Su artejanciom kaledom visas. SS vakar buvau kalediniam rengini su tuo blizgesiu tai atrode nuostabiai.. labai dekoju uz patarimus..

QUOTE(pandutė @ 2008 12 18, 23:18)
as tik menesi naudoju sita krema,pries tai naudojau visai kitus,ir visad tas pats buvo,o jautruma nustate paziurejus per ta lempa i oda,nieko nedare jokiu testu
Jautrumas yra nustatomas dermografizmo testu.T.y. perbraukiant pagaliuku per 4 zonas ir stebint ar jos rausta,ir ar greitai dingsta tas rausvumas,nepakanka pažiūrėt per lempą lūpą.

Papildyta:
QUOTE(bad_cat @ 2008 12 19, 00:15)
77 Lt.

Papildyta:
QUOTE(XxXShantiXxX @ 2008 12 19, 11:45)
Su artejanciom kaledom visas. SS vakar buvau kalediniam rengini su tuo blizgesiu tai atrode nuostabiai.. labai dekoju uz patarimus.. 

Tai kad Tu visa švytinti su tuo blizgesiuku esi

Nėra už ką miela Mika

Papildyta:
barbidute,kaip kompaktinė pudra?kaip šepetukas?

Kalėdinis klubo vakarėlis :

Su artėjančiom šventėm visas

ar make up store yra kosmetiniu kurias galima iimest i rankine grazu, kokioskainos.
QUOTE(Marla @ 2008 12 20, 12:20)
ar make up store yra kosmetiniu kurias galima iimest i rankine grazu, kokioskainos.
ir auciu kartsiuos , bet kiek kremine pudra mazdaug kainuoja?
ir auciu kartsiuos , bet kiek kremine pudra mazdaug kainuoja?
Taip,ir pasirinkimas gana nemažas.Yra visokių,spalvingų,didesnių,mažesnių,solidesnių.Kainos nuo 20 iki 123 lt

kr.pudra 77 lt

QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 12 20, 13:29)
Taip,ir pasirinkimas gana nemažas.Yra visokių,spalvingų,didesnių,mažesnių,solidesnių.Kainos nuo 20 iki 123 lt
kr.pudra 77 lt

kr.pudra 77 lt

dekoju baisiai

QUOTE(Marla @ 2008 12 20, 12:46)
Vilniete esat?
Dirbs šiandien iki 17 val. Vilniuje

QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 12 20, 13:51)
aciu Saule, Tu auksas

Kompaktine pudra ir šepetėliu esu labai labai patenkinta
ačiū SS
Labai laukiu, kada gausit prekių, atlėksiu dar apsipirkti
Būtų labai smagu, jei pataikyčia kada jūs dirbsit, nes man labai malonu su jumis bendrauti