O kaip as anksciau apie tai nepagalvojau!
Inesak, gal man padarytum ka nors is saulegrazu, jeigu jau sau dareisi?
O, beje, kur tu esi Vilniuje? Bandau apsidraust, kad nereiktu ta ryta kur nors i kita miesto gala trenktis... Gal susirasom az tuo klausimu? Finansiniu aspektu taip pat
Reiktu man, liudininkei ir dvieju butonjeriu. Rugpjucio 1, beje.
QUOTE(rimanciuke @ 2008 07 14, 21:56)
nuosirdziai patariu savo puoksteles is ju nedaryti, kadangi kai as kalbejau su savo profesionalia floriste kuri pasake kad tai geles kurios be vandens labai greitai nuvysta ir puostes is ju daryti tikrai nepatartina
jos labai grazios ir as ju norejau bet pasirinkau kita varianta rozes ir orchidejas, kad puokste visa diena butu grazi
sekmes 
šeis laikais neproblema gėles aprūpinti vandeniu
Papildyta:
QUOTE(Suomi @ 2008 07 14, 22:14)
O kaip as anksciau apie tai nepagalvojau!
Inesak, gal man padarytum ka nors is saulegrazu, jeigu jau sau dareisi?
O, beje, kur tu esi Vilniuje? Bandau apsidraust, kad nereiktu ta ryta kur nors i kita miesto gala trenktis... Gal susirasom az tuo klausimu? Finansiniu aspektu taip pat
Reiktu man, liudininkei ir dvieju butonjeriu. Rugpjucio 1, beje.
ok, arba per skype galime jei turi
QUOTE(rimanciuke @ 2008 07 14, 20:56)
nuosirdziai patariu savo puoksteles is ju nedaryti, kadangi kai as kalbejau su savo profesionalia floriste kuri pasake kad tai geles kurios be vandens labai greitai nuvysta ir puostes is ju daryti tikrai nepatartina
o kas yra profesionali floriste?
QUOTE(Spyrga @ 2008 07 15, 10:01)
o kas yra profesionali floriste?
as kazkaip nesureiksminu vardu
nes daznai dideli pinigai imami tiesiog uz salono varda. jei tik zmogus sitoje srityje ismano daugiau nei as, pasiruoses ir zino, kaip igyvendinti mano vizija, stengsis pateisinti pasitikejima juo ir ides i savo darba dalele sirdies, as jam tikrai patikesiu atlikti darba 
profesionali floriste yra ta kuri yra gimusi tam darbui ir ji tai dirba jau nevienerius metus ir tai atlieka be priekaistu.... o kas del salono vardo tai kadangi ji yra musu seimos drauge tai mes ja zinome kaip zmogu tikrai ismananti savo darba. ir jei ji man nuosirdziai patare puoksteles is tokiu geliu nedaryti as jos paklausysiu... o ka darysite jus tai yra jusu reikalas.... as tiesiog norejau patarti ir tiek
QUOTE(rimanciuke @ 2008 07 15, 14:41)
kadangi ji yra musu seimos drauge tai mes ja zinome kaip zmogu tikrai ismananti savo darba. ir jei ji man nuosirdziai patare puoksteles is tokiu geliu nedaryti as jos paklausysiu... o ka darysite jus tai yra jusu reikalas.... as tiesiog norejau patarti ir tiek 
viskas gerai
QUOTE(Spyrga @ 2008 07 15, 17:11)
viskas gerai
manau kiekviena pasirinksime sau teisingiausia ir priimtiniausia varianta 
As uzsisakysiu puokste is roziu kreminiu..
na, as ne gelininke, bet tos geles atrodo kaip bijunai, tuo labiau, kad pavadinimas peonia, o peony angliskai reiskia bijunas
QUOTE(Sacra @ 2008 07 15, 17:56)
na, as ne gelininke, bet tos geles atrodo kaip bijunai, tuo labiau, kad pavadinimas peonia, o peony angliskai reiskia bijunas
tiesa
dabar ir aš vartydama puslapius iš puokščių atkreipiu dėmesį kokios joje gėlės, ir dabar matau,kad tikrai tos gėlės bijūnai, nes parašyta peony.
taigi buvau suklaidinta ir toliau klaidinau jus.
o panaršius radau kaip atrodo ir eustomos
į jas visiškai nepanašios ir toli šviečia