QUOTE(raudonoji @ 2008 05 21, 13:43)
ir siaip dar paklausiu ar jus tikite draugyste tarp vyro ir moters? kad jie gali buti draugai ir nieko tarp ju nebuti?

Oi gali gali buti

Papildyta:
QUOTE(dinaja @ 2008 05 21, 18:04)
Sveikos mergaitės, aš intensyviai dirbtu, tad dienos metu prieiti prie jūsų niekaip negaliu.
O man šiandien parašė JIS. Buvau atsisveikinus, užbraukus, ištrynus, išmetus, sutrypus ir visa ką tik galima apie jį. Tik viena painkšdavau namie ir čia su jumis. O va bac - ir priminė apie save
Nu ir ką su juo daryti? Kas jam
Iš šaltas ir karštas prakaitas išmušė ir rankos drebėti pradėjo, o dabar va sėdžiu ir pykstu ant savęs už tokias reakcijas.
Na einu iš darbelio, lauksiu jūsų pamastymų
O man šiandien parašė JIS. Buvau atsisveikinus, užbraukus, ištrynus, išmetus, sutrypus ir visa ką tik galima apie jį. Tik viena painkšdavau namie ir čia su jumis. O va bac - ir priminė apie save

Iš šaltas ir karštas prakaitas išmušė ir rankos drebėti pradėjo, o dabar va sėdžiu ir pykstu ant savęs už tokias reakcijas.
Na einu iš darbelio, lauksiu jūsų pamastymų

a jiem ne y galva bum bum, kad negalima taip apsireiksti kada nori, kad tai gali skaudinti kita zmogu. Mano BMB visada taip daro. Issiskiriam - menesis du praeina ir jau raso, skambina, iesko. Tiesiog nori ysitikinti, ar ir man taip pat skaudu, taip pat truksta jo kaip ir jam manes. As iki jo apsireiskimo gyvenu nuostabiai, o po to nuo bet kokios zinutes vel nugrimstu y ta paty liuna. Et, nebutu rases ir ieskojes per pusantru metu manes ne karto, turbut jau ir kita vaikina buciau turejus, bet sugadina jis man visus reikalus