Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

Jau tu pradedi ji tesinti...
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 10:04)
Na priklauso nuo to kaip i tai paziuresi, nes siaip jis darboholokas, kaimo darbu ir nesikrato, bet man budavo pikta kad jam nesisekdavo indu isplauti, kambari sutvarkyti, lentynas sutaisyti. Na namie jis ilsedavosi ir tiesiog gal nenorejo pastebeti darbu  doh.gif O siaip tai darbstus berniukas tik ne ten kur reikia  g.gif

O egoistai mes visi po truputi, tik kartais tai mane nervodavo  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 23, 09:46)
uj mergaites smile.gif
idealizuojate jus tuos savo berniukus smile.gif na bet sirdelei neisakysi..
o as pacioj pradizoj kai tik issikyrem, surasiau i kompa visus situos blogus dalykus, ir palikau. kai bus taip, kad noresis visks aidealizuoti, pasiskaitysiu smile.gif noras pradings smile.gif
siulau ir jums ta pati padaryti smile.gif
tada gyventi pasidare daug lengviau, nors ir buvo skaudu pripazinti tuos dalykus, bet suvokiau, kad jo atgal nebenoriu..
smile.gif

drinks_cheers.gif As kiekviena karta, kai uzsimanau paverkt, ech kaip gerai butu, kad vel butume drauge prisimenu, kad jis daug labai valgo ir nuskurdintu musu biudzeta bendra taip, kad man ant lupdazio grazesnio neiseitu, kad nesitvarko visiskai, negraziai su mama elgiasi ir panasiai. Ir tam kartui apsiraminu blush2.gif
Kazkaip neidealizuoju to zmogaus, bet vistiek myliu, net jam turint tikrai blogu savybiu. Ir nors po akim malasi gerieciai vaikinai, vistiek man reikia jo biggrin.gif
Bet kazkaip kelios dienos jau esu labai rami, nes nuojauta turiu, kad kazkas bus, kazkaip viskas issispres. O be to greit sesija pasibaigsiu, begsiu sportuot, darbas, kokia kelione susiorganizuosiu ir to laiko visiskai nebus liudeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 10:22)
Galeciau ir as kazka panasaus susapnuoti, nes jau du menesiai totaliai nesapnuoju, arba nepamenu, ka sapnavau rolleyes.gif

Geriau nenorek, kaip man geda per sapna buvo, kad nupirkau per dideles sauskelnes doh.gif lotuliukas.gif vargsas lelius hihihi.gif O svarbiausia koki dideli poka, pati didziausia koki tik radau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 10:04)
Na priklauso nuo to kaip i tai paziuresi, nes siaip jis darboholokas, kaimo darbu ir nesikrato, bet man budavo pikta kad jam nesisekdavo indu isplauti, kambari sutvarkyti, lentynas sutaisyti. Na namie jis ilsedavosi ir tiesiog gal nenorejo pastebeti darbu  doh.gif O siaip tai darbstus berniukas tik ne ten kur reikia  g.gif

O egoistai mes visi po truputi, tik kartais tai mane nervodavo  doh.gif

Na taip, zmogaus prigimtis yra egoistiska, cia niekas nepaneigs. Bet meile yra ne tik imti, joje reikia daug ka ir duoti, labai daug ka. Tu tarkim egoiste tame, kad duodavai daug, bet tiek pat noredavai atgal, o jis nes imdavo, bet nemokedavo ar nenoredavo duoti. Cia pas daugely poru taip, ir pas mus tas pats buvo.
O tu nesitvarkymu, tai gal pradzioj palepinai ir priprato? g.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 10:29)
Geriau nenorek, kaip man geda per sapna buvo, kad nupirkau per dideles sauskelnes  doh.gif  lotuliukas.gif vargsas lelius hihihi.gif O svarbiausia koki dideli poka, pati didziausia koki tik radau  doh.gif

As jau praktikos su vaikais turiu, manau paziuresiu ant pakelio keliu kilogramu kokiam leliui skirta hihihi.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 09:26)
drinks_cheers.gif  As kiekviena karta, kai uzsimanau paverkt, ech kaip gerai butu, kad vel butume drauge prisimenu, kad jis daug labai valgo ir nuskurdintu musu biudzeta bendra taip, kad man ant lupdazio grazesnio neiseitu, kad nesitvarko visiskai, negraziai su mama elgiasi ir panasiai. Ir tam kartui apsiraminu blush2.gif
Kazkaip neidealizuoju to zmogaus, bet vistiek myliu, net jam turint tikrai blogu savybiu. Ir nors po akim malasi gerieciai vaikinai, vistiek man reikia jo biggrin.gif
Bet kazkaip kelios dienos jau esu labai rami, nes nuojauta turiu, kad kazkas bus, kazkaip viskas issispres. O be to greit sesija pasibaigsiu, begsiu sportuot, darbas, kokia kelione susiorganizuosiu ir to laiko visiskai nebus liudeti thumbup.gif

friends.gif
o as uzvakar tokia kruva vyru sapnavau graziu.. jus neisivaizduojat koks tai buvo vaizdas smile.gif visi raumeningi, grazus, dieve dieve..
rolleyes.gif
o sianakt sapne turejau ilgus garbanotus ir storus baltus plaukus biggrin.gif
o gi tik vakar buvau kirpykloj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 23, 10:34)
friends.gif
o as uzvakar tokia kruva vyru sapnavau graziu.. jus neisivaizduojat koks tai buvo vaizdas smile.gif visi raumeningi, grazus, dieve dieve..
rolleyes.gif
o sianakt sapne turejau ilgus garbanotus ir storus baltus plaukus biggrin.gif
o gi tik vakar buvau kirpykloj  lotuliukas.gif

Cia gal tuos sportininkus kur Kaune issirenge buvo? lotuliukas.gif blush2.gif Juokauju, nu bet sapnas tai thumbup.gif wub.gif Ech jauciu nuotaika visai dienai pakeltu flirt.gif
O pati tamsiaplauke? Gal cia uzuomina apie radikalu stiliaus pakeitima ir Olialia atranka? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 10:30)
1. O tu nesitvarkymu, tai gal pradzioj palepinai ir priprato? g.gif

2. As jau praktikos su vaikais turiu, manau paziuresiu ant pakelio keliu kilogramu kokiam leliui skirta hihihi.gif  mastau.gif

1. kad nelabai, nuo pat pradziu buvo pasakyti, kad jam priklauso indus plauti man gaminti, tai budavo po savaite po 2 kriaukle pilna, tada neapsikesdavau ir isplaudavau doh.gif Bet kazkaip vistiek jis nei i mano prasymus nei reikalavimus rimtai neziuredavo nebent tik dar labiau pykdavo, o man jis sio klausimu labai nevyriskas pasirode, tai bliamba kam toks vyras aplamai reikalingas? Tai tikejaus, kad pagyvenes vienas gal kitaip i visa tai prades ziureti rolleyes.gif Nes manau kad ji labiau mama ar teta palepino sio klausimu g.gif

2. Na sapne man tokios minties nei kile nebuvo lotuliukas.gif Realybei manau kitaip butu tongue.gif

QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 23, 10:34)
rolleyes.gif

A ne tave cia erotiniai sapnai vis kankina? hihihi.gif O dabar dar ir graziu vyru kruva doh.gif lotuliukas.gif Diagnoze nustatyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(kinderiuke @ 2008 05 23, 10:23)
Jau tu pradedi ji tesinti...

Zinau blush2.gif bet as irgi ne auksas rolleyes.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 10:41)
O pati tamsiaplauke? Gal cia uzuomina apie radikalu stiliaus pakeitima ir Olialia atranka? lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 09:41)
Cia gal tuos sportininkus kur Kaune issirenge buvo? lotuliukas.gif  blush2.gif  Juokauju, nu bet sapnas tai  thumbup.gif  wub.gif  Ech jauciu nuotaika visai dienai pakeltu flirt.gif

ti kad vilniuj buvo regbininkai issirenge smile.gif maciau as juos tada apsirengusius lotuliukas.gif
aga, pakele nuotaika tikrai smile.gif gi toks grozis smile.gif
as pati a la satene, siesius plaukus jau turejus.. bet vis svajoju apie ilgus plaukus, tai matyt ir nusisvajojau... rolleyes.gif
o i olialia biaikit .. hihihi.gif netikciau nikaip lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 09:44)

A ne tave cia erotiniai sapnai vis kankina? hihihi.gif O dabar dar ir graziu vyru kruva  doh.gif  lotuliukas.gif Diagnoze nustatyta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif jo... kolege sake, kad jei butu ta diagnoze, tai grybus sapnuociau ( cia pagal froida ). lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 23, 09:49)
ti kad vilniuj buvo regbininkai issirenge smile.gif maciau as juos tada apsirengusius  lotuliukas.gif
as pati a la satene, siesius plaukus jau turejus.. bet vis svajoju apie ilgus plaukus, tai matyt ir nusisvajojau...  rolleyes.gif
o i olialia biaikit ..  hihihi.gif netikciau nikaip  lotuliukas.gif
Papildyta:
doh.gif jo... kolege sake, kad jei butu ta diagnoze, tai grybus sapnuociau ( cia pagal froida ).  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Turetume pasnekove Olialia mergaite lotuliukas.gif ...niu tarkim vasario menesio kalendoriaus veidas butum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 10:44)
1. kad nelabai, nuo pat pradziu buvo pasakyti, kad jam priklauso indus plauti man gaminti, tai budavo po savaite po 2 kriaukle pilna, tada neapsikesdavau ir isplaudavau  doh.gif Bet kazkaip vistiek jis nei i mano prasymus nei reikalavimus rimtai neziuredavo nebent tik dar labiau pykdavo, o man jis sio klausimu labai nevyriskas pasirode, tai bliamba kam toks vyras aplamai reikalingas? Tai tikejaus, kad pagyvenes vienas gal kitaip i visa tai prades ziureti  rolleyes.gif Nes manau kad ji labiau mama ar teta palepino sio klausimu  g.gif

Manisky mama taip islepinus, kad turbut nezino, nei kaip virykle ysijungia, nei kaip indus plauti, nes totaliai niekad nieko nedare, bet kadangi mes daug kartu negyvenom, nespejau dar su sluota greit pavaikyt jy - butu staigiai visko ismokes
triniti.gif
Papildyta:
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 23, 10:49)
ti kad vilniuj buvo regbininkai issirenge smile.gif maciau as juos tada apsirengusius  lotuliukas.gif
as pati a la satene, siesius plaukus jau turejus.. bet vis svajoju apie ilgus plaukus, tai matyt ir nusisvajojau...  rolleyes.gif
o i olialia biaikit ..  hihihi.gif netikciau nikaip  lotuliukas.gif
Papildyta:
doh.gif jo... kolege sake, kad jei butu ta diagnoze, tai grybus sapnuociau ( cia pagal froida ).  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif Ech tai mane tada kazkas apgavo, nes sake, kad Kaune, tai sielojausi labai, kad mazai po miesta bastaus ir tokius vaizdus praleidziu blush2.gif lotuliukas.gif O ilgus plaukus ir as svajoju turet, bet nebeauginsiu, nes jie tokie tiesus, kad visi jau pradejo klausineti, ar cia priauginti, kad taip nenaturaliai krenta, tai pasikirpau 7 cm doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 10:50)
Turetume pasnekove Olialia mergaite lotuliukas.gif ...niu tarkim vasario menesio kalendoriaus veidas butum  lotuliukas.gif

As tada rezervuojuos sau koky sausy.. ax.gif lotuliukas.gif Manes cia draugai taip klausineja, nes plaukus nusisviesinau labai, tai galvojau, gal rasiu bendraminciu lotuliukas.gif
O siaip mano grupioke viena Olialia mergaite ir dar kelias pazystu, tai.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 09:58)
As tada rezervuojuos sau koky sausy..  ax.gif  lotuliukas.gif  Manes cia draugai taip klausineja, nes plaukus nusisviesinau labai, tai galvojau, gal rasiu bendraminciu lotuliukas.gif
O siaip mano grupioke viena Olialia mergaite ir dar kelias pazystu, tai..  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Niu as tamsiaplauke tau nesirezerwuoju nieko schmoll.gif lotuliukas.gif
O kad tos Olialia doh.gif tai tikrai tikiu
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 23, 10:49)

O kodel grybai? blink.gif

QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 10:50)
Turetume pasnekove Olialia mergaite lotuliukas.gif ...niu tarkim vasario menesio kalendoriaus veidas butum  lotuliukas.gif

Aha thumbup.gif As tai visai noreciau i lapkriti pataikyt rolleyes.gif Su nertais baltais trusikeliais ir lemenele tokia visai miniatiurine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti