Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

nedziovinu net savo plauku fenu o ka jau kalbet apie vaiku plaukus, juk jie tokie plonuciai kaipmat isdziusta
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2010 11 10, 17:54)
nedziovinu net savo plauku fenu o ka jau kalbet apie vaiku plaukus, juk jie tokie plonuciai kaipmat isdziusta

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš nedžiovinu, laukiu kol patys išdžius.
Atsakyti
o kam tuos plaukus fenu dziovint juk isplove vaikams galvas nelekiam tiesiu taikymu i lauka,be to kiek ten trunka tie maziuku plaukiukai isdziut,as aplamai feno neturiu net savus plaukus per gyvenima gal karta tik esu dziovinus ir nematau tam poreikio tai vaikui tikrai nera reikalo degint plaukuciu visokiais dziovintuvais
Atsakyti
As tai dziovinu, mano vaikas turi labai daug plauku ir jie stori, tai nezinau kaip guldyti su slapia galva (mes po vonios is karto i lova keliaujam) rolleyes.gif Galva maziui plaunu i savaite 1-2 kartus. Pati irgi dziovinu ir nematau nieko tame blogo. Daug blogiau pirktinem tyrem vaikus is tingejimo maitinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne,o kam? g.gif ir tu plauku nera tiek jau daug,patys greit isdziusta,o ir plaunam mes kai jau tikrai zinom,kad niekur nebeisim.
Atsakyti
As savo mazei plaukucius dziovinu, bet darau kad vos, vos siltas oras butu, nes su slapia galva nemegsta eit miego, be to labai patinka dziovint plaukucius, nes mato kaip mama dziovina ir viska kartoja blush2.gif
Atsakyti
Ne, nedžiovinu. Namuose nešalta, o ir po maudynių į lauką neinam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinkee @ 2010 11 17, 14:16)
Ne,o kam?  g.gif  ir tu plauku nera tiek jau daug,patys greit isdziusta,o ir plaunam mes kai jau tikrai zinom,kad niekur nebeisim.

mes irgi nedziovinam.nes nei tu plaukuciu daug yra nei einam po maudyniu kur nors...taip kad tikrai nemanau kad fenas butinas ypac maziems vaikuciams... unsure.gif
Atsakyti
Nedziovinu, o ir tie plaukuciai tokie ploni, greitai patys isdziusta...
Atsakyti
As dziovinau iki siandien doh.gif doh.gif doh.gif ziemos metu, nes namie nera labai silta...bet dabar stengsiuos be to apsieit blush2.gif ax.gif
Atsakyti
as dziovinu nors ir labai ju mazai pas mumis ,ir nematau tame problemos bigsmile.gif
Atsakyti