Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

O aš žiemą po maudynių išdžiovindavau fenu, nes maniškis kategoriškai prieš kepurėles nusiteikęs buvo. Ir nieko labai blogo tame nematau, juk ne kasdien, o tik kai reikia. Kai šilta, tai, žinoma, greit išdžiūsta, o žiemą migdyti šlapia galvyte aš, pvz, nesugalvočiau. Bet čia kiekviena savaip.
Atsakyti
niekada nedziovinau ,o kam reikia ?juk ir taip greitai isdziuna g.gif
Papildyta:
QUOTE(liute2 @ 2008 06 27, 00:11)
O aš žiemą po maudynių išdžiovindavau fenu, nes maniškis kategoriškai prieš kepurėles nusiteikęs buvo. Ir nieko labai blogo tame nematau, juk ne kasdien, o tik kai reikia. Kai šilta, tai, žinoma, greit išdžiūsta, o žiemą migdyti šlapia galvyte aš, pvz, nesugalvočiau. Bet čia kiekviena savaip.

nelabai suprantu kam dziovinti blink.gif blink.gif ? juk ir taip greitai isdziuna ,o juk namie tai silta nera salta ,jei truputeli pabus be kepurytes kol isdzius plaukuciai tai tikrai nieko neatsitiks ! Mano nuomone tai tiktai pries tokius dziovinimus ,suaugusiui tas fenas yra nesveika ,o cia dar vaukuciui blink.gif
Atsakyti
na, kai turesiu, tai manau nedziovinsiu, juk per nakti isdziuna plaukuciai, bei niekur skubiai nereik vaikiukui islekt, na kaip suaugusiems kartais pasitaiko smile.gif
Atsakyti
Džiovinu, nes ilgi plaukučiai ir stori, labai ilgai džiūna savaime...pati mergina net prašo, kad džiovinčiau fenu smile.gif
Atsakyti
Kol kas dar nebandeme tokis proceduros ir tikiuosi, kad dar ilgai issiversime be plauku dziovintuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
apie dziovinima toki, ne minties schmoll.gif
Atsakyti
niekada schmoll.gif
Atsakyti
tokios net minties nebuvo
Atsakyti
Ir as pries dziovinima fenu, net pati sau tik extra atvejais. Siaip net issigandau paskaiciusi, kad tokiems maziems zmogiukams dziovinami dar labai glezni plaukiukai fenu. blink.gif Na cia tokia jau mano nuomone! g.gif O rudeni ar ziema po baseino uzmaunu kepuryte su raistukais nori to vaikas ar nenori, dar ir kapisona uzmaukslinu... Ir siaip aplamai vaikams iki keturiu metuku butina saltu oru deti kepures. Tik nuo penkeriu galima uzdeti juostas ant ausyciu arba ausines.

Tiesa ar zinot, kad mergaitem (bei berniukam) plaukus galima dazyti tik nuo 17 metu? Nes tik tuomet plauko struktura yra galutinai subrendus ar issivyscius (nezinau kaip cia tiksliai issireikst)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babumm: 07 rugpjūčio 2008 - 22:46
Koks klausimas? ko tos mamos tik nesugalvoja! as pati plauku nedziovinu dziovintuvu nors jie stori ir ilgi, o ka kalbet apie vaiko plaukus...kai vakarais isplaunu galvyte, 10 min ir isdziuna as su savo rankom purenu mazojo plaukucius ir jie greit buna sausi, iki tol kol uzmiega, kokios dar gali buti kepures!!! blink.gif P.S. labai stori mazojo plaukai, bet sitaip dergtis nesiruosiu...
Atsakyti
Džiovinti su fenu doh.gif ?? Nu mamkos,kiek gi jau to vaikiuko plaukučių,kokio gi storumo jau tos kasos,kad net fenais prisireikia padžiovinti....Sausai rankšluosčiu po vonios ištrinu ir viskas,sausučiai...O dar į chalatuką su kapišonu įsisukam...Nu neduoda naudos feno naudojimas...
Atsakyti
Neeeeeeee blink.gif
Atsakyti