QUOTE(pandutė @ 2009 02 19, 11:34)
ka tik uzsitepiau krema po prausiklio,greit isigere,toks riebesnis nei mano,man patinka,tik biski kazkoks jausmas yra kaip griauzt noretu bet gal kad po toniko is kart tepiau,paziuresim kaip ant pudros uzsiteps ar blizges veidas,t zonos kremo netepiau
na patepiau ta pudryte,spalva netinka kazkokia i ruzavuma bet maskuoja pakankamai,tik vieno nesupratau,kremas atrodo pakankamai riebus ant veido,bet kai tepiau pudra kazkas is ju man netinka,pudra labai sunkiai tepesi,toks jausmas kad veidas sausas butu,as su savo kremu ir pudra labai lengvai sepetuku uzsitepu,o sicia su teptuku net nesitepa,per sausai neina lygiai padengt,kremas labai greitai isigere
na dėl pudros tai perspėjau ,kad per tamsi bus

ir gana keista,kad pasirodė maskuojanti pakankamai,nes vakarykštė kurią Jums uždėjau iš tos pačios rūšies buvo,tik kita spalva.
Reikėjo pabandyt tą T- zone produktėlį,dabar nebus aišku,ar padėjo jis nuimt blizgėjimą.Ar pudrą papurtėt prieš tepant?nes turėjo susimaišyt pigmentas su vandenuku ir aliejumi kuris yra sudėtyje.
O kad kremas greitai susigeria nėra blogai,nes oda išsausėjus ir ji tarsi "atsigeria"
kremuko,jei jauciat,kad iš karto susigėrė,reikėjo bandyt iškart tada kreminę pudrą
tept.