Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

QUOTE(Irute @ 2008 05 19, 22:36)
Sveikos, ar dziovinate savo vaikui (mano 2.5 metu) po maudymo plaukus fenu?
labai idomu butu suzinoti.
mes iki siol dziovinom be feno, o dabar galvoju gal isbandyti fena.

Niekada savo vaikui plaukų nedžiovinčiau fenu. Aš ir savo plaukus saugau, jei tik yra galimybė, džiovinu juos natūraliai, o čia vaikiukui... doh.gif
Juk labai išsausina tas karštas oras, kas liktų iš tų plaukučių...
Atsakyti
gal geriau neeksperimentuoti,juk ir suaugusiam fenas nera gerai,o vaikui kai pazeisi plauka,tai jau negryztamai.siaip vaiku juk ploni plaukuciai buna,jie juk ilgai nedziusta.nors dabar iskilo klausimas,o kaip jus dziovinat vaiku plaukus?na mano berniukas,gerai nusausinu ranksluosciu ir tiek,bet jei mergaites plaukai ilgesni,nera labai gerai trinti ranksluosciu,nors ne taip blogai kaip fenas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nedžiovinam, nes labai bijom feno ūžimo doh.gif Išdžiovinti manau reikia, jei skiriasi vonios ir kambario temperatura smile.gif Mes tai truputi užsibūnam vonioje, nes džioviname plaukučiuos kedendami ir šepečiu pašukuodami rolleyes.gif Kai jau nebijos, tai bandysim ir fenu padžiovinti biggrin.gif
Atsakyti
na mes irgi nedziovinam nes tu plaukuciu nedaug jie ir taip greit isdziuna 4u.gif nemanau kad verta plonus vaikucio plaukiukus gadint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2008 12 19, 00:43)
Niekada savo vaikui plaukų nedžiovinčiau fenu. Aš ir savo plaukus saugau, jei tik yra galimybė, džiovinu juos natūraliai, o čia vaikiukui...  doh.gif 
Juk labai išsausina tas karštas oras, kas liktų iš tų plaukučių...

drinks_cheers.gif As irgi nedziovinu, kad ir kaip ji nori...
Atsakyti
na as tai is tolo vos vos prapuciu su fenu, jei namie labiau vesu yra... blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
schmoll.gif vienas dalykas to visiškai nereikia, nėra tie plaukučiai tokie stori kad reikėtų juos džiovinti, juk patys greitai išdžiūsta, kitas dalykas kažkodėl labai bijome feno doh.gif
Atsakyti
aš nedžiovinu ir nematau reikalo džiovinti vaiko plaukus su fenu schmoll.gif
kokie gi ten plaukai g.gif tik pūkeliai biggrin.gif
Atsakyti
Nenaudojam ir nematau tam reikalo, slapius plaukucius su rnksluociu gerai issluostau ir beveik sausi
Atsakyti
nesu dziovinus ir manau nedziovinsiu schmoll.gif jei puikiai isdziuna kol einam miegoti ir nereikia dziovintuvo schmoll.gif As ir pati mazai dziovintuva naudoju ax.gif
Atsakyti
niekada nedziovinau, nematau reikalo, nors ir mano dickio stori plaukuciai, bet su rankom ar sukom laikas nuo laiko pakedenu ir vsio
Atsakyti
aš irgi rankšluoščiu patrinu ir sausi thumbup.gif
Atsakyti