As irgi net nepagalvoju apie tai.

Nedžiovinčiau vien dėl to kad labai kenkia plaukams. Pati sau niekada nesidžiovinu, turiu džiovintuvą, kuris yra pas vyrą garaže, jam jis reikalingesnis nei man
jei jau bijote kad sušals, vonioje prašukuokite plaukučius ir supinkite kasytę, bus ir gražu ryte ir patogu, ir svarbiausia nekenksminga

Vasara tai viskas kaip ir aisku - nedziovinu, bet ziema bus pora metuku, kasytes siokias tokias jau turesim, o maudomes visada pries miegeli. Juk slapia galva salta miegoti (bent jau pati tai susalciau garantuotai), tai gal geriau pradziovinti, kai nebeuztenka ranksluosciu nusausinti
Man kazkaip atrodo, kad dziovinimas mazesnis blogis nei vaikiuko saldymas. Juk galima fena pareguliuot, kad silpniau ir ne karsta, o vos drungna ora pustu.
O tai kaip jus darot, tos kuriu vaikiuku plaukuciai veslus ir ilgesni?

QUOTE(Kikile @ 2010 06 12, 15:21)
Vasara tai viskas kaip ir aisku - nedziovinu, bet ziema bus pora metuku, kasytes siokias tokias jau turesim, o maudomes visada pries miegeli. Juk slapia galva salta miegoti (bent jau pati tai susalciau garantuotai), tai gal geriau pradziovinti, kai nebeuztenka ranksluosciu nusausinti
Man kazkaip atrodo, kad dziovinimas mazesnis blogis nei vaikiuko saldymas. Juk galima fena pareguliuot, kad silpniau ir ne karsta, o vos drungna ora pustu.

Leiskit paklaust,kokia būna kambaryje temperatūra žiemą,kad vaikiukas gali sušalt

QUOTE(Megaera @ 2010 06 12, 15:31)
Leiskit paklaust,kokia būna kambaryje temperatūra žiemą,kad vaikiukas gali sušalt
?

Na, mes miegoti megstame vesisai, tai ziema kai galima reguliuotis, miegamajame as isvis uzsuku, tuomet buna aie 17. Apsiklojus pats tas, bet jei dregna galvyte kysotu, ir dar gulint, nejudant, nieko gero...
niekada džiovintuvu nedžiovinu

QUOTE(Kikile @ 2010 06 12, 22:43)
Na, mes miegoti megstame vesisai, tai ziema kai galima reguliuotis, miegamajame as isvis uzsuku, tuomet buna aie 17. Apsiklojus pats tas, bet jei dregna galvyte kysotu, ir dar gulint, nejudant, nieko gero...
Tai čia vadinas individualu

Net sau plaukų nedžiovinu džiovintuvu, o apie džiovinimą vaikui net minčių nebuvo
Tiesa, dabar ir plaukučiai trumpučiai, bet prie kelis mėnesius kasas pint buvo galima

Tai kad dar nera ka dziovinti mazajai, o ir feno bijo, laikosi saugiu atstumu, kai broliuka dziovinu. Veliau padziovinsiu, bet tik reikalui esant, po pirties, ar jsi labai skubiai reiketu iseiti. Siaip geriau jo neneudoti, gadina plaukus, o jie dar tokie gleznuciai, gaila man.
nu ne, mes tai labai puikiai ir be feno tvarkomes....
kazkaip galvoju,kad jai nebuna jie varvantys ir nemiegam gi ziema prie atidaryto lango kai buna -20....
tai,kad ir truputi dregni nieko tokio man atrodo ,neturetu vaikas susirgti miningitu kambario temperturoje....