Įkraunama...
Įkraunama...

Make up store

QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 02 16, 19:14)
naudotas maskuoklis COVER ALL mix,super duper daikciukas,ant stalo kaiptik nufotografuotas,is triju daliu toks,tepta su sintetiniu sepetuku,todel gana naturaliai atrodo,ant virsaus matt funation,"vanilla" spalva,ir uzfiksuota bei svytejimo prideta su Wonder powder mineraline pudra.

4u.gif

o kiek tas maskuokliukas kainuoja ax.gif ?
Atsakyti
Vestuvinis -
be makiažo

user posted image

Su

user posted image
Papildyta:
va tas maskuokliukas

user posted image

rinkinuke su sintetiniu teptuku 119 lt.Bet užteks ilgammm.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 02 16, 18:14)
naudotas maskuoklis COVER ALL mix,super duper daikciukas,ant stalo kaiptik nufotografuotas,is triju daliu toks,tepta su sintetiniu sepetuku,todel gana naturaliai atrodo,ant virsaus matt funation,"vanilla" spalva,ir uzfiksuota bei svytejimo prideta su Wonder powder mineraline pudra.

4u.gif

as va tokia spalva noreciau,nei per balta nei per tamsi,naturaliai atrodo
Atsakyti
pandute,lauksiu atsiliepimu kaip odele jaucias po priemoniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 18 vasario 2009 - 18:04
saules-siela,aciu uz visus meginukus,bandziau purvo kauke,tai labai sunkiai tepesi,sausas veidas kazkoks,po to bandziau tonika,veidas is pradziu griauze po to nieko nebejauciau,del to pudrytes kuria uztepet ,spalva nebloga,bet man atrodo kad ji nieko nemaskuoja,as noriu spalvos kaip veido ir kad nei vienas blogis veide nesimatytu,na kad veidas atrodytu be trukumu lotuliukas.gif
atsiuskit savo emeila,as jum parodysiu fofo, kaip man su kremu veidas blizga,jis abejoju ar yra misrus,nes blizga ir zandai ir kakta na visas veidas
po jaukes veidas svarus bet oda vis tiek traukia,sausa nori kremo,ar galiu dabar ta krema uzsitept?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 18 vasario 2009 - 18:07
QUOTE(pandutė @ 2009 02 18, 18:04)
saules-siela,aciu uz visus meginukus,bandziau purvo kauke,tai labai sunkiai tepesi,sausas veidas kazkoks,po to bandziau tonika,veidas is pradziu griauze po to nieko nebejauciau,del to pudrytes kuria uztepet ,spalva nebloga,bet man atrodo kad ji nieko nemaskuoja,as noriu spalvos kaip veido ir kad nei vienas blogis veide nesimatytu,na kad veidas atrodytu be trukumu lotuliukas.gif

nera uz ka,niu tada ko gero reiketu maskuokliuko,to cover all mix,ir tik tada kremine pudryte tept,arba bandyt matt fundation,bet ji pagal odos tipa nelabai Jums tiks,liquid fundation tinka labiau.O kaip spalva?

o ta mud mask,tai pas mus viena perkamiausiu kaukiu,isvalo giliai,tuo paciu drekina ir traukia laukan komedonus smile.gif
kaip pilingas ,isbandet jau? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 02 18, 18:10)
nera uz ka,niu tada ko gero reiketu maskuokliuko,to cover all mix,ir tik tada kremine pudryte tept,arba bandyt matt fundation,bet ji pagal odos tipa nelabai Jums tiks,liquid fundation tinka labiau.O kaip spalva?

o ta mud mask,tai pas mus viena perkamiausiu kaukiu,isvalo giliai,tuo paciu drekina ir traukia laukan komedonus  smile.gif
kaip pilingas ,isbandet jau? 4u.gif

pastebejau kad ant nosies tu juoduliu maziau,tik sakau man labai sunkiai tepesi,bet nei griauze nei bere,gerai valo,na kita pudra manau netiks nes ten misriai odai maciau,spalva na kai ziurejau nebloga tik sakau toks jausmas kaip be pudros,nes visi kapiliarai islenda,gal jos duagiau ant tu vietu reikejo tept,pabandysiu rytoj kita spalva uzsitept,ir daugiau ,gal pamaskuos daugiau
o pylingo nedejau,nes galvojau gal bus per daug po kaukes,ryt pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 18, 18:04)
atsiuskit savo emeila,as jum parodysiu  fofo, kaip man su kremu veidas blizga,jis abejoju ar yra misrus,nes blizga ir zandai ir kakta na visas veidas
po jaukes veidas svarus bet oda vis tiek traukia,sausa nori kremo,ar galiu dabar ta krema uzsitept?

aha,uzsitepkit kremuka.
Mastau dabar,galbut tiktu Jums tada,is pradziu det maskuokli,ant tu vietu kur yra kapiliarai,o tada jau pudra ant virsaus.Tada gautus ir geresnis maskavimas,atsiuskit fotkike saules-siela@mail.ru

Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 02 18, 18:29)
aha,uzsitepkit kremuka.
Mastau dabar,galbut tiktu Jums tada,is pradziu det maskuokli,ant tu vietu kur yra kapiliarai,o tada jau pudra ant virsaus.Tada gautus ir geresnis maskavimas,atsiuskit fotkike saules-siela@mail.ru

issiunciau,as tai nelabai isivaizduoju kaip su tais maskuokliais tepama
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 18, 19:09)
issiunciau,as tai nelabai isivaizduoju kaip su tais maskuokliais tepama

ahaaa,veidukas iš tiesų nemenkai blizga,toje fotoje iš tiesų galima manyti ,kad oda riebi,nors vakar apžiūrėjus sakyčiau,kad tikrai yra mišri - skruostai pasausėję,T - zona bligza,kapiliarų tinklelis ryškus. ( jokiųųųų soliaaariumų nono.gif)

Parašykit kaip kremukas?ar lengvai susigėrė?Toniką bandykit tept ant tų riebesnių vietelių,nosies,kaktos,smakriuko.Ir žiūrėkit kaip oda reaguoja.Graužimas kaip vakar rašėt tikėtinas nuo apelsimedžio aliejaus kurio yra sudėtyje,ar nesat alergiška citrusiniams vaisiams?
4u.gif
laukiu atsiliepimų kaip odelė jaučias šiandien.
O maskuoklį absoliučiai paprasta naudot. 4u.gif
Atsakyti
ka tik uzsitepiau krema po prausiklio,greit isigere,toks riebesnis nei mano,man patinka,tik biski kazkoks jausmas yra kaip griauzt noretu bet gal kad po toniko is kart tepiau,paziuresim kaip ant pudros uzsiteps ar blizges veidas,t zonos kremo netepiau
na patepiau ta pudryte,spalva netinka kazkokia i ruzavuma bet maskuoja pakankamai,tik vieno nesupratau,kremas atrodo pakankamai riebus ant veido,bet kai tepiau pudra kazkas is ju man netinka,pudra labai sunkiai tepesi,toks jausmas kad veidas sausas butu,as su savo kremu ir pudra labai lengvai sepetuku uzsitepu,o sicia su teptuku net nesitepa,per sausai neina lygiai padengt,kremas labai greitai isigere
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 19 vasario 2009 - 11:57
QUOTE(pandutė @ 2009 02 19, 11:34)
ka tik uzsitepiau krema po prausiklio,greit isigere,toks riebesnis nei mano,man patinka,tik biski kazkoks jausmas yra kaip griauzt noretu bet gal kad po toniko is kart tepiau,paziuresim kaip ant pudros uzsiteps ar blizges veidas,t zonos kremo netepiau
na patepiau ta pudryte,spalva netinka kazkokia i ruzavuma bet maskuoja pakankamai,tik vieno nesupratau,kremas atrodo pakankamai riebus ant veido,bet kai tepiau pudra kazkas is ju man netinka,pudra labai sunkiai tepesi,toks jausmas kad veidas sausas butu,as su savo kremu ir pudra labai lengvai sepetuku uzsitepu,o sicia su teptuku net nesitepa,per sausai neina lygiai padengt,kremas labai greitai isigere

na dėl pudros tai perspėjau ,kad per tamsi bus smile.gif
ir gana keista,kad pasirodė maskuojanti pakankamai,nes vakarykštė kurią Jums uždėjau iš tos pačios rūšies buvo,tik kita spalva.
Reikėjo pabandyt tą T- zone produktėlį,dabar nebus aišku,ar padėjo jis nuimt blizgėjimą.Ar pudrą papurtėt prieš tepant?nes turėjo susimaišyt pigmentas su vandenuku ir aliejumi kuris yra sudėtyje.
O kad kremas greitai susigeria nėra blogai,nes oda išsausėjus ir ji tarsi "atsigeria"
kremuko,jei jauciat,kad iš karto susigėrė,reikėjo bandyt iškart tada kreminę pudrą
tept.

4u.gif
Atsakyti