Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(bugyte @ 2008 05 21, 08:55)
Vakar kažkuri klausėte dėl platikinės kanvos, štai kokias idėjas radau žurnale:
Jei patiks, galėsiu įmesti nuotraukėles kaip tai pasidaryti  mirksiukas.gif

imesk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 05 21, 06:24)
Labas rytas 4u.gif

Noriu pasigirti bigsmile.gif The Sweetheart Tree "Potpourri Heart". Rinkinukas. 54x54.

user posted image

Superine sirdute 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 05 21, 10:22)
Kaune GA turiu 20% nuolaidą. Gal kuri norėtų šią savaitę prisijungti apsipirkti?

o kas yra GA? blush2.gif
Atsakyti
Prašau 4u.gif
KREPŠELIAI
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
IR ŽVAKUTĖS
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(giedress @ 2008 05 21, 10:51)
o kas yra GA? blush2.gif

Parduotuvė "Geros akys" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 05 21, 09:24)
Labas rytas 4u.gif

Noriu pasigirti bigsmile.gif The Sweetheart Tree "Potpourri Heart". Rinkinukas. 54x54.

Kaip grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 05 21, 10:15)
Prašau  4u.gif
KREPŠELIAI

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 05 21, 11:15)
Prašau  4u.gif
KREPŠELIAI
IR ŽVAKUTĖS

Ačiū labai už krepšelius ir žvakutes. Kažkur senai esu tai mačiusi žurnale, bet dar nežinojau, kas tas yr plastikinė kanva smile.gif Ten buvo parodyta kaip pasiūlmas vaikams, kad padarytų dovanėles mamytėms, bet manau, vaikui tai dar gal ir sunkoka g.gif

O dabar dar prie rėminimų temos. Vakar gavau didelį siuntinį iš Hobby Hall, užsisakiau patalynės, o ji visa supakuota su tokiais nemažais labai kieto kartono lapais bigsmile.gif Dabar turėsiu daug kartono, ant kurio galėsiu rėminti siuviniukus savo. Tik kažin, kad taip radus kokį virtualų kursą, kaip ištempti medžiagą ant pagrindo? Ir kas tie porėmiai blink.gif Gal kuri esate kur mačiusi tokią pamokėlę? O kai gerai ištempsiu pati, tai gal salone sugebės jau ir rėmą parinkti? Tik va, kaip či su pasportu daryti? Mano darbeliai tai visi gana netoli krašto. Na, ne taip jau netoli, bet kai iš rinkinukų siuvinėji, jie per dug medžiagos neįdeda, gal apie 10 cm ir tiek. Pasportui juk nelabai gali užtekti g.gif
Atsakyti
bet šiaip mintis bigsmile.gif pačiam medžiagą ant kartono užtempti, o tik po to nešt rėmint bigsmile.gif kaži, ar rėminimo centras priimtų ar sakytų, kad išsidirbinėji, ir išmestų kaip musę iš barščių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 21, 11:45)
Ačiū labai už krepšelius ir žvakutes. Kažkur senai esu tai mačiusi žurnale, bet dar nežinojau, kas tas yr plastikinė kanva  smile.gif  Ten buvo parodyta kaip pasiūlmas vaikams, kad padarytų dovanėles mamytėms, bet manau, vaikui tai dar gal ir sunkoka  g.gif

O dabar dar prie rėminimų temos. Vakar gavau didelį siuntinį iš Hobby Hall, užsisakiau patalynės, o ji visa supakuota su tokiais nemažais labai kieto kartono lapais  bigsmile.gif  Dabar turėsiu daug kartono, ant kurio galėsiu rėminti siuviniukus savo. Tik kažin, kad taip radus kokį virtualų kursą, kaip ištempti medžiagą ant pagrindo? Ir kas tie porėmiai  blink.gif  Gal kuri esate kur mačiusi tokią pamokėlę? O kai gerai ištempsiu pati, tai gal salone sugebės jau ir rėmą parinkti? Tik va, kaip či su pasportu daryti? Mano darbeliai tai visi gana netoli krašto. Na, ne taip jau netoli, bet kai iš rinkinukų siuvinėji, jie per dug medžiagos neįdeda, gal apie 10 cm ir tiek. Pasportui juk nelabai gali užtekti  g.gif

As kiek esu reminusi pati, visada reminu su paspartu, o siaip ne karta esu ne tempusi, o klijavusi ant dvipuses lipnios juostos, padengiant ja visa pagrinda ir ant jo klijuojant ir man gavosi kaip ir viskas gerai . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 21, 11:45)
Ačiū labai už krepšelius ir žvakutes.

Pagalvojau, kad tie krepšeliai labai tiktų velykiniams margučiams sudėti smile.gif
Na taip po vieną į vieną einant į svečius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 21 gegužės 2008 - 11:10
QUOTE(sizike @ 2008 05 21, 12:05)
bet šiaip mintis  bigsmile.gif pačiam medžiagą ant kartono užtempti, o tik po to nešt rėmint  bigsmile.gif kaži, ar rėminimo centras priimtų ar sakytų, kad išsidirbinėji, ir išmestų kaip musę iš barščių  g.gif

Bet kodėl, juk jiem dar geriau gal, nieko nereiktų patiem daryti, jei atneštum kokį tapytą ant kartono paveikslą, ar ne tas pats būtų?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 21, 12:39)
Bet kodėl, juk jiem dar geriau gal, nieko nereiktų patiem daryti, jei atneštum kokį tapytą ant kartono paveikslą, ar ne tas pats būtų?

siaip tai, kai tu pati apsitepemsi, tai nezinai kokio storo viskas gausis, gal po to tiesiog netiks i rema ideti, nezinau ar supratai ka norejau pasakyti g.gif ( Remo gylis, kur isideda paveikslas, gali buti per mazas )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 21 gegužės 2008 - 12:03