Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

man irgi net i galva nesove dziovint didziosios plauku kupetos.... g.gif jie ir taip isdzius, o fenas nei vienas nera stebuklingas, kad nekenktu plaukui. 4u.gif aisku, graziai plaukuciai musu atrodo nes pacios naudojam visokius kremukus serumukus ir tt, bet kam gadinti vaikuciui plaukus? ateis dar tam laikas. ir nesupykit tos, kurios dziovinat, tai kiekvieno musu pasirinkimas... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niekada nedžiovinu fenu vaikui plaukų. Pas ją plonyčiai jie kaip šilkas, ... ne ne schmoll.gif
Atsakyti
nedziovinu,bet manau ir neleistu 4u.gif
Atsakyti
kad ir kaip noreciau isdzovint fenu, nes mes turim daaaug ir ilgus plaukus nuo kudikystes, bet tikrai nedrysau to daryt, zinodama kaip perdziovina tuos plaukucius ir galvos odele, tai tikrai dar ilgai nebandysiu schmoll.gif nebent jau kokia ten proga gal butu, nes kaip isdziuna patys, tai tik kutvela pasidaro, pas mus jie banguojasi netvarkingai biggrin.gif
Atsakyti
Kai dabar namuose dar nesildoma, ismaudzius isdziovinu abiem...
Atsakyti
mano mazyliui labai patinka pasidziovinti plaukucius fenu... jam 1m8men. aisku nedziovinu ju visiskai , bet pazaidziam.... kaifuoja baxuras issiviepes biggrin.gif
Atsakyti
nedziovinam plauku dziovintuvu,mano dukrai 9m ir jei tik turbut pora kartu esu isdziovinus dziovintuvu nors plaukai ilgi ax.gif
Atsakyti
Dziovinu 4u.gif plauku daug. Ir kaip kazkuri sakete-slapia galva man paciai salta-manau, ir vaikui
Atsakyti
nedziovinu,nes puikiai zinau,kad tai negerai nei plaukuciams ,nei galvos odelei.
Atsakyti
Nedziovinu, dar neilgi plaukuciai, greit patys isdziusta ax.gif
Atsakyti
Nedziovinu ir ilgai dar nezadu dziovinti schmoll.gif
Atsakyti
plaukams džiovinimas fenų negerai , o ypač vaikų plaukučiams smile.gif
Atsakyti