Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

As irgi net nepagalvoju apie tai. rolleyes.gif
Atsakyti
Nedžiovinčiau vien dėl to kad labai kenkia plaukams. Pati sau niekada nesidžiovinu, turiu džiovintuvą, kuris yra pas vyrą garaže, jam jis reikalingesnis nei man blush2.gif jei jau bijote kad sušals, vonioje prašukuokite plaukučius ir supinkite kasytę, bus ir gražu ryte ir patogu, ir svarbiausia nekenksminga 4u.gif
Atsakyti
Geras biggrin.gif Pirmą kart išgirdau,kad kažkas taip daro. Net į galvą tokia absurdiška mintis nešautų rolleyes.gif
Atsakyti
Vasara tai viskas kaip ir aisku - nedziovinu, bet ziema bus pora metuku, kasytes siokias tokias jau turesim, o maudomes visada pries miegeli. Juk slapia galva salta miegoti (bent jau pati tai susalciau garantuotai), tai gal geriau pradziovinti, kai nebeuztenka ranksluosciu nusausinti g.gif Man kazkaip atrodo, kad dziovinimas mazesnis blogis nei vaikiuko saldymas. Juk galima fena pareguliuot, kad silpniau ir ne karsta, o vos drungna ora pustu.
O tai kaip jus darot, tos kuriu vaikiuku plaukuciai veslus ir ilgesni?
Atsakyti
QUOTE(Kikile @ 2010 06 12, 15:21)
Vasara tai viskas kaip ir aisku - nedziovinu, bet ziema bus pora metuku, kasytes siokias tokias jau turesim, o maudomes visada pries miegeli. Juk slapia galva salta miegoti (bent jau pati tai susalciau garantuotai), tai gal geriau pradziovinti, kai nebeuztenka ranksluosciu nusausinti  g.gif  Man kazkaip atrodo, kad dziovinimas mazesnis blogis nei vaikiuko saldymas. Juk galima fena pareguliuot, kad silpniau ir ne karsta, o vos drungna ora pustu.
O tai kaip jus darot, tos kuriu vaikiuku plaukuciai veslus ir ilgesni?

Leiskit paklaust,kokia būna kambaryje temperatūra žiemą,kad vaikiukas gali sušalt ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Megaera @ 2010 06 12, 15:31)
Leiskit paklaust,kokia būna kambaryje temperatūra žiemą,kad vaikiukas gali sušalt ax.gif ?

Na, mes miegoti megstame vesisai, tai ziema kai galima reguliuotis, miegamajame as isvis uzsuku, tuomet buna aie 17. Apsiklojus pats tas, bet jei dregna galvyte kysotu, ir dar gulint, nejudant, nieko gero...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikile: 12 birželio 2010 - 21:44
niekada džiovintuvu nedžiovinu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikile @ 2010 06 12, 22:43)
Na, mes miegoti megstame vesisai, tai ziema kai galima reguliuotis, miegamajame as isvis uzsuku, tuomet buna aie 17. Apsiklojus pats tas, bet jei dregna galvyte kysotu, ir dar gulint, nejudant, nieko gero...

Tai čia vadinas individualu mirksiukas.gif maniškė prie tokios temperatūros miega šlapiais plaukučiais blush2.gif
Atsakyti
Net sau plaukų nedžiovinu džiovintuvu, o apie džiovinimą vaikui net minčių nebuvo schmoll.gif Tiesa, dabar ir plaukučiai trumpučiai, bet prie kelis mėnesius kasas pint buvo galima biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad dar nera ka dziovinti mazajai, o ir feno bijo, laikosi saugiu atstumu, kai broliuka dziovinu. Veliau padziovinsiu, bet tik reikalui esant, po pirties, ar jsi labai skubiai reiketu iseiti. Siaip geriau jo neneudoti, gadina plaukus, o jie dar tokie gleznuciai, gaila man.
Atsakyti
Ziema visada padziovinu dziovintuvu , kad kokiu meningitu vaikelio nesusirgdint , tuolab galima pareguliuoti karsti ir dziovinti su silta oro srove , dar kai plaukuciai beveik iki uzpakalio , tai nelabai pazaisi su jais kai salta... g.gif huh.gif
Atsakyti
nu ne, mes tai labai puikiai ir be feno tvarkomes.... smile.gif kazkaip galvoju,kad jai nebuna jie varvantys ir nemiegam gi ziema prie atidaryto lango kai buna -20.... biggrin.gif tai,kad ir truputi dregni nieko tokio man atrodo ,neturetu vaikas susirgti miningitu kambario temperturoje.... smile.gif
Atsakyti