Įkraunama...
Įkraunama...

Make up store

as pudros daugiau uztepiau,del to ji kazkiek ir daugiau paslepe nei vakarykste.o pudra ir dejau is kart po kremuko,bet veidas neblizgejo,pabandysiu ta t zonos krema uzsitept dedant pries savo pudra,paziuresiu ar tada blizges veidas
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 02 16, 16:51)
ryt nedirbu.
o čia gryžtant prie temos,foto is MAKE UP STORE seminaro  smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Įvaizdžiai  :

Be makiažo :
user posted image

pavasaris :

user posted image
user posted image

vasara:

user posted image
user posted image

o pas ta pana kur vasara isdazyta,veido pudra kokios spalvos ir pavadinimas?as tokios spalvos noriu,naturali spalva ir visi nelygumai nesimato
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 19, 17:08)
o pas  ta pana kur vasara isdazyta,veido pudra kokios spalvos ir pavadinimas?as tokios spalvos noriu,naturali spalva ir visi nelygumai nesimato

liquid fundation toast + compact powder "beige" + bronzantas "sun",bet nepamirskit,kad tos pacios spalvos ant kiekvienos odos atrodo kitaip 4u.gif
Atsakyti
Sveika, Saulės Siela. smile.gif
Norėjau tavęs paklausti kokios spalvos šešėlius man reikėtų pirkti? blush2.gif
Esu tamsiai mėlynų akių, juodaplaukė, oda tamsoka...
Atsakyti
QUOTE(Shokolada @ 2009 02 20, 16:52)
Sveika, Saulės Siela. smile.gif
Norėjau tavęs paklausti kokios spalvos šešėlius man reikėtų pirkti? blush2.gif
Esu tamsiai mėlynų akių, juodaplaukė, oda tamsoka...

Mėlynoms akims rekomenduojami visi šilti atspalviai,nuo šilto gelsvo,persikinio,šiltai rudos,auksinės- visos šios spalvos išryškina akių rainelės spalvą,tinkami ir turkio spalvos šešėliai,melsvi,žydri - jie pabrėžia pačią akį,tačiau neišryškins spalvos. 4u.gif
Atsakyti
Saules-Siela, o kokio atspalvio piestuka rekomenduotumet sviesiaplaukei, sviesiaodei, melynakei/pilkaakei? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos..labai labai laukiu klubo vakaro.. gossip.gif SS vakar isbandziau nauja spalvu derini.. ir atrode kaip visada heart.gif Tai yra nuo vidinio voko kampucio ejo punch microshadow spalvyte ir perejo i latin eyedusta.. bandziau derinti prie naujo nagu lako to issvajotojo carmen notworthy.gif tai visi kas pamate taip gyre.. ax.gif
Papildyta:
Beje SS tas konkursas makeupstore tinklapyje galioja? ax.gif
Atsakyti
Saules- Siela, norejau paklaust, kaip manai ar vilniuj man ipiltu i maza induka pabandyt krempudros, jei paprasyciau g.gif kazkaip parduotuvese man visos tinka, bet kai paziuriu dienos sviesoj tai visos spalvos per tamsios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 02 20, 19:03)
Saules-Siela, o kokio atspalvio piestuka rekomenduotumet sviesiaplaukei, sviesiaodei, melynakei/pilkaakei?  4u.gif

Labai dailiai atrodo melsvi atspalviai,tinka turkio spalvos,šviesiai pilka,sidabrinė. (jos neišryškins akių spalvos,bet pabrėš jas)
o jei rinktumėtės šviesiai gelsvą,auksinį,bronzos atspalvį (tai melsvai pilka rainelė atrodytų itin ryškios spalvos). smile.gif

o šiaip aš už bandymus,užsukit pas mus ir tiesiog išbandykit įvairias spalvas smile.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(XxXShantiXxX @ 2009 02 22, 13:10)
Sveikos..labai labai laukiu klubo vakaro.. gossip.gif SS vakar isbandziau nauja spalvu derini.. ir atrode kaip visada  heart.gif  Tai yra nuo vidinio voko kampucio ejo punch microshadow spalvyte ir perejo i latin eyedusta.. bandziau derinti prie naujo nagu lako to issvajotojo carmen notworthy.gif tai visi kas pamate taip gyre..  ax.gif
Papildyta:
Beje SS tas konkursas makeupstore tinklapyje galioja? ax.gif

vajeee įsivaizduoju kaip gražiai latin ir carmen suderėjo wub.gif

o del konkurso tai dar nežiūrėjau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2009 02 22, 13:34)
Saules- Siela, norejau paklaust, kaip manai ar vilniuj man ipiltu i maza induka pabandyt krempudros, jei paprasyciau g.gif  kazkaip parduotuvese man visos tinka, bet kai paziuriu dienos sviesoj tai visos spalvos per tamsios verysad.gif

žinoma,kad įdės,bet dėl visa ko pasiimkit savo mažą induką,nes jie gali tiesiog indukų nebeturėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 02 22, 19:29)
Labai dailiai atrodo melsvi atspalviai,tinka turkio spalvos,šviesiai pilka,sidabrinė. (jos neišryškins akių spalvos,bet pabrėš jas)
o jei rinktumėtės šviesiai gelsvą,auksinį,bronzos atspalvį (tai melsvai pilka rainelė atrodytų itin ryškios spalvos).  smile.gif
o šiaip aš už bandymus,užsukit pas mus ir tiesiog išbandykit įvairias spalvas  smile.gif

o jei oda labai sviesi, aplink akis labai plonyte blush2.gif ir kraujagysles matosi doh.gif kartais pamele paakiai. Nuolat naudojau pilka, tamsiai pilka, o anksciau melyna, bet dabar pabodo, nes akys atrodo pridususios ir pavargusios unsure.gif
Vis tenka skaityti, kad neva sviesiaplaukem labai tinka rudi atspalviai, tai padeda sukurti naturalu makiaza, bet turbut ne visom, o tam tikro atspalvio plauku, odos ir akiu sviesiaplaukem? g.gif
Tas pats klausimas kankina su seseliais (kasdienai, naturaliam makiazui) 4u.gif
Atsakyti
Kokia pudra tinka riebiai odai (skysta) noreciau tokios kad neblizgetu oda bet kaip maciau parduotuweje wisos labai skystos tokios..noreciau siek tiek tirstesnes ax.gif
Atsakyti
Vaje, jau sitos parduotuves tapsiu nuolatine lankytoja wub.gif Berods pries nepilnas dvi svaiteles buvau, prisipirkau ir skysta pudra, ir seseliu pora, sepeteli seseliams ir dar nuolaidu kortele thumbup.gif Nu sakes, pudra tai pasaka, ir seseliai taip pat thumbup.gif Beje, ir Saules Siela labai maloni, pas tokia pardaveja eiti ir eiti, viska patars, paaiskins, ne kaip kokioj sarmoj, kur sekioja is paskos kaip paskui vagilka koki o paskui taip ikyriai lenda,kad geda pasidaro, jei neperki nieko. Vienu zodziu as likau suzaveta, jau zinau ko noriu (to maskuoklio is triju daliu, kompaktines pudros), belieka palaukti kol pinigine vel prisipildys thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti