Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(dinaja @ 2008 05 22, 23:08)
Žinai, o kartais ir multikai gali ašarą išspausti, kai nuotaika TA  doh.gif

Multikai mano toks kaip ir hobis nuo vaikystes likes blush2.gif O asara gali isspausti ir jie, bet kartu su multiku pakriokti man labiau patinka nei is saves hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 22, 22:19)
Multikai mano toks kaip ir hobis nuo vaikystes likes  blush2.gif O asara gali isspausti ir jie, bet kartu su multiku pakriokti man labiau patinka nei is saves hihihi.gif

ir man labai patinka, visi rusiški, dar simsonai labai gerai nuteikia mirksiukas.gif
Atsakyti
O as tai ziuriu japoniskus (anime) blush2.gif Sio metu parsisiunciau Drakonu kovos Z - Filmas hihihi.gif Dar kruva visokiu kutiu sukomplektavus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 22, 22:28)
O as tai ziuriu japoniskus (anime)  blush2.gif Sio metu parsisiunciau Drakonu kovos Z - Filmas hihihi.gif Dar kruva visokiu kutiu sukomplektavus  blush2.gif  ax.gif

aaa, nu čia rimta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2008 05 22, 23:43)
aaa, nu čia rimta smile.gif

blush2.gif hihihi.gif

Labas rytas 4u.gif Nepatikesit, bet beveik issimiegojau biggrin.gif O dar vakar nepasakiau, bet 2 nestuke.gif maciau, tai ka galvojat, sianakt lelius sapnavau doh.gif lotuliukas.gif Gerai, kad ne mano buvo, tik stai pampersus per didelius nupirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 22, 22:11)
Siandien man durna nuotaika  g.gif

Prisiminiau kaikurios BMB bruozus, gal tiksliau elgesi, kuris mane vesdavo is proto, tai taip pikta pasidare ant jo ant saves ir apskritai, begalo pikta mad.gif dabar jau pati nebesuprantu ko as noriu is jo, kam jis man toks reikalingas???  blink.gif O jokingiausia, kad reikalingas, nepaneigsiu, bet nu kodel???  blink.gif mad.gif Pykstu ant saves, ant jo ir apskritai ant visos situacijos mad.gif kodel viskas taip sudetinga?  unsure.gif

yooo... vakar prieš užmiegant ir aš maždaug taip jaučiaus unsure.gif tik man ne pikta buvo, o skaudu ir liūdna verysad.gif prisiminiau pačius skaudžiausius BMB poelgius.. nuo kada viskas pradėjo byrėti, griūti.. bet jo nesapnavau, o ir šįryt nuotaika pakenčiama tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 05 23, 09:28)
yooo... vakar prieš užmiegant ir aš maždaug taip jaučiaus  unsure.gif  tik man ne pikta buvo, o skaudu ir liūdna  verysad.gif  prisiminiau pačius skaudžiausius BMB poelgius.. nuo kada viskas pradėjo byrėti, griūti.. bet jo nesapnavau, o ir šįryt nuotaika pakenčiama  tongue.gif

O man del to pacio, tik pikta, pikta kad jis taip elgias, tyiesiog piklta... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 05 23, 08:28)
yooo... vakar prieš užmiegant ir aš maždaug taip jaučiaus  unsure.gif  tik man ne pikta buvo, o skaudu ir liūdna  verysad.gif  prisiminiau pačius skaudžiausius BMB poelgius.. nuo kada viskas pradėjo byrėti, griūti.. bet jo nesapnavau, o ir šįryt nuotaika pakenčiama  tongue.gif

uj mergaites smile.gif
idealizuojate jus tuos savo berniukus smile.gif na bet sirdelei neisakysi..
o as pacioj pradizoj kai tik issikyrem, surasiau i kompa visus situos blogus dalykus, ir palikau. kai bus taip, kad noresis visks aidealizuoti, pasiskaitysiu smile.gif noras pradings smile.gif
siulau ir jums ta pati padaryti smile.gif
tada gyventi pasidare daug lengviau, nors ir buvo skaudu pripazinti tuos dalykus, bet suvokiau, kad jo atgal nebenoriu..
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 23, 09:46)
o as pacioj pradizoj kai tik issikyrem, surasiau i kompa visus situos blogus dalykus, ir palikau. kai bus taip, kad noresis visks aidealizuoti, pasiskaitysiu smile.gif noras pradings smile.gif
siulau ir jums ta pati padaryti smile.gif

Meginau net 3-4 kartus kokius doh.gif lotuliukas.gif bet vistiek kazkaip net kai pykau nesugalvojau itikinamu blogybiu be to kad jis tinginys ir egoistas, o sita as is pat pradziu zinojau g.gif
Atsakyti
Na tinginys ir egoistas tai jau nera mazai... sad.gif
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 09:52)
Meginau net 3-4 kartus kokius  doh.gif  lotuliukas.gif bet vistiek kazkaip net kai pykau nesugalvojau itikinamu blogybiu be to kad jis tinginys ir egoistas, o sita as is pat pradziu zinojau  g.gif

Atsakyti
QUOTE(kinderiuke @ 2008 05 23, 10:00)
Na tinginys ir egoistas tai jau nera mazai... sad.gif

Na priklauso nuo to kaip i tai paziuresi, nes siaip jis darboholokas, kaimo darbu ir nesikrato, bet man budavo pikta kad jam nesisekdavo indu isplauti, kambari sutvarkyti, lentynas sutaisyti. Na namie jis ilsedavosi ir tiesiog gal nenorejo pastebeti darbu doh.gif O siaip tai darbstus berniukas tik ne ten kur reikia g.gif

O egoistai mes visi po truputi, tik kartais tai mane nervodavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 08:30)
blush2.gif hihihi.gif

Labas rytas  4u.gif Nepatikesit, bet beveik issimiegojau  biggrin.gif O dar vakar nepasakiau, bet 2  nestuke.gif  maciau, tai ka galvojat, sianakt lelius sapnavau  doh.gif  lotuliukas.gif Gerai, kad ne mano buvo, tik stai pampersus per didelius nupirkau doh.gif

Labas rytas 4u.gif Na va, payvairinimui kitokie sapnai, ne su BMB thumbup.gif Galeciau ir as kazka panasaus susapnuoti, nes jau du menesiai totaliai nesapnuoju, arba nepamenu, ka sapnavau rolleyes.gif
Atsakyti