Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

Nea schmoll.gif Nebent juokais, kai pati džiovinuosi, paprašo papūsti smile.gif
Atsakyti
Kai as pati dziovinu tai ir ji papraso, bet dabar gavo dovanu vaikiska smile.gif
Atsakyti
maniske anksciau baisiausiai bijojo,bet db netgi patinka. 4u.gif taciau pats galvytes plovimas iki siol liko katastrofa.... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Dziovintuvo mao mergyte bijojo kaip nzn ko,bet dabar jau nieko apsiprato,sau dziovinant ir jai papuciu,bet iskart pabega lotuliukas.gif
Atsakyti
nedziovinu ,tik didziajai ,jai 8 metai jei reikia kokiai sventei ,karta per metus isdziovinu g.gif
Atsakyti
Žiemą visada džiovinu su šalto oro srove, o vasarą - ne.
Papildyta:
QUOTE(odette @ 2008 12 31, 10:01)
sutinkku visiškai su tavim, bet ką daryti jei pamato telefoną tai lipa ant sekcijos kad paimtų jį, arba pradeda rėkti, šaukti doh.gif tai ir duodi

Tam yra auklėjimas smile.gif O jeigu užsiisterikuos, nes labai norės vyno biggrin.gif Ko gero, neduosit wink.gif
Atsakyti
Net tokia mintis nekilo. Aš sau nedžiovinu, nes kenkia plaukams, tai kam vaiko plaukucius sausinti? g.gif
Atsakyti
Kartais dziovinu,dukrytei patinka thumbup.gif
Atsakyti
Ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Grigė @ 2009 01 04, 20:11)
Net tokia mintis nekilo. Aš sau nedžiovinu, nes kenkia plaukams, tai kam vaiko plaukucius sausinti? g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pti nemegstu jokiu dziovintuvu, tai ir vaikui nedziovinu ir oda ir plauka sausina. isdziovinu tik po baseino kai tuoj i luka iseiti reikia. o siaip tai galva plauti reikia pagalvojant kad plaukuciams laiko reiks isdsdziuti....
Atsakyti
ne,neteko lotuliukas.gif man tai nera butina,nes dukryte maudau tiktai vakare,pries einant miegoti,taip kad jos plaukuciai isdziusta naturaliai biggrin.gif
Atsakyti