as suneliui nedziovinu nors plaukuciai tikrai netrumpi

QUOTE(Kikile @ 2010 06 12, 14:21)
Vasara tai viskas kaip ir aisku - nedziovinu, bet ziema bus pora metuku, kasytes siokias tokias jau turesim, o maudomes visada pries miegeli. Juk slapia galva salta miegoti (bent jau pati tai susalciau garantuotai), tai gal geriau pradziovinti, kai nebeuztenka ranksluosciu nusausinti
Man kazkaip atrodo, kad dziovinimas mazesnis blogis nei vaikiuko saldymas. Juk galima fena pareguliuot, kad silpniau ir ne karsta, o vos drungna ora pustu.
O tai kaip jus darot, tos kuriu vaikiuku plaukuciai veslus ir ilgesni?

O tai kaip jus darot, tos kuriu vaikiuku plaukuciai veslus ir ilgesni?
Man dukreles gana jau ilgi plaukuciai.. kai nusimaudome iskart nepuolu guldyti. isdziuva plaukuciai ir tik tada i lova

Feno nekilo nei minties naudoti,sau retai tenaudoju ir matau ka tai duoda plaukams..
kambary vaikas nesusals. tiesiog patariu,nepulti guldyti iskart vaikucio,pasiplanuoti,kad issimaudzius butu bent valandele iki laiko miegoti

man taip pat nekilo mintis vaikui plauku dziovinti dziovintuvu
Tai ir plaukams kenkia, ir noriu, kad vaikas butu vaiku, o ne mazu suaugusiu

Niekada to nedariau
be to, mano vaikas paniškai bijo feno
kai aš džiovinuos plaukus, jei net bijo pro mane praeti, net jei labai reikia.
nubėga kuo manęs kuo toliau ir stebi iš ten. prisiartina, tik kai išjungiu plaukų džiovintuvą

be to, mano vaikas paniškai bijo feno

kai aš džiovinuos plaukus, jei net bijo pro mane praeti, net jei labai reikia.
nubėga kuo manęs kuo toliau ir stebi iš ten. prisiartina, tik kai išjungiu plaukų džiovintuvą

Esu dziovinusi tik syki ziema, kai ekstra atveju reikejo ismaudyt ir pas gydytoja skubejom
O paprastai tai net minties tokios nekyla

Mes turim ilgus plaukucius,namuose kai issimaudom,tai niekad nedziovinam,o kai einami baseina,tai po baseino tenka plaukiukus fenu dziovint,nesinori persalt.