Aš alinu, bet kad niekaip nie nenusialina Neįsivaizduoju miegojimo su šlapiais plaukais, o ir iš ryto vaizdelis būtų toks, kad tektų vėl po vandeniu kišti ir vis tiek džiovinti
Dziovinu fenu su paciu silpnaiusiu karsciu, ir nieko nematau bloga , nes kai plaukuciai sausi tikrai vaikas nepersals. O pas mus plaukuciu nemazai tai lgai dziut turetu po kepuryte Kai bus silta kambary, ati nedziovinsiu, o dabar tai vesoka pas mus
Vaikučiui nenaudoju jokio feno, o kam Juk išsimaudžius neini į lauką...O kambarį nors ir daug plaukų, bet greitai išdžiūna O pati kartais panaudoju fena, bet nevisad, kadangi pas mane trumpi plaukai, tai išplovus galvą iš ryto, kol pavalgau ir plaukai išdžiūna..o iš vakaro nesu plovus, koks tikslas, iš ryto vistiek riekės plauti..aš suprantu išvakaro išsiplauti jei turi ilgus plaukus...
man ir net mintis nekilo vaikams plaukus fenu džiovinti , juk, kad nesušaltu kepurytę galima uždėti, o be to ir pati naudoju tik išskirtiniais atvejai, kai kur nors skubu, o šiaip išsiplaunu galva ryte ir po kokios geros valandos kol papusryčiauju apsitvarkau būna išdžiuve
O as savo panelems dziovinu tik isskirtiniais atvejais. Pvz. vyresniai kai ruosiasi eiti kur su paleistas plaukais (nes pas mus nei garbanoti, nei visai tiesus ) tai tada graziau atrodo . O mazoji, na zinote - kaip papugele - ir jai reikia to, kas daro,ma ar yra pas sese Bet tik paciu maziausiu paiegumu