Nedžiovinu. Kai užaugs, galės pati džiovinti

Su rankluociu nusausinu plaukus i chalatuka ir tupim siltai
Nes jau kiek esu girdejusi, kad suaugusiam fenas kenkia plaukam , tai maziesiems dar labiau

Nes jau kiek esu girdejusi, kad suaugusiam fenas kenkia plaukam , tai maziesiems dar labiau

nedziovinu
su ranksluosciu gerai nusausinu ir psio... as irgi girdejus, kad dziovinimas kenkia plaukams

Ar matete laida apie labiausiai spinduliuojancius buities daiktus? pirmoje vietoje mobilieji telefonai, antroje ar trecioje mikrobangu krosnele ir dziovinimo fenai. Pakraupau
O jus snekat apie dziovinima juo... As neleidziu namiskiams mokrobanges pirkti, baisus man tie daiktai is tolo, visiskas nenaturalumas....o ka sneketi apie vaikus ir visus tuos spindulius...

QUOTE(Garbanele @ 2008 12 30, 19:14)
Ar matete laida apie labiausiai spinduliuojancius buities daiktus? pirmoje vietoje mobilieji telefonai, antroje ar trecioje mikrobangu krosnele ir dziovinimo fenai. Pakraupau
O jus snekat apie dziovinima juo... As neleidziu namiskiams mokrobanges pirkti, baisus man tie daiktai is tolo, visiskas nenaturalumas....o ka sneketi apie vaikus ir visus tuos spindulius...

sutinkku visiškai su tavim, bet ką daryti jei pamato telefoną tai lipa ant sekcijos kad paimtų jį, arba pradeda rėkti, šaukti

QUOTE(Garbanele @ 2008 12 30, 18:14)

QUOTE(odette @ 2008 12 31, 10:01)
sutinkku visiškai su tavim, bet ką daryti jei pamato telefoną tai lipa ant sekcijos kad paimtų jį, arba pradeda rėkti, šaukti
tai ir duodi

paaiskinti, kad cia yra mamos, tecio, ji vaikas turi savo zaislus, nukreipti demesi, uzimti kuo kitu
Nedžiovinu niekada, nes nėra poreikio. Esu džiovinusi tik vandens parkuose.
QUOTE(Garbanele @ 2008 12 30, 19:14)

Tai manau ir kompiuteris kenksminga, bet kaip matau turit namie

Nedziovinu

dziovinu siek tiek, nes plaukai ilgi ir stori, kitaip tureciau valanda is kambario neisleist kol isdzius

Nedziovinu