Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

Dukrytei džiovinti neteko, esu linkusi atsisakyti šio malonumo ir pati. Vis tik tai kenkia plaukams.
Atsakyti
Pirmą kart išgirdau,kad nuo šlapiu plaukų meningitas gali būt.Kažkas iš fantastikos srities rolleyes.gif
Atsakyti
Nedžiovinu, nes nėra poreikio. Maudau tik vakare, vėliau nakties miegas, tai plaukai tikrai išdžiūsta.
O ir panelių plaukų nedžiovindavau, gal todėl, kad garbanoti, tai naktį miegant ar į tą pusę ar į kitą, vis tiek nematyti. biggrin.gif
Atsakyti
as suneliui nedziovinu nors plaukuciai tikrai netrumpi 4u.gif
Atsakyti
O maniškis pradėjo prašyti, kad padžiovinčiau biggrin.gif atbėga, atsistoja pakreipęs galvytę ir išsišiepęs laukia, kad į galvą papūsčiau... tada baisiai juokdamasis nubėga, ir vėl iš naujo - taip kol aš išsidžiovinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikile @ 2010 06 12, 14:21)
Vasara tai viskas kaip ir aisku - nedziovinu, bet ziema bus pora metuku, kasytes siokias tokias jau turesim, o maudomes visada pries miegeli. Juk slapia galva salta miegoti (bent jau pati tai susalciau garantuotai), tai gal geriau pradziovinti, kai nebeuztenka ranksluosciu nusausinti  g.gif  Man kazkaip atrodo, kad dziovinimas mazesnis blogis nei vaikiuko saldymas. Juk galima fena pareguliuot, kad silpniau ir ne karsta, o vos drungna ora pustu.
O tai kaip jus darot, tos kuriu vaikiuku plaukuciai veslus ir ilgesni?

Man dukreles gana jau ilgi plaukuciai.. kai nusimaudome iskart nepuolu guldyti. isdziuva plaukuciai ir tik tada i lova ax.gif todel ir maudomes siek tiek anksciau,o ne tada kai jau laikas eiti miegoti.
Feno nekilo nei minties naudoti,sau retai tenaudoju ir matau ka tai duoda plaukams..
kambary vaikas nesusals. tiesiog patariu,nepulti guldyti iskart vaikucio,pasiplanuoti,kad issimaudzius butu bent valandele iki laiko miegoti ax.gif
Atsakyti
man taip pat nekilo mintis vaikui plauku dziovinti dziovintuvu ax.gif Tai ir plaukams kenkia, ir noriu, kad vaikas butu vaiku, o ne mazu suaugusiu smile.gif
Atsakyti
Niekada to nedariau schmoll.gif

be to, mano vaikas paniškai bijo feno biggrin.gif
kai aš džiovinuos plaukus, jei net bijo pro mane praeti, net jei labai reikia.
nubėga kuo manęs kuo toliau ir stebi iš ten. prisiartina, tik kai išjungiu plaukų džiovintuvą biggrin.gif
Atsakyti
Esu dziovinusi tik syki ziema, kai ekstra atveju reikejo ismaudyt ir pas gydytoja skubejom ax.gif O paprastai tai net minties tokios nekyla tongue.gif
Atsakyti
Kazkaip del dukros nekilo tokiu minciu, gal todel, kad pati nesinaudoju?.. g.gif
Nors turiu tikrai gera dziovintuva su vesia oro srove. Sunui naudojam, nes reikia sukosenu dalyvaujant konkursuose (sokejas) bigsmile.gif
Atsakyti
Mes turim ilgus plaukucius,namuose kai issimaudom,tai niekad nedziovinam,o kai einami baseina,tai po baseino tenka plaukiukus fenu dziovint,nesinori persalt.
Atsakyti
Niekada nedziovinu fenu, po maudyniu uzdedam kepuryte 10-ciai minuciu ir issdziusta. ax.gif
Atsakyti