QUOTE(pandutė @ 2009 02 15, 19:15)
o kiek tos kemine pudros kainuoja,man butent 75lt.kad per mazai pinigu nepasimciau 

79 lt

Man Make Up Store priklijuojamos blakstienos jau toooks grožis
Žinoma, ne kasdien vaikščiot, nebent tiktų, norint pasijaust ir atrodyt kažkaip išskirtinai.

O as toki blondiniska klausima turiu
Ar seseliai labai turi byreti? As kai tepu tai siaubas, atrodo, kad seseliai ne ant voku, o ant zandu....

QUOTE(Raudona Vysnia @ 2009 02 15, 21:35)
O as toki blondiniska klausima turiu
Ar seseliai labai turi byreti? As kai tepu tai siaubas, atrodo, kad seseliai ne ant voku, o ant zandu.... 

šešėliai nebyra jei teisingai juos naudojat..ir žiūrint su kokiu teptuku tepat.

Papildyta:
QUOTE(jrnt @ 2009 02 15, 21:02)
Man Make Up Store priklijuojamos blakstienos jau toooks grožis
Žinoma, ne kasdien vaikščiot, nebent tiktų, norint pasijaust ir atrodyt kažkaip išskirtinai.

yra ir natūralesnių blakstienyčių.

QUOTE(pandutė @ 2009 02 16, 16:14)
saulies -siela o kada rytoj arba po ryt jus dirbsit as galesiu ateit po pietu nuo 2,kad tik tu indeliu neuzmirsciau nusipirkt
poryt dirbsiu,neuzmirskit induku jokiu budu,bandysiu parinkt kas Jums tinka,jei netiks,tai mastysim dar kazka

Busiu popiet ant kokiu 3 galit uzeit

QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 02 16, 16:22)
poryt dirbsiu,neuzmirskit induku jokiu budu,bandysiu parinkt kas Jums tinka,jei netiks,tai mastysim dar kazka

tai rytoj nedirbsit?gerai tada uzeisiu poryt po pietu
QUOTE(pandutė @ 2009 02 16, 16:23)
tai rytoj nedirbsit?gerai tada uzeisiu poryt po pietu
ryt nedirbu.
o čia gryžtant prie temos,foto is MAKE UP STORE seminaro

Papildyta:
Įvaizdžiai :
Be makiažo :

pavasaris :

vasara:

QUOTE(ne mama @ 2009 02 16, 17:39)
Saules-siela, gal galit parasyt kokia krempudra naudota modeliui? ir spalvos numeriukas. labai nustebau kad taip idealiai uzmaskuoti spuogeliai- nes be makijazo nemazai paberta kakta atrodo. ar dar koki maskuokli probleminems vietoms naudojot?
naudotas maskuoklis COVER ALL mix,super duper daikciukas,ant stalo kaiptik nufotografuotas,is triju daliu toks,tepta su sintetiniu sepetuku,todel gana naturaliai atrodo,ant virsaus matt funation,"vanilla" spalva,ir uzfiksuota bei svytejimo prideta su Wonder powder mineraline pudra.