Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 21, 22:59)
As irgi savo demesiu ir rupesciu jy buvau uzsmaugusi doh.gif 

Pas mane tas pats budavo doh.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 21, 23:26)
drinks_cheers.gif  As tai dziaugiuosi, kad mano BMB apsireiskia, man vistiek gera zinoti, kad jis mane myli ir nepamirso. Aisku tai drasko sirdy kartais, ir net labai, bet tiesiog man labai ydomu stebeti, kuo cia viskas baigsis blush2.gif

Noreciau ir as, kad BMB apsireikstu unsure.gif

PS pafilosofavom su kambarioke apie vyrus praeiti ir siaip biggrin.gif NORIU KAD BMB GRISTU!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 22, 00:16)
Pas mane tas pats budavo  doh.gif
Noreciau ir as, kad BMB apsireikstu  unsure.gif

PS pafilosofavom su kambarioke apie vyrus praeiti ir siaip  biggrin.gif NORIU KAD BMB GRISTU!!!!!!!!!!!!!!!

Ir ka prifilosavot? As dazniausiai kai apie juos pakalbu tai kaip tik nusprendziu, kad jau geriau be ju doh.gif biggrin.gif

Ech, suprantu ta nora, labai pazystamas jausmas verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 22, 00:26)
Ir ka prifilosavot? As dazniausiai kai apie juos pakalbu tai kaip tik nusprendziu, kad jau geriau be ju doh.gif  biggrin.gif

Tai tame ir beda, kad supratau, kad tik su tokiu zmogum jausciaus laiminga kaip BMB, kad kiti kazkaip netokie, kazko kitiems truksta, kad man reikia tik sito doh.gif
Atsakyti
aš jau net nežinau ką daryti... jaučiuosi kaip spąstuose... Mes išsiskyrę, nebe pora, o susitinkam beveik kas dieną, skambinamės, žinutėm susirašom po kelis kartus per dieną, ir jis vis pasako "jeigu mes būsim kartu, tai darysim tą, aną" o paskui vėl "net jei nebebūsim kartu...", "jeigu aš vesiu kitą, o tu ištekėsi už kito...". Apie savo asmeninį gyvenimą piktybiškai nekalba, net nesuprantu kokia ten dabar situacija.
Taip norisi kažkokio sprendimo -arba liekam TIK draugais suvisam, arba iš viso nebendraujam, arba būnam kartu. Bet bijau kelti ultimatumus, kad skubindama įvykius visko nesugadinčiau doh.gif nenoriu jo prarasti, noriu kad grįžtų, bet tas nuolatinis laukimas "kovinėj parengty" jau užkniso unsure.gif
Jam dabar visapusiškai sunkus metas, nesiseka viskas, kas gali nesisekti. Nenoriu spausti apsispręst, nes kokį sprendimą bepriimtų, noriu būti tikra, kad jis negalėjo būti kitoks unsure.gif Bet ir nenoriu būti kažkokią "budinti"...
kaip elgtis, kad paskui netektų gailėtis unsure.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 05 22, 00:45)
kaip elgtis, kad paskui netektų gailėtis  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sunki situacija unsure.gif pati kazkada joje buvau ir is tikro gailiuosi savo srendimo verysad.gif Kai pamastau, kad skyriaus tik tam kad surasti siokia tokia ramybe, bet is tikro tai tos ramybes kaip nera taip nera, ar butume buve kartu ar nesame, bet vistiek as tikiuosi kad viskas susitvarkys vistiek laukiu... Tai ar nebutu tas laukimas bent biski lengvesnis kai jis salia? Nors tas buvimas kartu ir sunkus, bet tuo pat metu salia taves visad yra artimiausias tau zmogus kuris gali tave paguosti kai tau sunkiausias laikas unsure.gif Nei nezinau ka patarti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 05 22, 00:45)
aš jau net nežinau ką daryti... jaučiuosi kaip spąstuose... Mes išsiskyrę, nebe pora, o susitinkam beveik kas dieną, skambinamės, žinutėm susirašom po kelis kartus per dieną, ir jis vis pasako "jeigu mes būsim kartu, tai darysim tą, aną" o paskui vėl "net jei nebebūsim kartu...", "jeigu aš vesiu kitą, o tu ištekėsi už kito...". Apie savo asmeninį gyvenimą piktybiškai nekalba, net nesuprantu kokia ten dabar situacija.
Taip norisi kažkokio sprendimo -arba liekam TIK draugais suvisam, arba iš viso nebendraujam, arba būnam kartu. Bet bijau kelti ultimatumus, kad skubindama įvykius visko nesugadinčiau  doh.gif  nenoriu jo prarasti, noriu kad grįžtų, bet tas nuolatinis laukimas "kovinėj parengty" jau užkniso  unsure.gif
Jam dabar visapusiškai sunkus metas, nesiseka viskas, kas gali nesisekti. Nenoriu spausti apsispręst, nes kokį sprendimą bepriimtų, noriu būti tikra, kad jis negalėjo būti kitoks  unsure.gif  Bet ir nenoriu būti kažkokią "budinti"...
kaip elgtis, kad paskui netektų gailėtis  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif

Jokiu budu nespausk, nekelk ultimatumu. Zmogui ir taip sunku, turbut priimtu toky sprendima, kokio tikrai nenoretum. O tu tikrai nori su juo buti? Net jeigu jis nepasikeis ir bus toks, koks buvo? g.gif Ar jaustumeis laimingesne budama su juo, ar tau tik tereikia patvirtinimo ir is jo, kad viskas baigta ir neverta tasytis? Ar tau tikrai palengvetu, jeigu pasakytu liekam tik draugai, nes man dabar sunku ir atleisk, bet neturiu ka tau duoti siuo metu? Ar niekada nesigailetum, jeigu dabar paspaustum jy? Labai daug klausimu kyla manau..
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2008 05 22, 00:40)
Tai tame ir beda, kad supratau, kad tik su tokiu zmogum jausciaus laiminga kaip BMB, kad kiti kazkaip netokie, kazko kitiems truksta, kad man reikia tik sito  doh.gif

Na prisimink, kad ne viskas buvo taip rozem klota ir gerai, jeigu issiskyret.. Kad ir kaip bebutu skaudu. Kai turim kartais nevertinam. Kai yvertinam telieka tai priimti kaip gyvenimo skaudzia pamoka, ja ismokti, nekartoti ir tiketis, kad viena diena turesim proga ja istaisyti, yrodyti sau ir kitiems, kad tikrai supratom..
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 22, 01:43)
Na prisimink, kad ne viskas buvo taip rozem klota ir gerai, jeigu issiskyret.. Kad ir kaip bebutu skaudu. Kai turim kartais nevertinam. Kai yvertinam telieka tai priimti kaip gyvenimo skaudzia pamoka, ja ismokti, nekartoti ir tiketis, kad viena diena turesim proga ja istaisyti, yrodyti sau ir kitiems, kad tikrai supratom..

Zinau 4u.gif Ir svarbiausia zinau, kad mes jau seniai ejom link skirybu, tai buvo neisvengiama - abu perdaug ussispyre, abu galvojom tik apie save, abu nenorejom nusileisti, na kaip sakoma turejom issiskirti kad daug ka suprasti. Tik stai noretusi, kad supratus vel gautume galimybe pameginti tik jau kitaip unsure.gif O jei ir negausim, tai vistiek as jau pradedu suvokti savo klaidas, vadinas tie santykiai nebuvo beverciai biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Bet teisybe, kad mes zmones neivertam to, ka turim, kol turim, tai atrodo savaime suprantamas dalykas... Net budavo man kad susikoncentruoju i tai, kas man nepatinka jame, kas erzina, o pamirsdavau, uz ka ji myliu. Ivertini kai netenki...
Atsakyti
galima paklausti? O tos kurios ilgisi ir nori, kad BJB sugriztu, turi koki kita SB salia? Gal tai tik vienatve?
Atsakyti
QUOTE(waterly @ 2008 05 22, 09:51)
galima paklausti? O tos kurios ilgisi ir nori, kad BJB sugriztu, turi koki kita SB salia? Gal tai tik vienatve?

Nors ir neturiu nieko kito salia, bet jau neviena galimybe turejau isigyti tongue.gif Ir net nenorim vis dar sukasi aplinkui tokie zmones, kurie matosi kad simpatizuoja, kur vis stengiasi uz rankos paimti, apkabinti ir tt, na bet man kazkaip atstumia tas demesys unsure.gif O jei ir neatstumia, tai nesinori nieko daugiau su tuo zmogum g.gif Tai manau, kad cia ne vienatve, nes su vienatve as labai gerai susigyvenau ir jei ne tas ilgesys, to brandaus zmogaus ilgesys, tai buciau laiminga biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Egliukasz,2008 05 21, 23:00]
Kazkaip cia ant pavasario suaktyvejo tie eksai biggrin.gif O tau nei kiek nepavydu, kad jis turi nauja drauge? g.gif Visada bandau ysivaizduoti, kaip butu, jei mano eks pasakytu, kad turi kazka, kad su kazkuo draugauja. Turbut apsimestinai banaliom frazem palinkeciau laimes, o sirdis plystu is skausmo ir linketu greitu skyrybu blush2.gif doh.gif

Labutis smile.gif Na man anksciau budawo pavydu,kad kazkas salia jo,o ne as..o dabar schmoll.gif niu gal vos vos...o siaip nemanau,kad ir su dabartine jis draugauja rimtai...ji nera jo wiena wienintele..
Jis cia nesenai (tik nezxinau ka tuo norejo pasiekti),gal tik paerzinti mane,kad vasara zenijasi...o mano reakcija buvo labai normali..pasijuokiau,palinkejau sekmes biggrin.gif tai oij kaip jis supyko,kad jukiuosi doh.gif Nors siaip per daug gerai jy pazystu ir puikiai zinojau,kad nerealu jo vestuves sia vasara schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Kosmeta,2008 05 22, 10:33]
[quote=Egliukasz,2008 05 21, 23:00]
Kazkaip cia ant pavasario suaktyvejo tie eksai biggrin.gif O tau nei kiek nepavydu, kad jis turi nauja drauge? g.gif Visada bandau ysivaizduoti, kaip butu, jei mano eks pasakytu, kad turi kazka, kad su kazkuo draugauja. Turbut apsimestinai banaliom frazem palinkeciau laimes, o sirdis plystu is skausmo ir linketu greitu skyrybu blush2.gif doh.gif

Labutis smile.gif Na man anksciau budawo pavydu,kad kazkas salia jo,o ne as..o dabar schmoll.gif niu gal vos vos...o siaip nemanau,kad ir su dabartine jis draugauja rimtai...ji nera jo wiena wienintele..
Jis cia nesenai (tik nezxinau ka tuo norejo pasiekti),gal tik paerzinti mane,kad vasara zenijasi...o mano reakcija buvo labai normali..pasijuokiau,palinkejau sekmes biggrin.gif tai oij kaip jis supyko,kad jukiuosi doh.gif Nors siaip per daug gerai jy pazystu ir puikiai zinojau,kad nerealu jo vestuves sia vasara schmoll.gif
[/quote]

Cia apie RVR ar apsipazinau? smile.gif
Atsakyti