Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(ausryte @ 2008 05 20, 16:59)
Sveikos,
manau kad nereikia perkėlinėti vienos temos puokščių į kitą, nes jos užima nemažai vietos. Kam reikės - tas susiras ir pervers 50 psl.  4u.gif 

O šiaip pasidalinu savo 1,5 metų kauptu turtu  4u.gif Gal kuriai tai pravers

PUOKŠTĖS

O čia kam reikėjo orchidėjų

ORCHIDĖJOS

Aciu, nerealius lobius sukaupei, tikrai yra is ko pasirinkti ir i ka paziureti.Beda ta, kad sunku apsispresti, kuri toji vienintele vestuvine bus.... 4u.gif
Atsakyti
Na va, nusiminiau šiandien. Skambinau floristei savo. Tarėmės kad pasistengs bijūnų surast. Sakė vienai nuotakai neseniai siuntė, bet tokius bjaurius gavo, kad teko pakeisti kitomis gėlėmis... sad.gif
Tai dabar reikia apsispręst ko noriu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 07 17, 00:01)
Mano puokštė

Nuostabi puostele Ausryte wub.gif
Atsakyti
Neuzsisakinekit puoksciu Bige (ukmerges pr). Jaunajai isbyrejo po baznycios, rozes vyto, pasirodo buvo adatelem kotukai susmaigstyti..
O su jaunikio gelyte sumokejo 200lt . Po to kai nuejo ir sukele ten bangas, atidave puse sumos.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 16, 20:21)
mn sake floristikos salone, kad rugpjuti sunku gauti orchideju, nes ne ju zydejimo metas, ar tai tiesa????

Ar tikrai merginos, nera orchideju Rugpjuti? Gal kas zino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 07 22, 19:24)
Ar tikrai merginos, nera orchideju Rugpjuti? Gal kas zino  ax.gif

tekėjau rugpjūtį ir mano puokštė buvo iš orchidėjų, tikrai negaliu teigti, kad orchidėjų nebuvo. kai ieškojau gėlių, tai orchidėjų buvo, tik man spalviniai variantai žiedų netiko, arba rūšis. orchidėjų buvo, tik pasirinkimas labai jau skurdus. o dėl kainos tai tikrai nepasakysiu, nes buvo prieš 5 metus, o ir labai nesidomėjau jomis, nes labiau rūpėjo žiedo forma ir spalva. todėl jas teko rinktis dirbtines.
tikrai neprasčiau atrodė (net ir pačiupinėjus ne visi patikėjo, kad jos dirbtinės)
Atsakyti
user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 07 22, 19:24)
Ar tikrai merginos, nera orchideju Rugpjuti? Gal kas zino  ax.gif

Ju yra, bet ne sezonas, kaina isauga dvigubai. Man taip floriste pasake 4u.gif
Atsakyti
ech kokiu groziu cia mergytes pridejote, imu visas! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 07 23, 07:12)
ech kokiu groziu cia mergytes pridejote, imu visas!  lotuliukas.gif

bandau įsivaizduoti, kaip atrodytum su visom hihihi.gif
Atsakyti
http://www.paslidija...t01_didelis.jpg cia mano puokste smile.gif man ji laaaabai grazi ax.gif ax.gif
Atsakyti