Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(kusachius @ 2008 05 25, 13:05)
tai vat, kaip čia jį suprasi... jei būtų įsimylėjęs staiga gražią gerą merginą -suprasčiau. O čia -nei jos gerbia, nei myli... Bet kiek teko girdėti ir matyti pėdsakų -draugavo pakankamai rimtai  unsure.gif
nu bet kodėl tada manęs laikosi įsikibęs  mastau.gif lyg nori būti kartu, lyg ir ne...

A jam patogu - myli tave turbut, bet galbut su tavim sunku buti, nes meileje reikia ne tik imti , bet ir dar daugiau duoti nuo saves. O ji pasildo tiesiog lova, lengva pergale, be jokiu jausmu, simpatiju, uztat jos ir negerbia. O tai kas atrodo tau rimta, jam galbut tik zaidimas. Negalvok, kad jeigu vaikinas ysileidzia panele y savo buta, y savo lova, ysileidzia ja ir y savo gyvenima. Taip tikrai nera. Pas juos tai atskiros sferos. Paziurek, kodel tiek daug skyrybu? Todel, kad jie myli vienas, veda kitas, o miega dar su treciom doh.gif Na nesakau, kad visi, bet visko gyvenime pasitaiko
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 13:12)
Bliamba merginos einu as jo temas paskaitineti, noriu nuotaika pasikelti  bigsmile.gif  lotuliukas.gif Radau tokia gan idomiu pavadinimu "Kodel moterys "raunasi" ant vyru?lotuliukas.gif

O man reik issiknist postus, kur su juo susikapojus kelis kartus buvau, nes tada buvo isterisku juoko priepuoliu keliom valandom y prieky lotuliukas.gif Bet jauciu mes cia jy prisisauksim y sita tema garbindami jo nika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 05 25, 13:11)
kyla ir man tokių įtarimų... jei jos iš tiesų nebėra, kaip sakė, tada dar suprasčiau -bando tiesti kelią atgal. Bet jei paaiškės, kad ji vis dar aplink sukiojasi, tai aš pati tada viską užbaigsiu.

Sunkus toks sprendimas zinok, nors manau kad protingas, nes neverta leisti save zeminti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 12:14)
[O man reik issiknist postus, kur su juo susikapojus kelis kartus buvau, nes tada buvo isterisku juoko priepuoliu keliom valandom y prieky lotuliukas.gif  Bet jauciu mes cia jy prisisauksim y sita tema garbindami jo nika lotuliukas.gif

Tai cia kaposimes tada su juo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 13:14)
O man reik issiknist postus, kur su juo susikapojus kelis kartus buvau, nes tada buvo isterisku juoko priepuoliu keliom valandom y prieky lotuliukas.gif  Bet jauciu mes cia jy prisisauksim y sita tema garbindami jo nika lotuliukas.gif

Man tai su Veisulu neteke susidurti, tik postus jo skaiciau ir kvatojau lotuliukas.gif O stai su Mediniu tai buvau ir nekarta kaktomusom susiejus lotuliukas.gif Bergzdzias reikalas su jo gincytis doh.gif

Bet ale rimtai, kad neprisauktume - tpu tpu tpu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 13:18)
Man tai su Veisulu neteke susidurti, tik postus jo skaiciau ir kvatojau  lotuliukas.gif O stai su Mediniu tai buvau ir nekarta kaktomusom susiejus  lotuliukas.gif Bergzdzias reikalas su jo gincytis  doh.gif

Bet ale rimtai, kad neprisauktume - tpu tpu tpu  unsure.gif

Medinis tai siaip neaiskus eksponatas man. Viesulas bent juokingas, o anas tik graudus blush-anim-cl.gif2:
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 13:19)
Medinis tai siaip neaiskus eksponatas man. Viesulas bent juokingas, o anas tik graudus blush-anim-cl.gif2:

Man tai abu neaiskus lotuliukas.gif Medinis tai bent viras su patirtim ir kai reikia gali protingai pakalbeti (tiek tai supratau), o stai Viesulas tai vis stebina lotuliukas.gif Papu jam negana, dar pradejo ir vyriskus organus lyginti, vis kyla klausimas "nejau pas ji toks mazas"? hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 12:22)
Man tai abu neaiskus  lotuliukas.gif Medinis tai bent viras su patirtim ir kai reikia gali protingai pakalbeti (tiek tai supratau), o stai Viesulas tai vis stebina  lotuliukas.gif Papu jam negana, dar pradejo ir vyriskus organus lyginti, vis kyla klausimas "nejau pas ji toks mazas"? hihihi.gif  blush2.gif

Pagerinti weikejai ziuriu cia lankosi lotuliukas.gif ***** tuoj uzsuks tikrai jis cia ir bus mums doh.gif oij bus doh.gif isaiskins gywenimo tiesas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 25, 13:24)
Pagerinti weikejai ziuriu cia lankosi  lotuliukas.gif  ***** tuoj uzsuks tikrai jis cia ir bus mums doh.gif  oij bus  doh.gif  isaiskins gywenimo tiesas  lotuliukas.gif

topsecret.gif topsecret.gif topsecret.gif ssssss.........
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 12:25)
topsecret.gif  topsecret.gif  topsecret.gif ssssss.........

blink.gif tai apie ka mes cia kalbejom unsure.gif aij ispardawimai lotuliukas.gif tai va..
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 25, 13:26)
blink.gif  tai apie ka mes cia kalbejom  unsure.gif  aij ispardawimai  lotuliukas.gif tai va..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jap, ispardavimai ax.gif Lauksiu algos ir vel NewJorkeri isleisiu viska lotuliukas.gif Nors ne, bazese maciau suknike tokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 12:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jap, ispardavimai  ax.gif Lauksiu algos ir vel NewJorkeri isleisiu viska  lotuliukas.gif Nors ne, bazese maciau suknike tokia  wub.gif

oij kaip senai bazej buwau blink.gif reik kada nulekt...kas per suknele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmeta: 25 gegužės 2008 - 12:31
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 13:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jap, ispardavimai  ax.gif Lauksiu algos ir vel NewJorkeri isleisiu viska  lotuliukas.gif Nors ne, bazese maciau suknike tokia  wub.gif

O as dabar vel susirgau pirkimo manija internetu. Tiek ten visokio gerio wub.gif Reik prisipirkt treningu, kad grazi eiciau sportuoti biggrin.gif
Atsakyti