Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 14:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jap, ispardavimai  ax.gif Lauksiu algos ir vel NewJorkeri isleisiu viska  lotuliukas.gif Nors ne, bazese maciau suknike tokia  wub.gif

echhh, priminėt kiek daug dar visokio gėrio parduotuvėse... rolleyes.gif einu pinigo uždirbinėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 25, 13:31)
oij kaip senai bazej buwau  blink.gif  reik kada nulekt...kas per suknele?

Tokia lengvute vasarine, net nezinau kaip cia paaiskinus g.gif Nesimatavau gaila, nes tik siaip uz kompanija su drauge buvau bet ka maciau tas patiko hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 13:32)
O as dabar vel susirgau pirkimo manija internetu. Tiek ten visokio gerio wub.gif 

O as niekad nesu internetu pirkus g.gif blush2.gif

QUOTE(kusachius @ 2008 05 25, 13:33)
echhh, priminėt kiek daug dar visokio gėrio parduotuvėse...  rolleyes.gif  einu pinigo uždirbinėt  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tai ka iki siol darei? rolleyes.gif As tai kaip visad algos laukiu nesulaukiu ax.gif Bet praeita menesi kokia maudymke nusipirkau wub.gif Kita savaitgali demonstruosiu pirtyje, jauciu demesio ui kiek sulauksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 13:37)
O as niekad nesu internetu pirkus  g.gif  blush2.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O tai ka iki siol darei?  rolleyes.gif As tai kaip visad algos laukiu nesulaukiu  ax.gif Bet praeita menesi kokia maudymke nusipirkau  wub.gif Kita savaitgali demonstruosiu pirtyje, jauciu demesio ui kiek sulauksiu  lotuliukas.gif

Is vienos puses gerai - nes sutaupai laiko, is kitos puses nekas - reik laukt kol atsius, ne visada atitinka dydziai. As ir retai perku, bet LT daznai nerandu ko reik, tadi tada tenka siustis blush2.gif

Kokia maudymke? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 13:41)
1. Is vienos puses gerai - nes sutaupai laiko, is kitos puses nekas - reik laukt kol atsius, ne visada atitinka dydziai. As ir retai perku, bet LT daznai nerandu ko reik, tadi tada tenka siustis blush2.gif

2. Kokia maudymke? bigsmile.gif

1. Vat del to as ir neperku, geriau LT ka susirasiu hihihi.gif Stengiuos nosike nekisti i tas internetines parduotuves kad nesusigundyciau liezuvis.gif

2. Dveju daliu, ant raisteliu, na faina tokia wub.gif o kas labiausiai patinka, tai ui kaip krutine pakelia graziai lotuliukas.gif Su kitom atrodydavau (bent jausdavaus) kaip lenta, o su sita tokia grazuole jauciuos lotuliukas.gif Tikra Olialia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 12:44)
1. Vat del to as ir neperku, geriau LT ka susirasiu hihihi.gif Stengiuos nosike nekisti i tas internetines parduotuves kad nesusigundyciau liezuvis.gif

2. Dveju daliu, ant raisteliu, na faina tokia  wub.gif o kas labiausiai patinka, tai ui kaip krutine pakelia graziai  lotuliukas.gif Su kitom atrodydavau (bent jausdavaus) kaip lenta, o su sita tokia grazuole jauciuos  lotuliukas.gif Tikra Olialia hihihi.gif

Oij reikia ir man maudomo kokio sexy bigsmile.gif juk mes Olialia jau beweik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 13:44)
2. Dveju daliu, ant raisteliu, na faina tokia  wub.gif o kas labiausiai patinka, tai ui kaip krutine pakelia graziai  lotuliukas.gif Su kitom atrodydavau (bent jausdavaus) kaip lenta, o su sita tokia grazuole jauciuos  lotuliukas.gif Tikra Olialia hihihi.gif

Greit sakai kur toky gery pirkai triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 13:48)
Greit sakai kur toky gery pirkai  triniti.gif

kaip visad NewJorkeryje lotuliukas.gif man patinka kad ten gali susikomplektuoti kaip nori ax.gif jei krutine maza tai imi XS o siknai gali didesne ismiera ciupti lotuliukas.gif hihihi.gif Tai va ir susikomplektavau blush2.gif
Atsakyti
Lekiu mergaites y soda...as ir 3 berniukai doh.gif oij kaip man jau taip atsibodo..wis nesusiranda mergaiciu bernai tai tenka man klausyt ju kalbu apie kompus,masinas ir t.t. doh.gif iki wakaro group.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 25, 13:54)
Lekiu mergaites y soda...as ir 3 berniukai  doh.gif  oij kaip man jau taip atsibodo..wis nesusiranda mergaiciu bernai tai tenka man klausyt ju kalbu apie kompus,masinas ir t.t.  doh.gif  iki wakaro  group.gif

Jeigu verti demesio, tai atsiusk abieju CV, paziuresiu, gal kury nors dar galesiu isgelbet nuo senbernystes lotuliukas.gif flirt.gif
Gerai praleisk laika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 14:04)
Jeigu verti demesio, tai atsiusk abieju CV, paziuresiu, gal kury nors dar galesiu isgelbet nuo senbernystes lotuliukas.gif  flirt.gif

Ei ei lotuliukas.gif Ziurek tuoj visus susigrebsi ir man nieko nepaliksi? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 13:50)
kaip visad NewJorkeryje  lotuliukas.gif man patinka kad ten gali susikomplektuoti kaip nori  ax.gif jei krutine maza tai imi XS o siknai gali didesne ismiera ciupti  lotuliukas.gif hihihi.gif Tai va ir susikomplektavau  blush2.gif

Viskas aisku, kazkas siandien vaziuos y Akropoly blush2.gif As kita savaite manikiura pedikiura darysiuos, noriu ryskiai raudonu nagu - pirma karta gyvenime lotuliukas.gif Tai ta proga gal maudoma prigriebt rysku ir y baseina reikes pasipliuskenti nuvaziuoti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 14:05)
Ei ei  lotuliukas.gif Ziurek tuoj visus susigrebsi ir man nieko nepaliksi?  blink.gif  lotuliukas.gif

Visi sako, kad as gobsa lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 14:06)
Viskas aisku, kazkas siandien vaziuos y Akropoly blush2.gif  As kita savaite manikiura pedikiura darysiuos, noriu ryskiai raudonu nagu - pirma karta gyvenime lotuliukas.gif  Tai ta proga gal maudoma prigriebt rysku ir y baseina reikes pasipliuskenti nuvaziuoti wub.gif

Visi sako, kad as gobsa lotuliukas.gif  blush2.gif

hihihi.gif As tai nagu nedazau, nors esu buvus pas manikiuriste ir graziai begalo padare, tik kad po to nagai luzineja stipriau unsure.gif Tai ir nebedazau tongue.gif

Kaip seniai as baseine buvau unsure.gif Paskutini karta pries 2 men kokius hihihi.gif bet ten ir garu pirtis ir dziakuzis buvo wub.gif reiks pameginti vel kada nusigauti iki ten rolleyes.gif

Na bet gal pasidalinsim kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti