mn sake floristikos salone, kad rugpjuti sunku gauti orchideju, nes ne ju zydejimo metas, ar tai tiesa????
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 16, 22:21)
mn sake floristikos salone, kad rugpjuti sunku gauti orchideju, nes ne ju zydejimo metas, ar tai tiesa????
nu kažkaip kad jų nebūna, tai neteko girdėti

QUOTE(Glamorous @ 2008 07 16, 21:21)
ju LT neimanoma gauti,nes jos nesezono metu dvigubai kaskur kainuoja,tai neapsimoka ju pardavineti,jos prekyboje atsiranda velyva rudeni.kiek zinau...

Mano puokštė
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 16, 21:21)
man tai ta pati sake, tai vos neapsizliumbiau kai pasake

Sveikos visos
Niekuo gyvu neuzsakynekit puokstes Vilniuje Zirmuju Norfoje
Ten prie iejimo parduoda geles ir daro pagal uzsakymus puokstes. As ten pasirinkau nes forumietes rase kad ten nebrangu ir grazios puokstes. Kad nebrangu tai tiesa, bet visa kita...
Visu pirma kai paprasiau puokstes is orchideju man pasake kad nezinia ar bazeje bus ju. Gerai, pasirinkau kitas geles.
Kai jaunikis atveze puokste ji buvo visiskai ne tokia kokios as prasiau
O blogiausia kad is karto po zagso ji isbyrejo
Nuotraukose gamtoje liko tik zaluma
ir nebeliko ko mesti pamergem
Taigi neieskokit kur pigiau, o ieskokit kur kokybiskiau
Geriau pasirinkti zinoma floristikos salona ir sumoketi daugiau negu po to gailetis (kaip as
)
Niekuo gyvu neuzsakynekit puokstes Vilniuje Zirmuju Norfoje

Ten prie iejimo parduoda geles ir daro pagal uzsakymus puokstes. As ten pasirinkau nes forumietes rase kad ten nebrangu ir grazios puokstes. Kad nebrangu tai tiesa, bet visa kita...
Visu pirma kai paprasiau puokstes is orchideju man pasake kad nezinia ar bazeje bus ju. Gerai, pasirinkau kitas geles.
Kai jaunikis atveze puokste ji buvo visiskai ne tokia kokios as prasiau

O blogiausia kad is karto po zagso ji isbyrejo

Nuotraukose gamtoje liko tik zaluma

Taigi neieskokit kur pigiau, o ieskokit kur kokybiskiau

QUOTE(ausryte @ 2008 07 17, 02:01)
Mano puokštė
grazi labai puokstyte..

Mano ir mano pamergyčių bei piršlienės puokštelės. Esu jomis labai labai patenkinta
Ypač savaja
Jas gamino floristė Renata Vitebsko turgelyje (Kaune). Rekomenduoju

Jas gamino floristė Renata Vitebsko turgelyje (Kaune). Rekomenduoju

pagaliau ir as atradau savo norima puokstele