Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

O mes visad su fenu. Kiek gi ten plauku, pora kart paputi ir isdziuvo. Maniskis griuna miegot po vonios iskart, tai geriausias budas uzmigdyti.
Atsakyti
QUOTE(sagute2 @ 2010 07 28, 21:43)
O mes visad su fenu. Kiek gi ten plauku, pora kart paputi ir isdziuvo. Maniskis griuna miegot po vonios iskart, tai geriausias budas uzmigdyti.

Mes irgi pasidžiovinam, kai galvytę išsiplaunam..nematau nieko blogo su vos šilta oro srovele pakedenti plaukučius..Tuo labiau, kad dukrytei patinka..
Atsakyti
Niekad nekilo minciu,kad mazam vaikui dziovinti fenu plaukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2010 07 28, 22:17)
Niekad nekilo minciu,kad mazam vaikui dziovinti fenu plaukus  lotuliukas.gif

As irgi buciau taip nesumasciusi biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu kai kurių nuostabos, arba net paranojiškos baimės fenui..Vienos džiovina, kitos ne, kiekvieno laisvas pasirinkimas..Kam tie išvedžiojimai?
Atsakyti
kam kaip patogu,tas taip elgiasi... smile.gif
Atsakyti
Kazkada buvo kilusi mintis, bet prisipazinsiu dar nedziovinau biggrin.gif Nu gal kai ateis ziema reiks padziovint tongue.gif
Atsakyti
Kai mano mergytė buvo mažesnė, bijojo džiovintuvo. Dabar jai 2 m. ir 4 mėn., tai po maudynių visada iš stalčiaus ištraukia feną ir man paduoda, kad išdžiovinčiau jai plaukus biggrin.gif Aišku, karšta srove niekada nedžiovinu, tik vos šilta arba vėsia.
Atsakyti
Taip, kartais prapučiu fenu, jam tai didžiausias žaidimas. O prapučiu dažniausiai todėl, kad ruošiamės į lauką, ir neturiu laiko laukti, kol jam jie išdžius.
Atsakyti
siaip rekomenduoja plaukucius tik nusausinti ranksluosciu ir duoti jiems naturaliai isdziuti..juolab, kad ju ten ne super kiek..fenas labai kenkia menkiems plaukams..
Atsakyti
Ale ir sugalvok tu biggrin.gif nea, mes nedziovinam
Atsakyti
Man net minties tokios nebuvo, su fenu džiovint vaikui plaukus. O ir kiek ten tų plaukų. Patys išdžiūna per 10 min.
Atsakyti