jai 7 metukai ir mes tik dabar atvyksim i IRL, taigi mergyte Lt mokyklos dar nelankiusi... tiesa pasakiu dar net nezinau i paruosimaja ar i pirma/antra klase ja priims... musu net neklause ko mes noretume... tiesiog pasake, kad bus mokyklos sprendimas, kuriame ir nuspres... o del dokumentu, tai daveme atsisviesti gimimo liudijima ir kriksto liudijima (visi lietuviski, neversti), gal veliau paprasys verstu g.gif
Atsakyti
Aciu aciu labai visoms 4u.gif Tai as taip patr pasakysiu sviskiui, kad nueitu uzrasyt i mokykla, o paskui kaip jau bus taip. tongue.gif Mes jau 2 metus atskirai gyvenam, nusprendem kad gana. Kadangi Lt baisi padetis, nieko kito nelieka kaip man su vaikais atvykti i Airija. ax.gif
Atsakyti
Mes ir rinkomes mokyklele arciau namu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Esu sena supermamu gerbeja, bet prisijungiau tik dabar, nes tema man pasidare aktuali ir atsirado poreikis isilieti i diskusijas smile.gif
Visai neseniai atvykau i dublina. Ir dabar intensyviai ieskau darzelio, i kuri galeciau uzrasyti savo maziuka nuo rugsejo (vasara jam bus 4 metukai smile.gif Gyvename Charlestowne Finglas Dublin11. Gal kas turi kokiu ziniu apie darzelius siame rajone, arba netoliese? Gal yra mamyciu, kurios gyvena netoliese?smile.gif Atsiliepkite! Ir patarkite man smile.gif Pagalba tikrai labai praverstu, nes kol kas sunkiai isivaizduoju nuo ko ir pradeti smile.gif
Atsakyti
Na mes savo vaika jau leisim i mokykla nuo 4metu.Man atrodo ,kad cia nebeina niekas i darzeli nuo 4 metu.O gal as klystu? blush2.gif
Atsakyti