Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

mn sake floristikos salone, kad rugpjuti sunku gauti orchideju, nes ne ju zydejimo metas, ar tai tiesa????
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 16, 22:21)
mn sake floristikos salone, kad rugpjuti sunku gauti orchideju, nes ne ju zydejimo metas, ar tai tiesa????

nu kažkaip kad jų nebūna, tai neteko girdėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 16, 21:21)

ju LT neimanoma gauti,nes jos nesezono metu dvigubai kaskur kainuoja,tai neapsimoka ju pardavineti,jos prekyboje atsiranda velyva rudeni.kiek zinau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosmarina_: 16 liepos 2008 - 22:33
Mano puokštė
Atsakyti
Čia vienos floristes darytos puokštės biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akeela: 17 liepos 2008 - 09:53
stai keletas puoksciu, gal kas pasisems kokiu ideju

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 16, 21:21)

man tai ta pati sake, tai vos neapsizliumbiau kai pasake verysad.gif nes man tai taip grazu is ju wub.gif bet man patare nusipirti vazone orchideju kokios tik noriu spalvos ir tade sake gausiu norima rezultata thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos
Niekuo gyvu neuzsakynekit puokstes Vilniuje Zirmuju Norfoje schmoll.gif
Ten prie iejimo parduoda geles ir daro pagal uzsakymus puokstes. As ten pasirinkau nes forumietes rase kad ten nebrangu ir grazios puokstes. Kad nebrangu tai tiesa, bet visa kita...
Visu pirma kai paprasiau puokstes is orchideju man pasake kad nezinia ar bazeje bus ju. Gerai, pasirinkau kitas geles.
Kai jaunikis atveze puokste ji buvo visiskai ne tokia kokios as prasiau doh.gif
O blogiausia kad is karto po zagso ji isbyrejo verysad.gif
Nuotraukose gamtoje liko tik zaluma doh.gif ir nebeliko ko mesti pamergem

Taigi neieskokit kur pigiau, o ieskokit kur kokybiskiau smile.gif Geriau pasirinkti zinoma floristikos salona ir sumoketi daugiau negu po to gailetis (kaip as doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 07 17, 02:01)
Mano puokštė

grazi labai puokstyte.. smile.gif jei ne paslaptis, kur dareisi? ax.gif gal pamerges buvo su zaliomis suknemis, labai butu tike.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spikita: 18 liepos 2008 - 09:41
Mano ir mano pamergyčių bei piršlienės puokštelės. Esu jomis labai labai patenkinta thumbup.gif Ypač savaja wub.gif
Jas gamino floristė Renata Vitebsko turgelyje (Kaune). Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

pagaliau ir as atradau savo norima puokstele blush2.gif ax.gif labai paprasta bet laaabai grazi, skoninga, nieko neprikisi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
o as perskambinau daug salonu ir niekas man negali uzsakyti Bijunu verysad.gif nebezinau kokiu dar geliu noriu doh.gif
Atsakyti