Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(raudonoji @ 2008 05 21, 13:43)
ir siaip dar paklausiu ar jus tikite draugyste tarp vyro ir moters? kad jie gali buti draugai ir nieko tarp ju nebuti?  g.gif  g.gif

Oi gali gali buti thumbup.gif As turiu geriausia drauga jau 5 metai. Su juo esam kaip brolis su sese, dalinames viskuo, daug laiko praleisdavom kartu, ir apsikabindavom ir net po baliaus vienoje lovoje esam kartu miegoje, BET niekada tarp musu nieko nebuvo, nebuvo jokios aistros, traukos, kibirksties schmoll.gif Bet cia tikrai nedaznai toks atvejis buna, nes vistiek vyrai yra vyrai - jie nori nenori pagalvoja: noreciau ar ne permiegoti su ja, kazin kaip ji atrodytu nuoga, mm tas sijonukas toks trumpas ir panasiai. Bet kadangi tas mano best friendas niekada panasaus apie mane negalvojo, nes tiesiog esu ne jo skonio, todel puikiai sutariam. O siaip turejau kelis kitus gerus draugus, su kuriais santykiai nutruko po poros baliu - padauginom alkoholio ir bande ysiversti y lova doh.gif Tada pasakiau, aciu man tokiu dalyku nereikia.
Papildyta:
QUOTE(dinaja @ 2008 05 21, 18:04)
Sveikos mergaitės, aš intensyviai dirbtu, tad dienos metu prieiti prie jūsų niekaip negaliu.
O man šiandien parašė JIS. Buvau atsisveikinus, užbraukus, ištrynus, išmetus, sutrypus ir visa ką tik galima apie jį. Tik viena painkšdavau namie ir čia su jumis. O va bac - ir priminė apie save  unsure.gif  Nu ir ką su juo daryti? Kas jam  fool.gif
Iš šaltas ir karštas prakaitas išmušė ir rankos drebėti pradėjo, o dabar va sėdžiu ir pykstu ant savęs už tokias reakcijas.
Na einu iš darbelio, lauksiu jūsų pamastymų  4u.gif

a jiem ne y galva bum bum, kad negalima taip apsireiksti kada nori, kad tai gali skaudinti kita zmogu. Mano BMB visada taip daro. Issiskiriam - menesis du praeina ir jau raso, skambina, iesko. Tiesiog nori ysitikinti, ar ir man taip pat skaudu, taip pat truksta jo kaip ir jam manes. As iki jo apsireiskimo gyvenu nuostabiai, o po to nuo bet kokios zinutes vel nugrimstu y ta paty liuna. Et, nebutu rases ir ieskojes per pusantru metu manes ne karto, turbut jau ir kita vaikina buciau turejus, bet sugadina jis man visus reikalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 21, 21:59)
JEIGU ZMOGUS NEMYLI TAVES (NERODO TO) TAIP KAIP TU NORETUM, TAI DAR NEREISKIA, KAD JIS NEMYLI TAVES ISVIS IR NENORI BUTI KARTU.

tiesiog mum nereikia tiek erdves kiek jiem.
mes kitaip mastom.
cool.gif
bet as sitos isvados irgi priejau smile.gif tik kita vertus, jei zmogus myli, jis atsizvegs i tavo norus ir darys kompromisus.. o jei to jausmo nera, nemato ir poreikio paisyti tavo noru..
na bet ka as cia... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 21, 22:06)
a jiem ne y galva bum bum, kad negalima taip apsireiksti kada nori, kad tai gali skaudinti kita zmogu. Mano BMB visada taip daro. Issiskiriam - menesis du praeina ir jau raso, skambina, iesko. Tiesiog nori ysitikinti, ar ir man taip pat skaudu, taip pat truksta jo kaip ir jam manes. As iki jo apsireiskimo gyvenu nuostabiai, o po to nuo bet kokios zinutes vel nugrimstu y ta paty liuna. Et, nebutu rases ir ieskojes per pusantru metu manes ne karto, turbut jau ir kita vaikina buciau turejus, bet sugadina jis man visus reikalus biggrin.gif

tai va, kas ir graudžiausia - tylėtų kaip pelė po šluota, tai aš išsikapstyčiau savo jėgom na kad ir mėnesį, na kad ir metus, du sriubaučiau, bet viena, tyliai ramiai ir pasveikčiau, o čia vis pasivaidena ir stiklo šuke pasrąsko dar žaizdą.
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 21, 23:10)
tiesiog mum nereikia tiek erdves kiek jiem.
mes kitaip mastom.
cool.gif
bet as sitos isvados irgi priejau smile.gif tik kita vertus, jei zmogus myli, jis atsizvegs i tavo norus ir darys kompromisus.. o jei to jausmo nera, nemato ir poreikio paisyti tavo noru..
na bet ka as cia...  irnesakyk.gif

Zinau, ka turi omenyje. Bet priejau ir kita senai zinoma isvada. Cia romantikos paistalai, kad tikra meile nugali viska ir panasiai. O vyrai bailiai ir tinginiai, nes jiems toks vaizdas geriau prarasti zmogu, negu sudeti visas pastangas y santykiu issaugojima. Aisku del to jie tikrai veliau gailisi, bet dazniausiai buna per velai. Jiems reikia tikrai daug tos erdves, ir paranojiskai vaidenas, kad tu ta erdve laisve bandai is ju atimti. Bet jeigu esi kartu su zmogum, tai vadinasi ne priesas juk doh.gif Cia tie lyciu skirtumai ir mastymai apie juos gali bet ka is proto isvaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2008 05 21, 22:18)
tai va, kas ir graudžiausia - tylėtų kaip pelė po šluota, tai aš išsikapstyčiau savo jėgom na kad ir mėnesį, na kad ir metus, du sriubaučiau, bet viena, tyliai ramiai ir pasveikčiau, o čia vis pasivaidena ir stiklo šuke pasrąsko dar žaizdą.

Man kartais atrodo,kad jie taip elgiasi noredami patikrinti ar mes dar neabejingos jiems..gerai,kad maniskis apsireiskiadazniau tik dabar,kai man jau galima sakyti 0 emociju..nors galetu neapsireiksti iswis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 21, 23:23)
Man kartais atrodo,kad jie taip elgiasi noredami patikrinti ar mes dar neabejingos jiems..gerai,kad maniskis apsireiskiadazniau tik dabar,kai man jau galima sakyti 0 emociju..nors galetu neapsireiksti iswis  g.gif

drinks_cheers.gif As tai dziaugiuosi, kad mano BMB apsireiskia, man vistiek gera zinoti, kad jis mane myli ir nepamirso. Aisku tai drasko sirdy kartais, ir net labai, bet tiesiog man labai ydomu stebeti, kuo cia viskas baigsis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 21, 22:26)
drinks_cheers.gif  As tai dziaugiuosi, kad mano BMB apsireiskia, man vistiek gera zinoti, kad jis mane myli ir nepamirso. Aisku tai drasko sirdy kartais, ir net labai, bet tiesiog man labai ydomu stebeti, kuo cia viskas baigsis blush2.gif

Na pas jus dar kazkas iseis-arba bus wisko pradzia arba wisko pabaiga rolleyes.gif o mano ir mano ex santykiai gali buti-arba karts nuo karto pabendraujam arba iswis bendrawimas nutruksta....kitaip nebus..nors ka gali zinot g.gif bet neeee...as turiu drauga,jis kazkokia neapsakomo grozio mergaite biggrin.gif nebebusim mes daugiau kartu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 21, 22:23)
Man kartais atrodo,kad jie taip elgiasi noredami patikrinti ar mes dar neabejingos jiems..gerai,kad maniskis apsireiskiadazniau tik dabar,kai man jau galima sakyti 0 emociju..nors galetu neapsireiksti iswis  g.gif

ir aš taip manau. bet ot sutvėrimai - prišik... (atsiprašau blush2.gif ), ir dar po to drįsta lyg niekur niekur kalbėtis. Na bet mes stiprios šaunios merginos, lauksim savų, tikrai mums skirtų flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2008 05 21, 22:31)
ir aš taip manau. bet ot sutvėrimai - prišik... (atsiprašau blush2.gif  ),  ir dar po to drįsta lyg niekur niekur kalbėtis. Na bet mes stiprios šaunios merginos, lauksim savų, tikrai mums skirtų  flirt.gif

Ir atsiras tas skirtas karalaitis smile.gif na bent jau mano gywenime atsirado kai to wisai nesitikejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 21, 22:26)
drinks_cheers.gif  As tai dziaugiuosi, kad mano BMB apsireiskia, man vistiek gera zinoti, kad jis mane myli ir nepamirso. Aisku tai drasko sirdy kartais, ir net labai, bet tiesiog man labai ydomu stebeti, kuo cia viskas baigsis blush2.gif

aaa, na matai, kai santykiai dar nebaigti ir dar rutuliojasi, sukasi, statosi, ir dar yra galimybės būti kartu - tada taip, smagu. Bet kai yra viskas pabaigta ir nieko nebegali būti (ir abu tą žinom), tai vardan ko? Kam daryti, jei žinai, kad rezultato nebus? Neverta nei stengtis, nei filosofuoti, tik kad širdelė tai suprastų - tada būtų visiškai gerai.
Papildyta:
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 21, 22:35)
Ir atsiras tas skirtas karalaitis  smile.gif  na bent jau mano gywenime atsirado kai to wisai nesitikejau  ax.gif

laukčiau jau laukčiau smile.gif, bet su metais vis pastebi, kad sunkiau prisileidi naujus žmones, bijau, kad galiu užsilaukti
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2008 05 21, 22:39)
laukčiau jau laukčiau smile.gif, bet su metais vis pastebi, kad sunkiau prisileidi naujus žmones, bijau, kad galiu užsilaukti

As ir labai sunkiai prisileidau naujus zmones..wisi man atrode bernai blogi,kad mane ir wel paliks doh.gif dabartinis MB daug iskentejo kol pasieke,kad as jy prisileisciau ir pamilciau..
Katik mano ex parase skype-susidomejo kodel dar nemiegu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2008 05 21, 23:39)
aaa, na matai, kai santykiai dar nebaigti ir dar rutuliojasi, sukasi, statosi, ir dar yra galimybės būti kartu - tada taip, smagu. Bet kai yra viskas pabaigta ir nieko nebegali būti (ir abu tą žinom), tai vardan ko? Kam daryti, jei žinai, kad rezultato nebus? Neverta nei stengtis, nei filosofuoti, tik kad širdelė tai suprastų - tada būtų visiškai gerai.

Na pas mus jokiu santykiu nera, ir nezinau, ar bus. Tiesiog man vis dar gera zinoti, kad jam rupiu, gera paliesti jy ir paziureti y akis. Aisku, noreciau vaikino, tikrai graziu santykiu, bet to nera. Ir nezinau kada bus. Nes tokiu dalyku nenumatysi, neprisisauksi. Tai atsitinka, kai maziausiai to tikies. Bet visiskai sena meile is sirdies gali isstumti tik nauja. Nes kad ir kokia moteris beatrodytu tvirta, jai visada reikes peties, y kury galetu atsiremti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 21, 23:45)
As ir labai sunkiai prisileidau naujus zmones..wisi man atrode bernai blogi,kad mane ir wel paliks  doh.gif  dabartinis MB daug iskentejo kol pasieke,kad as jy prisileisciau ir pamilciau..
Katik mano ex parase skype-susidomejo kodel dar nemiegu  doh.gif

Kazkaip cia ant pavasario suaktyvejo tie eksai biggrin.gif O tau nei kiek nepavydu, kad jis turi nauja drauge? g.gif Visada bandau ysivaizduoti, kaip butu, jei mano eks pasakytu, kad turi kazka, kad su kazkuo draugauja. Turbut apsimestinai banaliom frazem palinkeciau laimes, o sirdis plystu is skausmo ir linketu greitu skyrybu blush2.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dinaja @ 2008 05 21, 23:39)

As ir sunkiai prisileidziu. Sugalvoju tiek jiems isbandymu, kad daznas neatlaiko blush2.gif
Atsakyti