Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

Nedžiovinu, nors dukters plaukai jau ilgi. Nusausinam rankšluosčiu. Taigi užmiega su drėgnais (aišku, langai tada būna uždaryti; kol namuose nešildė, pašildydavom kambarį su šildytuvu). Ir dar nė karto dėl to nėra susirgusi (net sloga).
Aš ir pati džiovinuosi tik esant būtinybei.
Atsakyti
Nedziovinam, nes nepatinka mano vaikuidziovintuvo garsas
Atsakyti
maniske bijo feno garso,bet net netureciau minciu jos plaukuciu dzovinti su fenu. schmoll.gif
Atsakyti
kasas dar tik auginame. Kol kas plaukuciai gleznuciai, tai apie fena dar negalvoju. O jei vaikas turi tikrai veslius ir ilgus plaukus gal kartais galima, ypac ziema negi guldysi slapiom kasom? juk sala galva, man paciai nemalonu buna kol nepradziuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyvis: 02 birželio 2010 - 23:11
musu maudynes paprastai buna pries miega, tai ir dziovinam. tik vasara nea smile.gif
Atsakyti
as tai nedziovinu ir nesu dziovinus, seip as esu pries fena,delto mes jo namie net ir neturim... bet kai ismaudau tai gerai ranksluosciu nusausinu tai tie plaukuciai ir patys greit issdziusta.. ir be feno ax.gif
Atsakyti
dzovinu truputi, nes po maudyniu visa laika keliaujam is karto i lova ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2010 06 06, 15:58)
musu maudynes paprastai buna pries miega, tai ir dziovinam. tik vasara nea  smile.gif

ir mes lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lenke555 @ 2009 10 30, 18:41)
maniske bijo feno garso,bet net netureciau minciu jos plaukuciu dzovinti su fenu. schmoll.gif

na maniškiui 2,2m., bet jis bijo feno garso irgi cool.gif Mintis džiovinti plaukus buvo kilus ne kartą, ypač žiemą, kai kambary taip šalta, o vaikas eina miegoti šlapia galva, ant kurios jau labai daug plaukučių. Bet manau, kad nesveika yra džiovinti tokią gležną vaikiukų galvos odelę ir plaukučius su fenu 4u.gif
Atsakyti
kai namie buna saltoka - tada plaukus fenu truputi padziovinam (ne iki visisko sausumo).
Atsakyti

Kol kas nereikia džiovinti,nes kasos dar trumpos,bet abejoju ar ateityje džiovinsiu.... g.gif Gi kenkia ir plaukams,ir galvos odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kauske: 11 birželio 2010 - 00:17
Nedziuvinu,ir net minties nebuvo smile.gif
Atsakyti