QUOTE(Ajuni @ 2008 05 20, 22:41)
.... mintis zinoma ir ne nauja, bet man reikejo ilgokai eiti prie jos, kad ja ne tik suprasciau, bet ir suvokciau

Stai tame ir sunkumas... Protu as daug ka suvokiu, galiu daug ka sau uzdrauti (nerasyti, nesekti), bet stai giliai sirdelei dar maza viltis yra likusi, kad vat gal... ne gal o tikrai... Ir is vidaus to suvokimo niekaip nesulaukiu...
QUOTE(dinaja @ 2008 05 20, 23:03)
Nieko nesapnavau

Stileta, koks grazus eilerastis

QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 20, 23:11)
1. Sudziusi tu visai brangioji
Gaila, kad darbe buvau, buciau bent makaronu kokiu savo firminiu uzvezus
2. O siaip kazkur skaiciau straipsny, kad issiskyrus is pradziu buna tokios reakcijos- kai netiki, kad tai yvyko, pyktis, kad taip atsitiko, neviltis ir skausmas del praradimo ir paleidimas, pagerejimas. Ar jums taip buvo? Ar sveikot nuo ilgesiu siom pakopom?

2. O siaip kazkur skaiciau straipsny, kad issiskyrus is pradziu buna tokios reakcijos- kai netiki, kad tai yvyko, pyktis, kad taip atsitiko, neviltis ir skausmas del praradimo ir paleidimas, pagerejimas. Ar jums taip buvo? Ar sveikot nuo ilgesiu siom pakopom?
1. Na kaip sakau - figurai nepakenks

2. Zinau ta straipsni, bet reikia pazimeti tai, kad visi sitie etapai gali eiti skirtingu eiliskumu ir kartotis. Vat pas mane jau nekarta buvo pyktis, kuris su savim atnesa abejinguma viskam, po to liudesys, tiesiog nusivilimas, o netikejimo stadije iki dabar tesias

Papildyta:
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 21, 00:53)
matai kiekvienas isgyvena skirtingai, beto pas tave ir situacija kitokia, nei pvz. musu su sachar
pas mus galima sakyti nera jokio bendravimo su BMB, na nebent kokie reikalai islenda, o tu gali pas ji nuvaziuoti, jis pas tave atvaziuoja, pabuciuoja ir toks jausmas, kad pas tave toks tampymasis gaunasi:

Pas mane tokia kaip Egliukasz situacija buvo gal 2-3 menesius, o po to pasakiau, kad pakaks, tai va jau beveik 3 menesius gyvenu toli (salyginai) bet nuo to kazkodel lengviau nesidaro, nors biski apmazeja tas jauduliukas ir apsipranti bent su tuo, kad miegoti eiti reikia vienai, o pabudus nera prie ko prisiglausti. Bet yra ir geras dalykas - niekad naktimis kaldros neatimineja

QUOTE(kusachius @ 2008 05 21, 01:21)
O maždaug prieš savaitę jis pasakė "netikiu, kad mes nebūsim kartu. Jei dar ne dabar tai kažkada ateity". Tik kad jis nieko nedaro, kad būtume kartu
kažkoks jis pats neapsisprendęs, nei nori draugauti, kaip anksčiau, nei nori paleisti mane...
Dėl to ir sunkiausia... net negali pradėti gyti tos žaizdos

Dėl to ir sunkiausia... net negali pradėti gyti tos žaizdos

Cia tikrai ir yra sunkiausiai, nors tos zaizdos vistiek gyja ne taip greitai kaip noretusi, bet vat toks bendravimas tikrai yra sunkus