Įkraunama...
Įkraunama...

Make up store

QUOTE(pandutė @ 2008 12 17, 21:42)
o kas geriau butu baltaodei naudot kad pagyvint veida,bronzantas ar skaistalai?nes jei kremine pudra parinkt pagal veida,gauciaus balta  doh.gif

Pagal pasirinkimą,jei norite atrodyt saulutės nubučiuota,sveikai įdegusi - naudokit bronzantą,jei norisi suteikt veidui skaistumo,gyvumo - skaistalai .
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 12 17, 21:58)
Pagal pasirinkimą,jei norite atrodyt saulutės nubučiuota,sveikai įdegusi - naudokit bronzantą,jei norisi suteikt veidui skaistumo,gyvumo skaistalai .
4u.gif  4u.gif

man patinka svelnus idegis,bet turejau egipto zeme,tai blynais tepesi,tai jau bijau bronzanta pirkt,nors labai noriu,ir man kai uzsitepu ant veido pudra,po kurio laiko,veidas blizget pradeda,kodel,ka ne taip tepu?
gal jus zinot gera kosmetologe klaipedoje,kuri galetu padetu nustatyti veido tipa,kokiu priemoniu reik naudoti,kokios pudros tiktu,viska,nes as jau nebezinau nieko,nei kas tinka nei netinka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 17 gruodžio 2008 - 22:07
Sveikos,
ar yra kokia Make up store krempudra riebiai odai? kad ir blizgesi sulaikytu ir naturaliai atrodytu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 17, 22:05)
man patinka svelnus idegis,bet turejau egipto zeme,tai blynais tepesi,tai jau bijau bronzanta pirkt,nors labai noriu,ir man kai uzsitepu ant veido pudra,po kurio laiko,veidas blizget pradeda,kodel,ka ne taip tepu?
gal jus zinot gera kosmetologe klaipedoje,kuri galetu padetu nustatyti veido tipa,kokiu priemoniu reik naudoti,kokios pudros tiktu,viska,nes as jau nebezinau nieko,nei kas tinka nei netinka doh.gif

Bronzanta reikia tepti sukamaisiais judesiais,geriausia su natūralių šerėlių šepetėlių,tepti po truputi,ir paėmus bronzanto šiek tiek nupurtyti,kad nepadauginti,ir tik tuomet tepti.
O blizgėt oda pradeda kurioje vietoje?T- zonoje?(Kakta,nosis,smakriukas)?Galima daryt prielaida,kad odele mišri.O blizgėt pradeda todėl,kad nesutvirtinate kreminės pudros biria arba kompaktine.Mažos birios ir kompaktinės pudros dalelytės užfiksuoja kreminį pagrindą ir neleidžia "išlysti" blizgesiui.

o dėl kosmetologės,tai manau galėčiau rekomenduot savo buvusią kolegę.Parašysiu jos kontaktus per a.ž. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bonza @ 2008 12 18, 19:21)
Sveikos,
ar yra kokia Make up store krempudra riebiai odai? kad ir blizgesi sulaikytu ir naturaliai atrodytu? 4u.gif

Taip,yra,pavadinimu matt fundation,bealiejinės formulės,hipoalergiška,su vitaminais,būtent ji ,puikiai sulaiko veido blizgėjimą ir neleidžia jam išlyst dienos metu.Jei odelė labai labai riebi,rekomenduoju produktą t-zone,su hamamelio ekstraktu,kuris taip pat neleidžia veidukui blizgėt.Tepamas prieš kreminį pagrindą. 4u.gif
Atsakyti
man blizga kakta ,nosis,zandai,visose foto kaip riebaluotas veidas,na naudoju ir sausa pudra bet po keliu valanadu veidas vis tiek blizga,tai kaip kosmetologe nenustate kad oda misri?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 18, 20:30)
man blizga kakta ,nosis,zandai,visose foto kaip riebaluotas veidas,na naudoju ir sausa pudra bet po keliu valanadu veidas vis tiek blizga,tai kaip kosmetologe nenustate kad oda misri?

nežinau,keista man,kad taip.. gal trūko kompetencijos tai kosmetologei.
Beto,keista ,kad ir skruostukai blizga,jau galima galvot ir apie riebią odą,nes kaip ir visas veidas blizga.O kosmetologė žiūrėjo į odelę per lempą-lūpą?Tikrino odos dermografizmą (jautrumą?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 12 18, 20:34)
nežinau,keista man,kad taip.. gal trūko kompetencijos tai kosmetologei.
Beto,keista ,kad ir skruostukai blizga,jau galima galvot ir apie riebią odą,nes kaip ir visas veidas blizga.O kosmetologė žiūrėjo į odelę per lempą-lūpą?Tikrino odos dermografizmą (jautrumą?)  g.gif

na kai nededu jokiu pudru jis neblizga man,as pries pudra uztepu drekinancio kremo,gal del to,o kosmetologe tai valyma dare,ziurejo per lempa,sake labai issausejusi oda,jautri su kapiliarais,o ta kosmetologe kur davet telefa ,ar gerai ismano darba?nera labai brangu pas ja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 18, 21:10)
na kai nededu jokiu pudru jis neblizga man,as pries pudra uztepu drekinancio kremo,gal del to,o kosmetologe tai valyma dare,ziurejo per lempa,sake labai issausejusi oda,jautri su kapiliarais,o ta  kosmetologe kur davet telefa ,ar gerai ismano darba?nera labai brangu pas ja? blush2.gif

o gal derėtų pagalvot apie kremuko pakeitimą?galbūt jis pilnai nesusigeria į odą,todėl lenda ne odos blizgesys,o paties kremo riebalai?beje,kaip nusprendė ,kad jautri?darė jautrumo testą?
Taip,darbą ji išmano puikiai,bet kainytės nemažos ,nes ne sau ji dirba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 12 18, 22:02)
o gal derėtų pagalvot apie kremuko pakeitimą?galbūt jis pilnai nesusigeria į odą,todėl lenda ne odos blizgesys,o paties kremo riebalai?beje,kaip nusprendė ,kad jautri?darė jautrumo testą?
Taip,darbą ji išmano puikiai,bet kainytės nemažos ,nes ne sau ji dirba verysad.gif

as tik menesi naudoju sita krema,pries tai naudojau visai kitus,ir visad tas pats buvo,o jautruma nustate paziurejus per ta lempa i oda,nieko nedare jokiu testu
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 12 18, 20:00)

Taip,yra,pavadinimu matt fundation,bealiejinės formulės,hipoalergiška,su vitaminais,būtent ji ,puikiai sulaiko veido blizgėjimą ir neleidžia jam išlyst dienos metu.Jei odelė labai labai riebi,rekomenduoju produktą t-zone,su hamamelio ekstraktu,kuris taip pat neleidžia veidukui blizgėt.Tepamas prieš kreminį pagrindą. 4u.gif

kiek si pudra kainuoja? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2008 12 18, 20:21)
Sveikos,

jei tau tiktu Matt kremines pudros Tender spalvyte - galesiu perleist pigiau (nedaug naudota, per tamsi man) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 19 gruodžio 2008 - 00:23
Saules-Siela, parašyk man savos kosmetologės kontaktus 4u.gif
Atsakyti