Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

QUOTE(aciai @ 2010 08 15, 18:04)
Man net minties tokios nebuvo, su fenu džiovint vaikui plaukus. O ir kiek ten tų plaukų. Patys išdžiūna per 10 min.

Man irgi 4u.gif Iš pradžių net nesupratau temos, apie ką čia kalba eina g.gif
Atsakyti
o kam juos skubet dziovint? as bent vaikui galva plaunu, kai tikrai zinau, kad ta diena niekur nebeisiu, is vonios gi nevesi i lauka...
Atsakyti
na as pries fena, pati ji naudoji tik tuo atveju jei kazkur skubiai reikia, o plaukai dar slapi. juk karstas dziovinimas labai kenkia plaukui
Atsakyti
nea, kam to reikia?
Atsakyti
tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
pati beveik nedziovinu,tai vaikui juolab.. schmoll.gif karta esam tai dare,bet ir tai,zaidimo forma ir nepavadinciau dziovinimu rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Namie net feno pas mus ner biggrin.gif Dukrytei viena karta su fenu dziovinau tik po baseino, nes plaukiuku tai ji turi ir nemazai smile.gif
Atsakyti
NA tikrai nedziovinu ir net nesugalvociau.Visiskai nereikalingas dalykas blush2.gif
Atsakyti
Nedziovinu ir net nesugalvociau dziovinti doh.gif ,isdziusta ir be fenu pagalbos
Atsakyti
nie schmoll.gif kada nedziovinu
Atsakyti
kažin ar atsirado nors vienas kuris džiovina.. lotuliukas.gif mes tai ne, ten tų plaukiukų tiek kad nušluostai ir jau beveik sausi.. ax.gif
Atsakyti
Net minties tokios nebuvo, maniskis megsta kai as sau dziovinu gaudyti vejuka bet kadangi pas mane kaip anegdote ,,3 plaukeliai" tai zaidziam ne ilgai.
Atsakyti