Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

Nenaudojam nei feno, nei dezodoranto, nei kvepalu... doh.gif garbaneles plonos,greit dziusta biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju fena ir dukrai ir mazajam papuciu kelis sek kad pasiltu galvyte smile.gif
Atsakyti
Apziovinu fenu, bet trumpai, kartais ne iki galo. tongue.gif Jau priprato, is pradziu bijojo garso, begdavo i visas puses, o dabar dazniausiai juokiasi. lotuliukas.gif Nors girdejau artimu zmoniu istorija, kai vaikas gavo ausu uzdegima, bet gal ten dar kokiu veiksniu prisidejo, tiksliai neaisku, manau pirma reik gerai ausytes issluostyti. ax.gif
Atsakyti
Ne nenaudoju feno- sveikiausia plaukams kai jie išdžiūsta natūraliai. nuo feno išsausėja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Net minciu tokiu nekilo tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Kartais dziovinu, nes pats uzsimano smile.gif nors stengiuos visada, kad patys naturaliai isdziutu.
Atsakyti
nu net i galva nesove schmoll.gif Nera gi jau tokia baisi ketera plauku,kad reiktu valanda dziovintuvu dziovint.Taigi plonyciai,minkstuciai-patys greit isdziuna.
Atsakyti
pas mus tai tikrai daug plaukų ir storoki, tai aš prapučiu su fenu, profesionalų pirkau ir mamai gerai, ir dukrai biggrin.gif
Atsakyti
Is pradziu ir man keista pasirode ir norejau pulti piktintis ko cia tuos plaukus vaikui alinti...bet pati nuo mazesn turiu ilgus tankius plaukus ir jei vaika maudome pries meiga tai kaip ziema kai kambaryje yra vesu paguldyti ant slapiu plauku brrr verysad.gif schmoll.gif ohmy.gif blink.gif
Tada jau reiktu prapusti fenu,ebt gal tuomet reik gero...pati nedziovinu ir viena is kaip visada "auksiniu" vyro dovanu buvo labai geras Philips Salon Profesional(kazkas tokio) fenas su jonais.Jis turi salto, vesaus ir karsto oro sroves,gan didelis ir sunkus man tai nelabai patogu pasirode,bet vaikas tikrai islaikytu thumbup.gif po metu reto panaudojimo mano plaukai vis dar sveiki ir grazus ax.gif
siaubas kaip reklama nuskambejo,bet tik galiu parekomenduoti butent su jonu funkcija paieskoti,nes jie dregmes neisdziovina is plauko vidaus tik is isores drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sau nedziovinu tai ka kalbet apie vaika doh.gif .... tai gi plaukuciai gadinasi
Atsakyti
niekada nedžiovinau vaikui plauku fenu, taip manau kad tai nera gerai tai pirma. O antra tai mano mažylis bijo feno dar neijungto schmoll.gif vos pamato kad pasiimu ji i rankas pabėga rekdamas pas teveli ir užsidaro duris doh.gif tai jai aš jam pasakyčiau kad ateitu pasidžiovinti tai nežinau kas butu biggrin.gif bandžiau parodyti kad ten tik vejas pučiasi jis nereaguoja bijo ir viskas doh.gif
Atsakyti
na, tiesą pasakius, man ir pačiai šalta po kambarį vaikščioti šlapiais plaukais, nor s ir kambario temp. atšalus orams pas mus nebūna žemesnė 25 laipsnių. Tai jau vaikui tikrai nesąmonė sėdėti ( o ir kaip jį nulaikyti) ir laukti kol išdžius. Aš džiovinu visiems plaukučius su fenu ir nei vienam ,patikėkit, nesusilpnėjo jie. schmoll.gif Aišku nedžiovinu itin karštu oru , o vidutiniu,o be to nusipirkit gerą feną, tai ne tik kad vaikučiams nedžius plaukai, bet ir jums pačioms (pvz jonizuojantį, su keliom karšto oro pūtimo programom, plius naudokit geras priemones ir viskas bus OK) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(angeliux1 @ 2008 09 10, 01:32)
Is pradziu ir man keista pasirode ir norejau pulti piktintis ko cia tuos plaukus vaikui alinti...bet pati nuo mazesn turiu ilgus tankius plaukus ir jei vaika maudome pries meiga tai kaip ziema kai kambaryje yra vesu paguldyti ant slapiu plauku brrr verysad.gif  schmoll.gif  ohmy.gif  blink.gif
Tada jau reiktu prapusti fenu,ebt gal tuomet reik gero...pati nedziovinu ir viena is kaip visada "auksiniu" vyro dovanu buvo labai geras Philips Salon Profesional(kazkas tokio) fenas su jonais.Jis turi salto, vesaus ir karsto oro sroves,gan didelis ir sunkus man tai nelabai patogu pasirode,bet vaikas tikrai islaikytu  thumbup.gif  po metu reto panaudojimo mano plaukai vis dar sveiki ir grazus  ax.gif 
siaubas kaip reklama nuskambejo,bet tik galiu parekomenduoti butent su jonu funkcija paieskoti,nes jie dregmes neisdziovina is plauko  vidaus tik is isores  drinks_cheers.gif

apie tokį ir kalba eina drinks_cheers.gif tikrai geras thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ivules @ 2008 09 28, 14:29)
niekada nedžiovinau vaikui plauku fenu, taip manau kad tai nera gerai tai pirma. O antra tai mano mažylis bijo feno dar neijungto  schmoll.gif  vos pamato kad pasiimu ji i rankas pabėga rekdamas pas teveli ir užsidaro duris doh.gif  tai jai aš jam pasakyčiau kad ateitu pasidžiovinti tai nežinau kas butu biggrin.gif  bandžiau parodyti kad ten tik vejas pučiasi jis nereaguoja bijo ir viskas doh.gif

O kad bijo, tai tiesa, bet reikia pratinti pamažu, ir nepulti iš karto džiovinti, duoti pačiupinėti, labai mažu galingumu.
Atsakyti