Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Ir vėl susimakalavau, kurį paukštuką rinktis. Žadėjau siuvinėt tą mažiuką, bet vienspalvį, bet pamėginsiu, kaip eMAr siūlė spalvas ant medžiagos susidėt

Visom ačiū už pagalbą 4u.gif

zuikiniauskienė aš ir labai džiaugiuosi savo nauju veidu blush2.gif

winia nu gis, kiek grožio pridarius ir širdelė kokia pulsuojanti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 05 20, 20:59)
Na bet po praėjusio papiktinimo kai kurios merginos ėmė domėtis įvairesniais audiniais, įdomesniais dizainais, o tai yra faina smile.gif

Na stebini tu mane blink.gif Tam, kad kažkas kažkuo pradėtų domėtis, nebūtina "dergti ant galvos" mirksiukas.gif .
Nusiimk karūną, tai ne tavo nuopelnas schmoll.gif Čia dalinančių patarimus ir viena kitai padedančių yra kur kas daugiau nei viena Winia lotuliukas.gif O ir forumų yra daugiau, kur galima pasisemi patirties.
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 05 20, 22:09)
Na stebini tu mane  blink.gif Tam, kad kažkas kažkuo pradėtų domėtis, nebūtina "dergti ant galvos"  mirksiukas.gif .
Nusiimk karūną, tai ne tavo nuopelnas  schmoll.gif  Čia dalinančių patarimus ir viena kitai padedančių yra kur kas daugiau nei viena Winia  lotuliukas.gif O ir forumų yra daugiau, kur galima pasisemi patirties.

aj whatever:)
Atsakyti
Labas vakarėlis,

paukščiukas ačiū už schemutę. Norėjau paklaust ar iš to psl. nedingsta shemutės kaip iš picaso?
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 05 20, 22:15)
Labas vakarėlis,

paukščiukas ačiū už schemutę. Norėjau paklaust ar iš to psl. nedingsta shemutės kaip iš picaso?

Aš tavo vietoje įsirašyčiau, nes periodiškai iš visur prašluojamos schemos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 05 20, 22:17)
Aš tavo vietoje įsirašyčiau, nes periodiškai iš visur prašluojamos schemos smile.gif

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 20, 19:28)
Jau rašiau 3 kartus ir nieko  schmoll.gif
tame ir reikalas, kad užsisakinėjau elektroninę versiją, nes labai kaip tik apsidžiaugiau, kad nereiks nieko laukti ir papildomai mokėti.

Šiaip gi jie ne kokia šaraškina kontora, man labai patinka tas saitas, o va kaip gaunasi...  verysad.gif

O tai gal tavo emailas kaip nors blokuoja ju emailus? Na nemanau, kad jie del vienos schemutes saraskintusi. blush2.gif

I princesiu tema...
user posted image
Atsakyti

o jei kažkam labai visgi rūpi, ką aš siuvinėju, va čia galima pažiūrėti:

nagi smile.gif
[/quote]
As biski nesupratau-tu ka, -tiek darbu siuvineji is karto? Cia kaip-pagal nuotaika pasirenki kuri? lotuliukas.gif Tai kiek pradetu siuvineti turi? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=juratere,2008 05 20, 21:46]

nagi smile.gif
[/quote]
As biski nesupratau-tu ka, -tiek darbu siuvineji is karto? Cia kaip-pagal nuotaika pasirenki kuri? lotuliukas.gif Tai kiek pradetu siuvineti turi? bigsmile.gif
[/quote]
jie jau baigti. Jei jaučiatės įsižeidusios, netęskit karo.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 05 20, 22:51)

jie jau baigti. Jei jaučiatės įsižeidusios, netęskit karo.

Apie ka tu cia - eMAr? ! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 05 20, 22:00)
Apie ka tu  cia - eMAr? ! blush2.gif

Tai tuo ir užbaikim smile.gif
Atsakyti
[quote=juratere,2008 05 20, 22:46]

nagi smile.gif
[/quote]
[/quote]

jo, aš mėgstu pradėt naujus;) čia hobis, ne darbas, tai nemėgstu suvaržymų ar taisykliųsmile.gif ir siuvinėju pagal nuotaikąsmile.gif
kai kurių jau nebebaigsiu, nebegražu man:)
Atsakyti