Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

as tai istrinu galva sausu ranksluosciu o po to sukom sukuoju ir isdziusta savaime rolleyes.gif
Atsakyti
Ziema dziovindavau fenu, nes neleisdavo gerai nusausinti ranksluosciu, o migdyti slapia galva kai namie vesu schmoll.gif Ir jai labai patikdavo smile.gif
Atsakyti
Aš nedžiovinu,nes mažoji bijo džiovintuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
As kazkaip pripratau dziovinti fenu, tai net nezinau kaip ir atprasti blush2.gif man vis baisu kad nesusaltu, pagalvoju kaip ji miegos ant slapios, nuo plauku pagalvytes g.gif Pasizadu pabandyt nedziovinti, o kai ismaudau vel kad ramiau butu isdziovinu tongue.gif nors ir zinau kad kenkia plaukuciams verysad.gif
Atsakyti
O kaip jūs pačios- irgi plaukus taip pastoviai alinat? Aš visada iš vakaro išsiplaunu galvą ir šlapiais ar drėgnais einu miegot blush2.gif
Atsakyti
Aš savus stengiuosi kaip galima rečiau su fenu džiovinti, o čia mažai mergytei doh.gif Taigi šiaudais pavirsta nuo džiovinimo, o tie balzamai - chemija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 26, 14:33)
O kaip jūs pačios- irgi plaukus taip pastoviai alinat? Aš visada iš vakaro išsiplaunu galvą ir šlapiais ar drėgnais einu miegot  blush2.gif

As taipat is vakaro plaunu ir nedzioviniu ju smile.gif
Atsakyti
nedziovinu ir net nepagalvojau to daryti,juk ir taip kelios minutes ir sausi tie plaukuciai,kam cia juos svilinti mirksiukas.gif
Atsakyti
niekad net nebandžiau schmoll.gif kažkaip nebuvo poreikio smile.gif
Atsakyti
Niekada nedžiovinu plaukų fenu ir nesuprantu kam to reikia blink.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 26, 14:33)
O kaip jūs pačios- irgi plaukus taip pastoviai alinat?

Pati ir nedžiovinu plaukų fenu, nebent kai reikia kur skubiai išeiti smile.gif
Atsakyti
Siaip nedziovinu, nes ir taip greit isdziusta. Na bet jei tektu kazkur skubeti tai nematau problemos prapusti siek tiek. Dziovintuvas turi ir salta oro srove, taip kad niekas nenusviltu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dziovinu su fenu,nes su ranksluosciu nesileidzia nusausint plauku.Ner gal gerai,bet kitos iseities nematau.
Atsakyti