Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 14:09)
hihihi.gif As tai nagu nedazau, nors esu buvus pas manikiuriste ir graziai begalo padare, tik kad po to nagai luzineja stipriau  unsure.gif Tai ir nebedazau  tongue.gif

Kaip seniai as baseine buvau  unsure.gif Paskutini karta pries 2 men kokius hihihi.gif bet ten ir garu pirtis ir dziakuzis buvo  wub.gif reiks pameginti vel kada nusigauti iki ten  rolleyes.gif

Na bet gal pasidalinsim kaip nors  mirksiukas.gif

O as isvis niekada dar nesu daziusi nagu blush2.gif Tai gali ysivaizduoti, kokia atrakcija man bus lotuliukas.gif Nes kazkaip paauglystej del sporto negaledavau, o po to tokio nei noro, nei poreikio nebuvo. O kadangi dabar mes kaip ir grupe, tai galvoju pasigrazinsiu pries vasara lotuliukas.gif
As baseine praeitais metais buvau. Kokiam tu lankeis? g.gif
Na ok ok. Jeigu kuris nors is ju blondinas, tai palieku tau. Man tamsus patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 14:14)
1. O kadangi dabar mes kaip ir grupe, tai galvoju pasigrazinsiu pries vasara lotuliukas.gif

2. As baseine praeitais metais buvau. Kokiam tu lankeis? g.gif

3. Na ok ok. Jeigu kuris nors is ju blondinas, tai palieku tau. Man tamsus patinka lotuliukas.gif

1. thumbup.gif Reik gal ir man pasigrazinti, o svarbiausia noriu juodai i soliariuma!!!!!! doh.gif lotuliukas.gif jauciosi isblyskus blush2.gif

2. Linija sporto klube, bet tik vandens zonoj kur baseinas 2 pirtys ir dziakuzis wub.gif

3. Ei, bureja man ispranasavo kad vyras tamsiaplaukis bus, taigi nera cia ko man blondinu siusti bigsmile.gif lotuliukas.gif Noriu tamsiaplaukuio! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 14:26)
1.  thumbup.gif Reik gal ir man pasigrazinti, o svarbiausia noriu juodai i soliariuma!!!!!!  doh.gif  lotuliukas.gif jauciosi isblyskus  blush2.gif

2. Linija sporto klube, bet tik vandens zonoj kur baseinas 2 pirtys ir dziakuzis  wub.gif

3. Ei, bureja man ispranasavo kad vyras tamsiaplaukis bus, taigi nera cia ko man blondinu siusti  bigsmile.gif  lotuliukas.gif Noriu tamsiaplaukuio!  bigsmile.gif

1. Uzuomina supratau lotuliukas.gif Kai dirbsiu, butinai pranesiu, galesi atlekt, paderinsim nuolaidele kokia mirksiukas.gif

2. Buvus ten kazkada as, labai thumbup.gif Beje, ir sportavau anksciau ten, dabar kisene nebeisnesa blush2.gif

3. O tu gerai pagalvok g.gif Skaiciau zurnale, kad tamsiaplaukiai nepatikimi o blondinai meilesni, karstesni ir pasitikimesni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 14:30)
1. Uzuomina supratau lotuliukas.gif  Kai dirbsiu, butinai pranesiu, galesi atlekt, paderinsim nuolaidele kokia  mirksiukas.gif

2. Buvus ten kazkada as, labai  thumbup.gif  Beje, ir sportavau anksciau ten, dabar kisene nebeisnesa blush2.gif

3. O tu gerai pagalvok g.gif  Skaiciau zurnale, kad tamsiaplaukiai nepatikimi o blondinai meilesni, karstesni ir pasitikimesni lotuliukas.gif

1. Kokia supratinga thumbup.gif Galim ir be nuolideles, svarbu kad tu butum hihihi.gif mirksiukas.gif

2. Mane tai drauge pasiimdavo, jai darbas uzpirkdavo obonementa blush2.gif

3. Sakai kad atkalbesi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nepasiduosiu liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 14:33)
3. Sakai kad atkalbesi?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nepasiduosiu liezuvis.gif

Juokingiausia bus, kai grys Kosmeta ir pasakys, kad abu blondinai ten ir veltui cia pesames lotuliukas.gif Arba teks perdazyt tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 14:36)
Juokingiausia bus, kai grys Kosmeta ir pasakys, kad abu blondinai ten ir veltui cia pesames lotuliukas.gif Arba teks perdazyt tada g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nieko perdazysim lotuliukas.gif Svarbu kad tik duotusi patys vaikinai hihihi.gif o tai isgirde apie mus nes muila kuo greiciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 14:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nieko perdazysim  lotuliukas.gif Svarbu kad tik duotusi patys vaikinai hihihi.gif o tai isgirde apie mus nes muila kuo greiciau  doh.gif  lotuliukas.gif

Nieko, as jau pripratus irnesakyk.gif Darbe daznai nuo manes pabega kas nors assa.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 14:47)
Nieko, as jau pripratus  irnesakyk.gif Darbe daznai nuo manes pabega kas nors assa.gif  lotuliukas.gif

Ir kas gi nuo taves galetu pabegti? g.gif As maniau cia tavo naparnike bjauri o tu aukselis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 14:49)
Ir kas gi nuo taves galetu pabegti?  g.gif As maniau cia tavo naparnike bjauri o tu aukselis hihihi.gif

Is viso turiu 3 naparnikes, su kuriom dirbu kai kuriom dienom, vis pakaitom lotuliukas.gif Nuo vienos bega, nes pikta ir susiraukus, kita siaip kvailoka, tai nuo jos niekas nebega, o as su kita panele pastoviai zvengiam, znaibomes, spyugaujam, vandeniu laistomes, vat tai nuo musu ir bega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 14:58)
Is viso turiu 3 naparnikes, su kuriom dirbu kai kuriom dienom, vis pakaitom lotuliukas.gif  Nuo vienos bega, nes pikta ir susiraukus, kita siaip kvailoka, tai nuo jos niekas nebega, o as su kita panele pastoviai zvengiam, znaibomes, spyugaujam, vandeniu laistomes, vat tai nuo musu ir bega lotuliukas.gif

Tai darau isvada, kad man reik apsiginklaus ateiti lotuliukas.gif Isimesiu i tasiuka laistytuva koki lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 25 gegužės 2008 - 14:04
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 15:03)
Tai darau isvada, kad man reik apsiginklaus ateiti  lotuliukas.gif Isimesiu i tasiuka laistytuva koki  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mes kitu nelaistom, tik viena kita mirksiukas.gif Ai tiesa, mano grupiokas buvo aplaistytas duse, bet po to kai sliukstelejo pilna litriny puoduka vandens ant manes, nuo to laiko as gera mega_shok.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 15:06)
Mes kitu nelaistom, tik viena kita mirksiukas.gif  Ai tiesa, mano grupiokas buvo aplaistytas duse, bet po to kai sliukstelejo pilna litriny puoduka vandens ant manes, nuo to laiko as gera  mega_shok.gif  nail.gif

Na gerai, patikesiu biggrin.gif Bet tik si karta lotuliukas.gif

Na mergytes lekiu ruostis i savo pilvo sokius biggrin.gif Priespaskutine pamoka biggrin.gif reik patirties prisirinkti, kad vasara galeciau vyrus savo klubu ir pilvo judesiais gundyti bigsmile.gif
Atsakyti