Įkraunama...
Įkraunama...

Make up store

QUOTE(barbidute @ 2008 12 20, 14:26)
Kompaktine pudra ir šepetėliu esu labai labai patenkinta thumbup.gif ačiū SS 4u.gif Labai laukiu, kada gausit prekių, atlėksiu dar apsipirkti smile.gif Būtų labai smagu, jei pataikyčia kada jūs dirbsit, nes man labai malonu su jumis bendrauti rolleyes.gif

Žodžiu pudrytė patenkino lūkesčius?spalytė pats tas?šepetuko nepamirškit išplaut,tada jis pasidarys dar minškštesnis,ir bus švelnus švelnus - šampūnas + kondicionierius ,kaip ir savo plaukučius palepinkit ir šepetuką,jis savo minkštumu Jums atsidėkos 4u.gif
Ačiū labai už komplimentukus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 20 gruodžio 2008 - 17:55
Internete užmačiau, kad yra priemonių odos priežiūrai. Gal ya naudojančių arba bandžiusių? Įdomu, ar raščiau ką nors sau tinkamo, jei mano oda riebi ir retkarčiais būna pavieniai pabėrimai? g.gif
Beja, kaip dėl pudrų, ar nekemča jos porų? Gundausi išbandyti, bet vis dar dvejoju.
Atsakyti
siandien pagaliau apsilankiau MUS Vokieciu g. - likau suzaveta konsultantes darbu, labai stengesi man parinkti pudryte, padaze labai graziai, tik gaila - vistik pudrytes spalvos man neatitaikem, nes net ir sviesiausia Vanilla spalva netiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 20, 21:05)
siandien pagaliau apsilankiau MUS Vokieciu g. - likau suzaveta konsultantes darbu, labai stengesi man parinkti pudryte, padaze labai graziai, tik gaila - vistik pudrytes spalvos man neatitaikem, nes net ir sviesiausia Vanilla spalva netiko  doh.gif

Šviesiausia yra ne Vanilla,o Milk spalvytė.Ar išbandėt ją?Dar galima buvo pabandyti cream.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IDeina @ 2008 12 20, 19:32)
Internete užmačiau, kad yra priemonių odos priežiūrai. Gal ya naudojančių arba bandžiusių? Įdomu, ar raščiau ką nors sau tinkamo, jei mano oda riebi ir retkarčiais būna pavieniai pabėrimai? g.gif
Beja, kaip dėl pudrų, ar nekemča jos porų? Gundausi išbandyti, bet vis dar dvejoju.

Rastumėt tikrai,žinoma reikėtų pažiūrėt į veiduką,bet pagal aprašymą odelės Jums tiktų prausiklis riebiai odelei,padedntis normalizuoti riebalų išsiskyrimą su pipirmėtės eteriniu aliejumi,ir tonikas gaivinatis odelę,o dėl bėrimų rekomenduočiau priemonę gydančią spuogelius - blemish and spot remover.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 12 20, 22:22)
Šviesiausia yra ne Vanilla,o Milk spalvytė.Ar išbandėt ją?Dar galima buvo pabandyti cream.
4u.gif

gal tokios nebuvo? g.gif stovejo pirmas buteliukas, tikriausiai vanilla, o uz jo - maniske tender, tai gal neturi sviesiausios... ax.gif
man bande siulyt sport pudryte su sepeteliu, bet ji beveik nemaskuoja.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 20, 22:16)
gal tokios nebuvo?  g.gif stovejo pirmas buteliukas, tikriausiai vanilla, o uz jo - maniske tender, tai gal neturi sviesiausios... ax.gif
man bande siulyt sport pudryte su sepeteliu, bet ji beveik nemaskuoja.

Taip,vadinas tuo metu parduotuvėje nebuvo tos spalvytės.Šiaip ji pati pati šviesiausia.Niekur tokios nebuvau radus taip pat savo itin šviesiai odelei,o dabar negaliu atsidžiaugt,tonas atitiko idealiai.
Sport fundation lengvutė labai,jei reikia stipresnio maskavimo tai ji nelabai pagelbės,bet drėkina puikiai,tarsi kremukas su atspalviu.Oda nuo jos labai švytinti ir skaisti atrodo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 12 21, 00:02)
Taip,vadinas tuo metu parduotuvėje nebuvo tos spalvytės.Šiaip ji pati pati šviesiausia.Niekur tokios nebuvau radus taip pat savo itin šviesiai odelei,o dabar negaliu atsidžiaugt,tonas atitiko idealiai.
Sport fundation lengvutė labai,jei reikia stipresnio maskavimo tai ji nelabai pagelbės,bet drėkina puikiai,tarsi kremukas su atspalviu.Oda nuo jos labai švytinti ir skaisti atrodo. 4u.gif

matyt tikrai neturejo, nes pastebejau, kad vanilla ir tender tokio pat tamsumo, tik tender i ruzavuma, o vanilla - i geltonuma
nezinai, kada turesit sitos spalvytes? ax.gif nes man jau pudros mirtinai reikia doh.gif
Atsakyti
man irgi smalsu butu isbandyt milk spalvyte ax.gif kazkaip pagal interneta atrodo turetu idealiai tikti- svarbu kad nebutu ruzava ax.gif reikia laabai sviesios dramblio kaulo spalvos pudrytes, ir taip kaip ir kitos sviesiaodems mergaitems labai sunku surast ne per tamsu atspalvi unsure.gif
ir dar, niekad dar nebuvau jusu parduotuvej, tai labai idomu pasidare, ar neziuresit kreivai jei tiesiog pasiziurinet ateiciau- kazkaip jauciuosi kalta, kai mane konsultuoja, spalvytes rodo, o as nieko neperku blush2.gif zinau kad cia mano pacios problema, bet vistiek kazkaip nepatogu buna blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 21 gruodžio 2008 - 12:39
Nusipirkau šešėlius Eyedust. Suradau būtent tokią spalvytę kurios norėjau, tai dabar bandau kaip laikosi smile.gif. Ruošiausi dar šešėlių pagrindą nupirkti, bet nėra dar Vln parduotuvėje. Saulės-Siela kokį rekomenduotumėt pagrindą pirkti? Man visad šešėliai labai subėga į raukšles verysad.gif , dabar naudoju Lumene pagrindą, kitoms jis patinka, o man kažkaip nieko jis nelaiko.
Ir dar domintų koks nors putlintojas lupoms...mačiau nete:

user posted image
ir
user posted image

Kuris įdomu geresnis ir kuom jie skiriasi išskyrus įpakavimą ir kainą?
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 12 20, 23:02)

as nesuprantu ,kokios spalvos jusu odos, kad visom beveik reik milk spalva,juk ji pati sviesiausia, nebent ta pudryte nera balta g.gif nes as irgi labai sviesaus gymio, bet imu amziais pacia tamsiausia beveik, parodyciau kokiom spalvom tepu beida, tai ispeiktumet, dabar jau pati nebenoriu tept ,juk atrodau kaip su kauke, laukiu kada isigysiu kremine pudra normalios spalvos.
saule-siela
rejau paklaust,o jei as ateiciau neissidaziusi ar jus matytumet kokia mazdaug mano oda?ar butina eit is pradziu pas kosmetologe?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 21, 12:10)
matyt tikrai neturejo, nes pastebejau, kad vanilla ir tender tokio pat tamsumo, tik tender i ruzavuma, o vanilla - i geltonuma
nezinai, kada turesit sitos spalvytes?  ax.gif nes man jau pudros mirtinai reikia  doh.gif

KLaipėdoje tai turėsim antradienio vakarą,o va Vilniuje sunku pasakytį,įtariu,kad taip pat antradienį turėtų jie prekes gaut. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2008 12 21, 12:36)
man irgi smalsu butu isbandyt milk spalvyte ax.gif  kazkaip pagal interneta atrodo turetu idealiai tikti- svarbu kad nebutu ruzava  ax.gif  reikia laabai sviesios dramblio kaulo spalvos pudrytes, ir taip kaip ir kitos sviesiaodems mergaitems labai sunku surast ne per tamsu atspalvi unsure.gif
ir dar, niekad dar nebuvau jusu parduotuvej, tai labai idomu pasidare, ar neziuresit kreivai jei tiesiog pasiziurinet ateiciau- kazkaip jauciuosi kalta, kai mane konsultuoja, spalvytes rodo, o as nieko neperku blush2.gif  zinau kad cia mano pacios problema, bet vistiek kazkaip nepatogu buna blush2.gif

Taip taip,ta milk ir yra dramblio kaulo spalvytė.Aš tai kaip ir sakiau,savo šviesiai odelei niekur nerasdavau tokio atspalviuko.
O dėl atėjimo apsižiūrėt tai beabejo!Net nedvejodama ateikit,gi tam ir testeriukai sudeti,kad galetumet paziuret,issirinkt,pabandyt.O as savo ruostu atsakysiu i visus klausimelius ir aprodysiu kas domins,ir tikrai nereikia jaustis nepatogiai jeigu iskart neperkat,juk kiekvienas turi teise issirinkt tai,kas tinka labiausiai.
Ateikit nepasidazius,isbandysim tiesiai ant veiduko milk spalvyte,paziuresit tekstura 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Minx @ 2008 12 21, 15:46)
Nusipirkau šešėlius Eyedust. Suradau būtent tokią spalvytę kurios norėjau, tai dabar bandau kaip laikosi smile.gif. Ruošiausi dar šešėlių pagrindą nupirkti, bet nėra dar Vln parduotuvėje. Saulės-Siela kokį rekomenduotumėt pagrindą pirkti? Man visad šešėliai labai subėga į raukšles  verysad.gif , dabar naudoju Lumene pagrindą, kitoms jis patinka, o man kažkaip nieko jis nelaiko.
Ir dar domintų koks nors putlintojas lupoms...mačiau nete:

user posted image
ir
user posted image

Kuris įdomu geresnis ir kuom jie skiriasi išskyrus įpakavimą ir kainą?

Pagrinduka tai siulyciau pirkt eye primer,arba hihg tech lighter,bet nei vieno nei antro negalima padaugint,reikia labai nedaug tept,kruopelyte,nes jei padauginsit tada tikrai subegs i raukslytes.Eye dustu dulkeles tai idealiai prilimpa prie kreminio pagrindo (hight tech lighter),o presuotiems seseliams labai gerai tinka eye primer,beto jie abu padrekina vokiukus,eye primeryje yra alijosiaus,o hight tech lighteryje saulegrazu aliejaus ekstrakto. 4u.gif

o del putlintoju,tai man paciai asmeniskai labai patinka antrasis,piestukinis tas nes jis ne tik paputlina,bet ir lupytes nuo jo blizga tarsi nulakuotos.. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2008 12 21, 18:47)
as nesuprantu ,kokios spalvos jusu odos, kad visom beveik reik milk spalva,juk ji pati sviesiausia, nebent ta pudryte nera balta g.gif nes as irgi labai sviesaus gymio, bet imu amziais pacia tamsiausia beveik, parodyciau kokiom spalvom tepu beida, tai ispeiktumet, dabar jau pati nebenoriu tept ,juk atrodau kaip su kauke, laukiu kada isigysiu kremine pudra normalios spalvos.
saule-siela
rejau paklaust,o jei as ateiciau neissidaziusi ar jus matytumet kokia mazdaug mano oda?ar butina eit is pradziu pas kosmetologe?

ji tikrai nera visiskai balta,bet tikrai pakankamai sviesi.
Galite ateit be makiaziuko,tikrai matysiu kokios spalvos odeles esat,bandytume iskart priderint spalvyte,kad susilygintu su odos spalva,ir nebereikes nesiot kaukytes ant veido 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o kokiom dienom ir valandom, jus sia savaite dirbsit?
Atsakyti