QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 10:44)
1. kad nelabai, nuo pat pradziu buvo pasakyti, kad jam priklauso indus plauti man gaminti, tai budavo po savaite po 2 kriaukle pilna, tada neapsikesdavau ir isplaudavau

Bet kazkaip vistiek jis nei i mano prasymus nei reikalavimus rimtai neziuredavo nebent tik dar labiau pykdavo, o man jis sio klausimu labai nevyriskas pasirode, tai bliamba kam toks vyras aplamai reikalingas? Tai tikejaus, kad pagyvenes vienas gal kitaip i visa tai prades ziureti

Nes manau kad ji labiau mama ar teta palepino sio klausimu
Manisky mama taip islepinus, kad turbut nezino, nei kaip virykle ysijungia, nei kaip indus plauti, nes totaliai niekad nieko nedare, bet kadangi mes daug kartu negyvenom, nespejau dar su sluota greit pavaikyt jy - butu staigiai visko ismokes
Papildyta:
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 23, 10:49)
ti kad vilniuj buvo regbininkai issirenge

maciau as juos tada apsirengusius
aga, pakele nuotaika tikrai

gi toks grozis

as pati a la satene, siesius plaukus jau turejus.. bet vis svajoju apie ilgus plaukus, tai matyt ir nusisvajojau...
o i olialia biaikit ..

netikciau nikaip
Papildyta:

jo... kolege sake, kad jei butu ta diagnoze, tai grybus sapnuociau ( cia pagal froida ).

Ech tai mane tada kazkas apgavo, nes sake, kad Kaune, tai sielojausi labai, kad mazai po miesta bastaus ir tokius vaizdus praleidziu

O ilgus plaukus ir as svajoju turet, bet nebeauginsiu, nes jie tokie tiesus, kad visi jau pradejo klausineti, ar cia priauginti, kad taip nenaturaliai krenta, tai pasikirpau 7 cm
Papildyta:
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 10:50)
Turetume pasnekove Olialia mergaite

...niu tarkim vasario menesio kalendoriaus veidas butum
As tada rezervuojuos sau koky sausy..

Manes cia draugai taip klausineja, nes plaukus nusisviesinau labai, tai galvojau, gal rasiu bendraminciu
O siaip mano grupioke viena Olialia mergaite ir dar kelias pazystu, tai..