Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

QUOTE(mylimuke @ 2008 05 26, 13:33)
O kaip jūs pačios- irgi plaukus taip pastoviai alinat? Aš visada iš vakaro išsiplaunu galvą ir šlapiais ar drėgnais einu miegot  blush2.gif

Aš alinu, bet kad niekaip nie nenusialina biggrin.gif Neįsivaizduoju miegojimo su šlapiais plaukais, o ir iš ryto vaizdelis būtų toks, kad tektų vėl po vandeniu kišti ir vis tiek džiovinti doh.gif
Atsakyti
dziovinu plaukus jei butinai reikia o taip tai ne ispalunu iki to laiko kol eis miegoti kad vaikutis nueitu miegoti sausais plaukuciais
Atsakyti
Dziovinu fenu su paciu silpnaiusiu karsciu, ir nieko nematau bloga ax.gif , nes kai plaukuciai sausi tikrai vaikas nepersals. O pas mus plaukuciu nemazai tai lgai dziut turetu po kepuryte 4u.gif
Kai bus silta kambary, ati nedziovinsiu, o dabar tai vesoka pas mus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistija: 28 gegužės 2008 - 12:25
o mums savaime plaukuciai isdziusta,ir jokio feno nenaudojam schmoll.gif
Atsakyti
Vaikučiui nenaudoju jokio feno, o kam g.gif Juk išsimaudžius neini į lauką...O kambarį nors ir daug plaukų, bet greitai išdžiūna mirksiukas.gif O pati kartais panaudoju fena, bet nevisad, kadangi pas mane trumpi plaukai, tai išplovus galvą iš ryto, kol pavalgau ir plaukai išdžiūna..o iš vakaro nesu plovus, koks tikslas, iš ryto vistiek riekės plauti..aš suprantu išvakaro išsiplauti jei turi ilgus plaukus...
Atsakyti
Nenaudoju feno, tik gerai istrinu galvyte ranksluosciu ir taip einam miegoti 4u.gif
Atsakyti
man ir net mintis nekilo vaikams plaukus fenu džiovinti schmoll.gif , juk, kad nesušaltu kepurytę galima uždėti, o be to ir pati naudoju tik išskirtiniais atvejai, kai kur nors skubu, o šiaip išsiplaunu galva ryte ir po kokios geros valandos kol papusryčiauju apsitvarkau būna išdžiuve ax.gif
Atsakyti
As vaikui nedziovimu su fenu,labai greitai isdziusta plaukuciai sunelio smile.gif
Atsakyti
Man net mintis tokia niekad nekilo dziovint vaiko plaukucius dziovintuvu, gal todel kad berniukas pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adamo mamyte @ 2008 05 28, 19:55)
Man net mintis tokia niekad nekilo dziovint vaiko plaukucius dziovintuvu, gal todel kad berniukas pas mane g.gif

Pas mane irgi berniukas ir dziovinu nuo 5 menesiu, nes plaukiukai ilgi buvo mirksiukas.gif ,o ziema kai salta tuo labiau po maudyniu dziovindavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mažiaus ilgi plaukai, tad nelabai įsivaizduoju, kaip reikėtų nedžiovinant jį paguldyti. Džiovinu ir nieko blogo nematau smile.gif .
Atsakyti
O as savo panelems dziovinu tik isskirtiniais atvejais.
Pvz. vyresniai kai ruosiasi eiti kur su paleistas plaukais (nes pas mus nei garbanoti, nei visai tiesus doh.gif ) tai tada graziau atrodo wub.gif .
O mazoji, na zinote - kaip papugele - ir jai reikia to, kas daro,ma ar yra pas sese blink.gif
Bet tik paciu maziausiu paiegumu ax.gif
Atsakyti