Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 11:46)
Kur ispardavimas?  bigsmile.gif tikiuosi man palikai ka nors  bigsmile.gif

Akropoli yra tokia parduotuve SELA,pirmam aukste toj pusej kur ir new yorkeris...wiskam 70% nuolaida,tik pardawejos dar ne ant wisu prekiu kainas spejo sudet...tai pasiemem wakar su berniuku sau treningines kelnes...mano kelnes parasyta kad apie 60lt kainuoja,o jo kelnes apie 70...jau ruosiames moket...sako 50 kazkeli litai...as net issiziojau...sako kaino nespejom uzklijuot doh.gif tai kai puoliau dar ten wisko rinktis ir matuotis blush2.gif tai sesei dar treningines kelnes nupirkau,maikute ir megztuka sau ax.gif aisku gal ir dar kazka buciau radus bet jau aij doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 12:48)
Ziurek tuoj pasakys, tai abi susitiksim kur ir susipesim del rubu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Alia tikrai, dabar i kiekviena mergina itartinai ziuresiu ir klausiu vardo bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 13:42)
Gal ir taip. Rokiais atvejais tik pagalvoju ar jis su ja tik laikinai ar man jas seniausiai reikejo savas isvadas pasidaryti  g.gif

man jis nuo pat pradžių sakė, kad ji tik laikinai... ir daug kartų kartojo, kad man nėra ko jai pavydėt, kad ji man ne konkurentė, ir kad neturėčiau apie ją net galvoti... bet kai vakar buvau jo namuose, o ten jos visokių daiktų palikta, tai labai skaudu matyti... tik kas truputį pradžiugino, kad mano daiktai, kurie buvo palikti, tebėra ten, kur buvo padėti rolleyes.gif
tik man vistiek nesuprantama, jei jis galvoja, kad ji -laikina, ir mato, kad mane tai skaudina, tai kam taip elgiasi? Jei taip daro, tai kiek šansų kad mane dar myli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 11:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Alia tikrai, dabar i kiekviena mergina itartinai ziuresiu ir klausiu vardo  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

O man zinokit jau kelios dienos taip darbe...eina kokia panele,o as imu ir pagalwoju gal cia ta kur supermamoj susirasinejam lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 11:51)
Ech nepatinka man ta parduotuve  g.gif Teks susitikima kitam kartui atideti hihihi.gif

As joje iswis buwau nebuwus,bet kelis sau tinkancius drabuzelius wakar atradau ax.gif o jau maziems waikams kokiu graziu drabuzeliu ten yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 25, 12:50)
Akropoli yra tokia parduotuve SELA,pirmam aukste toj pusej kur ir new yorkeris...

Ech nepatinka man ta parduotuve g.gif Teks susitikima kitam kartui atideti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 12:51)
Ech nepatinka man ta parduotuve  g.gif Teks susitikima kitam kartui atideti hihihi.gif

Neik neik, man daugiau liks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 05 25, 12:51)
tik man vistiek nesuprantama, jei jis galvoja, kad ji -laikina, ir mato, kad mane tai skaudina, tai kam taip elgiasi? Jei taip daro, tai kiek šansų kad mane dar myli  unsure.gif 

Na BMB man nieko tokio nesake g.gif Tik pasake, kad va buvo kartu, gal kas nors gausis pas juos ir kad gyvenciau savo gyvenima, o jis gyvens savaji (pagalvojau - povelniu tai ko as dar juo kvepuoju? doh.gif Bliaha nesupratinga mega tikriausia esu g.gif ) O kad BTB taip elgias, tai as ir nesuprantu g.gif

QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 25, 12:51)
O man zinokit jau kelios dienos taip darbe...eina kokia panele,o as imu ir pagalwoju gal cia ta kur supermamoj susirasinejam  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai tu ne tik itartinai ziurek bet ir klausinek,pamatysi smagiau bus hihihi.gif
Atsakyti
o aš visus pinigus atostogoms ištaškiau, tai dabar visur kolekcijas papildo, išpardavimus daro, o aš kankinuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif skundžiausi, kad nėra gyvenimo fyfai -jau atrodo prisipirkai šmutkių, užkimšai spintą, jau viskas gerai... bet gi ne ! ima ir atveža naujas kolekcijas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 11:55)
Na BMB man nieko tokio nesake  g.gif Tik pasake, kad va buvo kartu, gal kas nors gausis pas juos ir kad gyvenciau savo gyvenima, o jis gyvens savaji (pagalvojau - povelniu tai ko as dar juo kvepuoju?  doh.gif Bliaha nesupratinga mega tikriausia esu g.gif ) O kad BTB taip elgias, tai as ir nesuprantu  g.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai tu ne tik itartinai ziurek bet ir klausinek,pamatysi smagiau bus hihihi.gif

jau as kwailai atrodau darbe kai issisiepus sedziu su jumis susirasinedama,o jei dar pradesiu klausinet tai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 05 25, 12:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif skundžiausi, kad nėra gyvenimo fyfai -jau atrodo prisipirkai šmutkių, užkimšai spintą, jau viskas gerai... bet gi ne !  ima ir atveža naujas kolekcijas  doh.gif

Pas mane neka geriau, kas menesi po algos isleidziu viska ka galiu ir po to mirstu kaip norisi to ar ano doh.gif Bet dar nesijauciu prisikimsus spinta nereikalingais daiktais lotuliukas.gif dar NORIU NORIU ir NORIU bigsmile.gif

QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 25, 12:56)
jau as kwailai atrodau darbe kai issisiepus sedziu su jumis susirasinedama,o jei dar pradesiu klausinet tai  doh.gif  lotuliukas.gif

Bet patikek zmones ateidinetu pas tave tik tam kad paziureti kas cia per mergina sedi visad issisepus ir dar taip draugiskai visus kalbina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 11:59)
Pas mane neka geriau, kas menesi po algos isleidziu viska ka galiu ir po to mirstu kaip norisi to ar ano  doh.gif Bet dar nesijauciu prisikimsus spinta nereikalingais daiktais  lotuliukas.gif dar NORIU NORIU ir NORIU  bigsmile.gif
Bet patikek zmones ateidinetu pas tave tik tam kad paziureti kas cia per mergina sedi visad issisepus ir dar taip draugiskai visus kalbina  lotuliukas.gif

Tai mums panelems niekada negana drabuziu...spinta pilna,o rengtis nera ka doh.gif
Niu issisiepus darbe sedesiu,bet nekalbinsiu paneliu schmoll.gif dar waikinus kalbinciau tai jo,bet paneles tai ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 25, 12:56)
jau as kwailai atrodau darbe kai issisiepus sedziu su jumis susirasinedama,o jei dar pradesiu klausinet tai  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai pradek nikus visu sukaut, gal atsilieps kuri biggrin.gif
Atsakyti