Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

nea,net tokia mintis nekilo unsure.gif Juk fenas labai jau kenksmingas,o gadinti dukrytes plaukucius nuo pirmuju metuku tikrai nesinori schmoll.gif Mes visad gulames su dregna galvytes ir jokiu problemu iki isol neturejom smile.gif
Atsakyti

g.gif as net sau plaukus dziovintuvu dziovinu, tik kaip lb skubu, tai vaikui tikrai nesugalvociau, islaustau ir viskas
Atsakyti
Man tai taip gražu, kai drėgnos garbanėlės raitosi wub.gif Jei šalta, galima aprengt šilčiau g.gif
Atsakyti
Maniske is tolo bijo feno uzimo ir dulkiu siurblio,kad ir noredama jai neisdziovinciau plauku,beto sau niekada nedziovinu ir mazam vaikui juo labiau...Beto maniske garbane,tai slapios garbaneles pats tas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
ne,ir tokia net mintis nekilo unsure.gif
Atsakyti
Taip visada mes praustis einame vakarais o kaip aikucius guldyti miegelio slapia galvyte.Ir nieko tame blogo nematau
Atsakyti
Nedziovinau iki 2.5 metu, dabar retkarciais "prapuciu" po maudyniu, bet tik kai tada, kada pats praso, nes nori daznai viska daryt "kaip mama".
Atsakyti
kadangi mano pypliaus garbanos labai ilgos, žiemą po maudynių padžiovindavau šiltu feno vėjeliu, nes kambariuose buvo nesvietiškai šalta... O šiaip tai nedžiovinam plaukiukų, vakare išsimaudo ir į lovytę mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi nekilo tokia mintis....
Atsakyti
Anksciau kai vesu buvo kambaryje dziovinau, dabar kai issimaudom uzdedu kepurele ir miegoti biggrin.gif
Atsakyti
Kai namuose vesu, as kartais padziovinu, bet labai trumpai, kad nebutu visai slapi ir tik is labai toli, kad vejelis vos vos jaustusi, kad neissausint plauko. Manau tame jokio kriminalo ir jokios baisios zalos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deringa: 26 birželio 2008 - 12:34
Kazkaip niekada net nepagalvojau, kad reiketu dziovint plaukus
Atsakyti