Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos Airijoje

Sveikos,mamytes wub.gif

as su klausimeliu gal kas susidure esat...S.m. liepa griztu i darba, baigiasi maternity,maziukas bus tik 5 menesiu,ne neismanau kur ji galiu padeti unsure.gif toki maziuka verysad.gif
kaip cia su tais darzeliais,nuo kada priima? g.gif auklei moket neisgalesiu blink.gif

aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Mano dukra Lt baige dvi klases. Rudeni tikriausia turetu pradeti lankyti Dubline mokykla. Bey ji visai nemoka angliskai. Vos kelias frazes: pasisveikinti, pasakyti amziu, varda. kaip buna su tokiais vaikais mokykloje. Juk ji sunkiai orentuosis. Bijau, kad bus didelis psichologinis stresas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2010 05 07, 14:40)
Mano dukra Lt baige dvi klases. Rudeni tikriausia turetu pradeti lankyti Dubline mokykla. Bey ji visai nemoka angliskai. Vos kelias frazes: pasisveikinti, pasakyti amziu, varda. kaip buna su tokiais vaikais mokykloje. Juk ji sunkiai orentuosis. Bijau, kad bus didelis psichologinis stresas.  g.gif

Bent jau pas mus mokykloj,skyre papildoma mokytoja,kuri pamoku metu isivezdavo vaika ir mokindavo atskirai 4u.gif Prisitaike greitai,tai mums tveliams turbut daugiau streso mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(futuremom @ 2010 05 07, 13:56)
Sveikos,mamytes wub.gif

as su klausimeliu gal kas susidure esat...S.m. liepa griztu i darba, baigiasi maternity,maziukas bus tik 5 menesiu,ne neismanau kur ji galiu padeti unsure.gif  toki maziuka verysad.gif
kaip cia su tais darzeliais,nuo kada priima? g.gif  auklei moket neisgalesiu blink.gif

Jeigu visai dienai vesit,tai jums ir darzelis kainuos apie 600eu/men 4u.gif
Atsakyti
[quote=DijaDeima,2010 05 08, 01:40]
Bent jau pas mus mokykloj,skyre papildoma mokytoja,kuri pamoku metu isivezdavo vaika ir mokindavo atskirai 4u.gif Prisitaike greitai,tai mums tveliams turbut daugiau streso mirksiukas.gif
Papildyta:

O kaip Jusu vaikas jautesi tais pirmaisiais men., kol ismoko kalba ir galejo laisvai bendrauti?
Maniske labai jautruole, tad ir nerimauju verysad.gif . Bijau, kad ji mane keiks, kad issiveziau ja i Airija.
Atsakyti
QUOTE(futuremom @ 2010 05 07, 13:56)
Sveikos,mamytes wub.gif

as su klausimeliu gal kas susidure esat...S.m. liepa griztu i darba, baigiasi maternity,maziukas bus tik 5 menesiu,ne neismanau kur ji galiu padeti unsure.gif  toki maziuka verysad.gif
kaip cia su tais darzeliais,nuo kada priima? g.gif  auklei moket neisgalesiu blink.gif

o kur tu butent gyveni?
Atsakyti
labu, gal kas is cia esanciu Sworduose gyvenate?
Atsakyti

O kaip Jusu vaikas jautesi tais pirmaisiais men., kol ismoko kalba ir galejo laisvai bendrauti?
Maniske labai jautruole, tad ir nerimauju verysad.gif . Bijau, kad ji mane keiks, kad issiveziau ja i Airija.
[/quote]

laba 4u.gif Mūsų sūnui buvo 11 kai pradėjo eiti į mokyklą,neslėpsiu,buvo visko.Ir pyko,ir verkė,sunku buvo ir jam ir mums.Ir užgauliojimų buvo,ir nesusikalbėjimo.Vaikai yra vaikai.Bet adaptavosi per pora mėn.tai tikrai.Sunku buvo ne tik mokykloj,bet ir kieme.Tik viskas praeina,po pusės metų kalbėjo laisvai ir viską suprasdavo.Atsirado draugų,dabar paklausus jau nežino ar norėtų į Lietuvą,nors dėl panelės,norėtų biggrin.gif Nesjaudink baisiai,mums dar baisiau atrodo,nei jiems 4u.gif
Anglų čia moko papildomai.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2010 05 08, 08:24)

Maniske labai jautruole, tad ir nerimauju  verysad.gif . Bijau, kad ji mane keiks, kad issiveziau ja i Airija.

Zinokit namie atrodo normaliai,bet mokykloj ir asarele nubraukdavo unsure.gif Bet tikrai greitai pripranta,manau po kokiu puses metu jau tikrai viskas bus thumbup.gif O dabar apie LT,net nenori galvoti,net kelioms savaitems prikalbint sunku ax.gif
Atsakyti
DijaDeima, SPYGLA labai aciu 4u.gif 4u.gif , kad pasidalinot savo patirtimo. Nors tiek ramiau, kad sios problemos laikinos ir ganetinai greitai issisprende.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Llaume: 09 gegužės 2010 - 11:05
QUOTE(Llaume @ 2010 05 09, 12:02)
DijaDeima, SPYGLA labai aciu  4u.gif  4u.gif , kad pasidalinot savo patirtimo. Nors tiek ramiau, kad sios problemos laikinos ir ganetinai greitai issisprende.

ner uz ka mirksiukas.gif ir sekmes jums dideliausios 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
labas,noreciau patarimo ax.gif mano vaikai baige vienas 1kl kitas 7kl rudeni turetume eiti dubline i mokykla,ar reikia kokiu dokumentu is LT mokyklu gal galit pasakyti aplamai kokiu dokumentu reikes nesti imokykla ar reikia gimimo liudijimu vertimu ...
labai aciu visom isanksto 4u.gif
Atsakyti