Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

[/quote]

jo, aš mėgstu pradėt naujus;) čia hobis, ne darbas, tai nemėgstu suvaržymų ar taisykliųsmile.gif ir siuvinėju pagal nuotaikąsmile.gif
kai kurių jau nebebaigsiu, nebegražu man:)
[/quote]
Negaila pradet ir nebaigt unsure.gif man tai kazkaip sirdis neleidzia nebaigt veleu ar anksceu vistiek turiu pabaigt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2008 05 20, 22:36)
O tai gal tavo emailas kaip nors blokuoja ju emailus? Na nemanau, kad jie del vienos schemutes saraskintusi.  blush2.gif

Tai aš irgi nemanau taip jokiu būdu, juo labiau, kad mano schema tekainavo 4 dolerius. Bet ką gi man mąstyti dabar g.gif Ar tiesiog laukti ir laukti... Blogiausiai, kad norėjau išsiuvinėti paveiksliuką draugei, kuri po 1 mėn išvažiuoja visam laikui, tai gi nebespėsiu...
Atsakyti
Kol įrašinėjau paveikslėlių shemas visos išsilakstė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 20, 23:29)
Tai aš irgi nemanau taip jokiu būdu, juo labiau, kad mano schema tekainavo 4 dolerius. Bet ką gi man mąstyti dabar  g.gif  Ar tiesiog laukti ir laukti... Blogiausiai, kad norėjau išsiuvinėti paveiksliuką draugei, kuri po 1 mėn išvažiuoja visam laikui, tai gi nebespėsiu...

Aš šiandien pirkau elektroninę schemą, mokėjau per paypalą, tai man atsiuntė tą schemą maždaug po 10 minučių nuo sumokėjimo. gal tu paieškok? parašyk?
dar dėl visa ko peržiūrėk spam'o skyrelį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 05 20, 23:40)
Aš šiandien pirkau elektroninę schemą, mokėjau per paypalą, tai man atsiuntė tą schemą maždaug po 10 minučių nuo sumokėjimo. gal tu paieškok? parašyk?
dar dėl visa ko peržiūrėk spam'o skyrelį  doh.gif

Ir aš per Paypalą mokėjau, durniausia, kad jie atsiuntė iš karto man patvirtinimą, kad gavo mano pinigus ir apmokėjimą, o schemos taip ir nebesulaukiau... Gerai, kad nebrangi visai, ale gi noriu siuvinėti. Bandysiu, matyt, dar kartą
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Noriu pasigirti bigsmile.gif The Sweetheart Tree "Potpourri Heart". Rinkinukas. 54x54.

user posted image

user posted image

Na ir dar viena, vakare daryta (dar nebaigus), kad matytųsi, kad linas blizgus biggrin.gif WB nesutvarkytas blush2.gif

user posted image

Labai smagiai siuvinėjosi thumbup.gif O tai paskutiniu metu beveik vien metrikus artimų žmonių leliukams siuvinėju. Vaisingi šiemet metai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 05 21, 09:24)
Labas rytas 4u.gif

Noriu pasigirti bigsmile.gif The Sweetheart Tree "Potpourri Heart". Rinkinukas. 54x54.

user posted image

user posted image

Na ir dar viena, vakare daryta (dar nebaigus), kad matytųsi, kad linas blizgus biggrin.gif WB nesutvarkytas blush2.gif

user posted image

Labai smagiai siuvinėjosi thumbup.gif O tai paskutiniu metu beveik vien metrikus artimų žmonių leliukams siuvinėju. Vaisingi šiemet metai lotuliukas.gif

nagu liuks, labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 05 21, 09:24)

Labai gražus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 05 21, 10:24)

Įdomūs darbai... 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
oo kokia širdis didis.gif einu atidžiau patyrinėt, nes kol kas atrodo, kad ten daug karoliukų prisiuvinėta g.gif bet tokia lengva atrodo - liuks
o, ir tikrai daug karoliukų hihihi.gif čia rinkiny buvo ar atskirai derinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 21 gegužės 2008 - 08:54
Vakar kažkuri klausėte dėl platikinės kanvos, štai kokias idėjas radau žurnale:
user posted image
user posted image
Jei patiks, galėsiu įmesti nuotraukėles kaip tai pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos aciuks.gif Tik dabar galvoju, kaip rėminti reikės unsure.gif

QUOTE(sizike @ 2008 05 21, 09:53)
oo kokia širdis didis.gif einu atidžiau patyrinėt, nes kol kas atrodo, kad ten daug karoliukų prisiuvinėta  g.gif bet tokia lengva atrodo - liuks
o, ir tikrai daug karoliukų hihihi.gif čia rinkiny buvo ar atskirai derinai?

Rinkinys čia buvo mirksiukas.gif Jaučiu, dar siuvinėsiu tokią širdelę, tik tuos rusvus karoliukus kitokiais keisčiau ax.gif

Kaune GA turiu 20% nuolaidą. Gal kuri norėtų šią savaitę prisijungti apsipirkti?
Atsakyti