Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(Ajuni @ 2008 05 20, 22:41)
.... mintis zinoma ir ne nauja, bet man reikejo ilgokai eiti prie jos, kad ja ne tik suprasciau, bet ir suvokciau  smile.gif

Stai tame ir sunkumas... Protu as daug ka suvokiu, galiu daug ka sau uzdrauti (nerasyti, nesekti), bet stai giliai sirdelei dar maza viltis yra likusi, kad vat gal... ne gal o tikrai... Ir is vidaus to suvokimo niekaip nesulaukiu...

QUOTE(dinaja @ 2008 05 20, 23:03)
labanakt, sapnuok sapnuok, o mes vėliau padėsim interpretuoti bendrom jėgom  biggrin.gif

Nieko nesapnavau liezuvis.gif Uztat miegas buvo toks grinai poilsiui, tik gaila kad ryte zadintuvas i darba kele unsure.gif

Stileta, koks grazus eilerastis wub.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 20, 23:11)
1. Sudziusi tu visai brangioji doh.gif  Gaila, kad darbe buvau, buciau bent makaronu kokiu savo firminiu uzvezus ax.gif  4u.gif

2. O siaip kazkur skaiciau straipsny, kad issiskyrus is pradziu buna tokios reakcijos- kai netiki, kad tai yvyko, pyktis, kad taip atsitiko, neviltis ir skausmas del praradimo ir paleidimas, pagerejimas. Ar jums taip buvo? Ar sveikot nuo ilgesiu siom pakopom?

1. Na kaip sakau - figurai nepakenks hihihi.gif Nieko, nenumirsiu biggrin.gif

2. Zinau ta straipsni, bet reikia pazimeti tai, kad visi sitie etapai gali eiti skirtingu eiliskumu ir kartotis. Vat pas mane jau nekarta buvo pyktis, kuris su savim atnesa abejinguma viskam, po to liudesys, tiesiog nusivilimas, o netikejimo stadije iki dabar tesias doh.gif Ir pas kiekviena zmogu skirtingai, tu gal per diena visa tai isgyveni, as tai savaitem galeciau skirstyti, o stai viena pazystama menesisia uzsibuna kiekvienoje busenoje doh.gif Na cia nuo zmogaus priklauso ir kaip ilgai tai tesis ir kiek kartu dar reiks ta pati per ta pati isgyventi irgi niekas nezino unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 21, 00:53)
matai kiekvienas isgyvena skirtingai, beto pas tave ir situacija kitokia, nei pvz. musu su sachar  smile.gif pas mus galima sakyti nera jokio bendravimo su BMB, na nebent kokie reikalai islenda, o tu gali pas ji nuvaziuoti, jis pas tave atvaziuoja, pabuciuoja ir toks jausmas, kad pas tave toks tampymasis gaunasi:

Pas mane tokia kaip Egliukasz situacija buvo gal 2-3 menesius, o po to pasakiau, kad pakaks, tai va jau beveik 3 menesius gyvenu toli (salyginai) bet nuo to kazkodel lengviau nesidaro, nors biski apmazeja tas jauduliukas ir apsipranti bent su tuo, kad miegoti eiti reikia vienai, o pabudus nera prie ko prisiglausti. Bet yra ir geras dalykas - niekad naktimis kaldros neatimineja lotuliukas.gif

QUOTE(kusachius @ 2008 05 21, 01:21)
O maždaug prieš savaitę jis pasakė "netikiu, kad mes nebūsim kartu. Jei dar ne dabar tai kažkada ateity". Tik kad jis nieko nedaro, kad būtume kartu  unsure.gif  kažkoks jis pats neapsisprendęs, nei nori draugauti, kaip anksčiau, nei nori paleisti mane...
Dėl to ir sunkiausia... net negali pradėti gyti tos žaizdos  doh.gif

Cia tikrai ir yra sunkiausiai, nors tos zaizdos vistiek gyja ne taip greitai kaip noretusi, bet vat toks bendravimas tikrai yra sunkus unsure.gif Pamenu, kad tada as BMB pasakiau, kad taip toliau gyventi negaliu, nes visad yra baime, kad viena diena ateis ir pasakys "zinai supratau kad taves man nereikia", tai geriau jau gyventi dabar liudnai, isgyventi ta issiskirima nesikankinant o svarbiausia laukti ir tiketis, kad ateity ateis palengvejimas ir laime. Tai ilga mes tada diskusija apturejom ir paragiau viska nutraukem unsure.gif Nors taip dabar gaila, man paciai gaila kad taip ivyko, nes kartais atrodo, kad pati atemiau is saves trupineli laimes o svarbiausi vilties ji vel izsikariauti verysad.gif Nors drauge sako, kad nuo to bendravimo vistiek nieko gero nebutu buve, nebutume mes pasieke bendro sutarimo, tai vis viliuos, kad pasielgiau teisingai unsure.gif Ir laukiu kad gal jis gris...
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 21, 08:50)
nors biski apmazeja tas jauduliukas ir apsipranti bent su tuo, kad miegoti eiti reikia vienai, o pabudus nera prie ko prisiglausti. Bet yra ir geras dalykas - niekad naktimis kaldros neatimineja  lotuliukas.gif

as tai savo atskira kaldra turedavau lotuliukas.gif ir pradziu uzmigdavom po viena, o paskui as persikraustydavau po savaja, nes ne miegas kai reikedavo kaldra atimineti doh.gif o del miegojimo vienai tai jo verysad.gif as irgi prisimenu eidavau gulti ir galvodavau, kad viskas daugiau jis neateis ir neikada nebeatsiguls salia verysad.gif taip salta ir liudna budavo, bet dabar kazkaip jau apsipratau unsure.gif dar kate kartais uzsuka man miegojimo kompanija palaikyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 21, 09:12)
as tai savo atskira kaldra turedavau  lotuliukas.gif  ir pradziu uzmigdavom po viena, o paskui as persikraustydavau po savaja, nes ne miegas kai reikedavo kaldra atimineti  doh.gif o del miegojimo vienai tai jo  verysad.gif  as irgi prisimenu eidavau gulti ir galvodavau, kad viskas daugiau jis neateis ir neikada nebeatsiguls salia  verysad.gif taip salta ir liudna budavo, bet dabar kazkaip jau apsipratau  unsure.gif  dar kate kartais uzsuka man miegojimo kompanija palaikyti  lotuliukas.gif

Pas mus as dazniau budavau tas blogetis kuris susiglemzia visa kaldra lotuliukas.gif Bet jei pykdavomes atskira issiimdavau butinai tongue.gif

O man kazkada yra prisisapnave, kad BMb atejo i lova doh.gif Na bet sapnas buvo toks tikroviskas atrodo, jutau visa kuna, jutau kaip apkabina, kaip prisiglaudzia prie saves... maniau kad realybe, o pabudau nera unsure.gif verysad.gif Vakar pries uzmiegant toks jausmas buvo panasus apemes, kad kazkas salia... unsure.gif

beje jei jau i prisiminimus pasinerem - o kokia poza jus miegodavot? blush2.gif Mes tai "sauksteliu" as pasisukus i ji nugara, o jis mane apkabindavo wub.gif
Atsakyti
Na as irgi apsigimus kaldru vagis smile.gif
O miegodavom mes visaip, man tuo sauksteliu labiausiai patikdavo smile.gif Taip arti arti... Kas keiciausia kad per miegus kartu ir vartydavomes smile.gif
Ech... Kaip silta budavo...
QUOTE(sachar @ 2008 05 21, 09:30)
Pas mus as dazniau budavau tas blogetis kuris susiglemzia visa kaldra  lotuliukas.gif Bet jei pykdavomes atskira issiimdavau butinai  tongue.gif

O man kazkada yra prisisapnave, kad BMb atejo i lova  doh.gif Na bet sapnas buvo toks tikroviskas atrodo, jutau visa kuna, jutau kaip apkabina, kaip prisiglaudzia prie saves... maniau kad realybe, o pabudau nera  unsure.gif  verysad.gif Vakar pries uzmiegant toks jausmas buvo panasus apemes, kad kazkas salia...  unsure.gif

beje jei jau i prisiminimus pasinerem - o kokia poza jus miegodavot?  blush2.gif Mes tai "sauksteliu" as pasisukus i ji nugara, o jis mane apkabindavo  wub.gif

Atsakyti
QUOTE(kinderiuke @ 2008 05 21, 09:36)
O miegodavom mes visaip, man tuo sauksteliu labiausiai patikdavo smile.gif Taip arti arti... Kas keiciausia kad per miegus kartu ir vartydavomes smile.gif
Ech... Kaip silta budavo...

Man ir sita poza labiausiai patikdavo blush2.gif Yra buve kad beziurint koki filma ant peties uzmiegu, tai kaip kaklas po to skaudedavo doh.gif O cia visi patogumai wub.gif Nors dar kartais atsiguldavau ant jo kaip ant ciuzinio ir parpdavau hihihi.gif Tai ir visai patogu, bent man lotuliukas.gif
Atsakyti
Sianakt stovejau naktyj. Tyliai slankiojo vejas po medziu ziedus ir gloste sakas. Sutupe pauksciai glaudesi viens prie kito, silde savo lizdus ir lauke ryto. Vel svaigino lakstingalos daina, ta dieviska giesme, kuri miegancius ziedus privercia virpeti, kuri privercia virpeti mano sirdi.
Vidine ramybe... Dar ne tokia, kokios laukiau, bet... ramybe... Siluma liete veida...
Kartais gerai nejausti nieko.
Stovedama naktyj traukiau i save jos kvapa. Jis kvepejo silta dregme. Pavasaris seka pasaka. Turbut gera gyventi pesakoje...

Geros dienos, mergaites.
Atsakyti
QUOTE(Stileta @ 2008 05 21, 09:36)

Geros dienos, mergaites.

sveikos smile.gif
vel nuejote i sentimentus smile.gif smagus tie prisiminimai..
Man ir patikdavo miegoti saukstuku smile.gif bet kad labai greitai man nutirpdavo kojos.. mat as miegu tai ant pilvo, ir viena koja po savim parietus- ir jis taip pat megodavo.. tai is esmes abu labiau pavargdavom miegodami, nei pailsedavom, nes abu jautriai miegodavom, vienas jei sukasi,tai ir kitas iskart atsibunda.. bet budavo gerai smile.gif
rolleyes.gif
echh..
del tu faziu- perejus as visas tas fazes, ir savo optimizmo deka, sakyciau jau dabar gal nesu dar paskutinej stadijoj, bet kvepuoti galiu smile.gif

o del tu sapnu ir jausmu, kad kazkas salia..
kaip sako mano drauge ezoterike ir jogiste, tai naturalu. naturalu todel, kad jusu ezoteriniai kunai yra per daug susisieje per ta drauystes laika, kad taip greitai paliktu viena kita..
O dar jie gyvenate ten, kur jis daznai budavo (kaip as pvz, savo namuicuose), tad naturalu ir tai, kad jo kunas tiek buves kartu su manim mano namuose negali taip greitai iseiti.
Todel ir uzsuka tike i sapnus, tiek i pasamone.
tiesiog ji reikia maloniai sutikti smile.gif

bliamba mane vis dar kamuoja tie erotiniai sapnai... lotuliukas.gif
patarkit ka daryt..
flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 21, 00:53)
matai kiekvienas isgyvena skirtingai, beto pas tave ir situacija kitokia, nei pvz. musu su sachar  smile.gif pas mus galima sakyti nera jokio bendravimo su BMB, na nebent kokie reikalai islenda, o tu gali pas ji nuvaziuoti, jis pas tave atvaziuoja, pabuciuoja ir toks jausmas, kad pas tave toks tampymasis gaunasi: viska nutraukiu, bet ir vel myliu, vel nutraukiu ir vel myliu, tai gal todel tu viska  ir isgyveni vis kaskart  g.gif o pas mus viskas nutraukta buvo viena karta ir visiskai  unsure.gif Atvaziuotu taip pas mane BMB ir pabuciuotu, pasakytu kad myli tai irgi susileisciau vietoje ir jauciu butu toks pat variantas kaip tavo butu, bet dabar abu isdidus ir nei vienas kitam nerasom  verysad.gif

Na as nusprendziau viska palikti savo eigai, dabar nieko absoluciai nedarysiu, kas man labai nebudinga biggrin.gif Kol neturim antruju pusiu, tai jei noresim ir susitiksim, ir pabusim kartu, o gal einant laikui viskas nutruks savaime ir taip neskaudes, kaip kad skaudetu dabar nutraukus unsure.gif Nes pas mus tokia situacija, kad jeigu kazkuris pasako - stop, taskas, kiek cia galima. Tai po menesio ar dvieju prasideda rasymai ir atsiprasymai, na negalim mes kolkas vienas be kito nors tu ka biggrin.gif Jis netgi kazkada prase manes prisiekti, kad jeigu nebusim kartu ir kursim seima ne vienas su kitu, kad musu rysys tegu nenutruksta. Bet aisku as pasakiau, kad tas vyras, su kuriuo as busiu, tikrai man bus vienintelis ir stengsiuos del bendros laimes. Mes irgi emociskai labai susije net dabar.. Pamatai zmogu, ir atrodo isvis net nera nei tu skyrybu, nei pykciu - toks virpuliukas, tiek graziu kalbu kaip ir pirmom dienom kaip susipazinom.
O del tu sapnu, tai as manau, kad cia pasamone "sposina". Nes kazkur skaiciau, kad sapnu metu pasamone islaisvina tai, ka galbut bandai nuo saves nuslepti ar slopinti. Tai sapnu metu prasiverzia visi netikeciausi norai ir troskimai. Bet as savo BMB nesu susapnavus ne karto per situos pora men. O kai anksciau issiskirdavom kasdien sapnuodavau irgi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kusachius @ 2008 05 21, 01:21)
mano situacija panaši į Egliukasz  blush2.gif  išsiskyrėm prieš pusantro mėnesio, bet dar lieka toks tampymasis -o gal? Kol draugavom, mes buvom labai artimi dvasiškai, ir buvom net prisiekę, kad vienas kito nepaliksim net jei nebebūsim pora, liksim draugais. Tikrai žinau, kad esu vienas brangiausių žmonių jo gyvenime, ir jis ne kartą taip sakė jau po išsiskyrimo. O maždaug prieš savaitę jis pasakė "netikiu, kad mes nebūsim kartu. Jei dar ne dabar tai kažkada ateity". Tik kad jis nieko nedaro, kad būtume kartu  unsure.gif  kažkoks jis pats neapsisprendęs, nei nori draugauti, kaip anksčiau, nei nori paleisti mane...
Dėl to ir sunkiausia... net negali pradėti gyti tos žaizdos  doh.gif

Cia toks bruozas zinok ju - nei sau, nei kitam. Susimasto tada, kai jau jaucia, kad prarado visiskai, kaip man buvo lygiai pries metus. O iki tol jaute, kad ai myli, niekur nepabegs ir panasiai. Taigi surizikavau ir ismeciau labai gera korta. Deja padejo neilgam, nes uz 3 men vel issiskyrem biggrin.gif
Papildyta:
P.S. Jeigu cia jau apie miegojimus kartu kalbam, tai man labai patinka miegoti vienai thumbup.gif Visu pirma del to, kad miegu labai placiai, visada ant pilvo, kojos placiai y sonus, tad man lovos ir taip vos uztenka, o kai mano BMB dvimetrinis ten susirangydavo, tai ant soniuko prie krasto budavau prispausta rolleyes.gif Labai nepatikdavo miegoti apsikabinus, nors ir romantiska, miela ir panasiai. Paprasciausiai neissimiegodavau, o jeigu jis vartydavos, tai ir as pabusdavau blush2.gif Tai dazniausiai juokdavomes, kad atkisam vienas kitam sikniukus, kaip kokia pensininku porele biggrin.gif Bet tiesiog as megstu pamiegoti ilgai, o jam anksti reikdavo y treniruote, arba savaitgaliais ilgiausiai isguledavo iki 9, nes nuo sportu visus kaulus mausdavo ir kojas traukydavo. Tad anksti tekdavo keltis ir man doh.gif
Papildyta:
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 21, 11:23)
bliamba mane vis dar kamuoja tie erotiniai sapnai... lotuliukas.gif
patarkit ka daryt..
flirt.gif

Vyro tamstai reik hihihi.gif flirt.gif As anksciau labai daznai sapnuodavau, kai nieko neturejau 2 metus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 21, 11:23)
Man ir patikdavo miegoti saukstuku smile.gif bet kad labai greitai man nutirpdavo kojos.. mat as miegu tai ant pilvo, ir viena koja po savim parietus- ir jis taip pat megodavo.. tai is esmes abu labiau pavargdavom miegodami, nei pailsedavom, nes abu jautriai miegodavom, vienas jei sukasi,tai ir kitas iskart atsibunda.. bet budavo gerai smile.gif

O as ir megstu ant pilvo miegoti, tai atsiguldavau tada ant pilvo, BMB uzmesdavo savo koja ant manes, ranka, na prispausdavo kaip reikalas, bet man tai netrukde hihihi.gif

O del teritorijos lovoj, tai BMB 3/4 lovos uzimdavo, o man viskas kas liko lotuliukas.gif Nors paskutiniu metu (kai tuos 3 men skyremes ir nesiskyrem) tai as pradejau lovos uzkariautoja darytis, naktim vis ant jo lipdavau, tai vargselis buvo prispaustas lotuliukas.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 21, 11:52)
Vyro tamstai reik hihihi.gif  flirt.gif  As anksciau labai daznai sapnuodavau, kai nieko neturejau 2 metus blink.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 21, 10:52)

Vyro tamstai reik hihihi.gif  flirt.gif  As anksciau labai daznai sapnuodavau, kai nieko neturejau 2 metus blink.gif

ale is kur ji gaut...
doh.gif
Atsakyti
[quote=sachar,2008 05 20, 21:29]
Mes dar vena kitos ir akyse nemtem hihihi.gif O kompanija manau mums nepakenks 4u.gif Na bent as uz save kalbu tongue.gif

Niu manau galesim kada susimatyti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 20, 22:11)

Kosmeta, super, musu kaunieciu gretos dideja thumbup.gif 
O siaip kazkur skaiciau straipsny, kad issiskyrus is pradziu buna tokios reakcijos- kai netiki, kad tai yvyko, pyktis, kad taip atsitiko, neviltis ir skausmas del praradimo ir paleidimas, pagerejimas. Ar jums taip buvo? Ar sveikot nuo ilgesiu siom pakopom? Man tai keista, kad as aprasytus jausmus isgyvenu kasdien blush2.gif  Ryte buna ramu, taip gera, vidury dienos pradedu pykti, kad va durniau tu, kodel nesistengei del musu, gal dar butume kartu, po to ateina beviltiskumas, kad man jo be galo truksta ir ramybe, kad gal taip ir geriau. Zodziu esu visiskai susimakalavus blink.gif

Na man lyg taip ir buwo...netikejau as ir wisi aplink,kad mes issiskyrem..pykau ant jo ir ant zmoniu,kurie nagus prikiso prie musu skyrybu unsure.gif o paskui as jy paleidau..bet kazkodel gywenimas mus karts nuo karto suweda
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 21, 12:32)
ale is kur ji gaut...
doh.gif

Vilniuje vistiek turetu buti platesnis asortimentas cool.gif
Atsakyti