Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

Hmmm o kas tas per didelis smaugimas? g.gif Net idomu pasidare, gal ir as tokia buvau ir taip atbaidziau laime... g.gif
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 21, 13:07)
Niu geras  unsure.gif  kazkaip as dar negawau jokiu pastabu del to,kad per daug sypsausi ...ot kaikurios paneles masto  doh.gif  as tai dabar jau galwoju taip-prie kojos berniuko neprisirisi,nores pabegs...aisku nereik duot wisiskos laiswes,bet tas per didelis "smaugimas" irgi nieko gero neduoda schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(kinderiuke @ 2008 05 21, 13:07)
Hmmm o kas tas per didelis smaugimas?  g.gif Net idomu pasidare, gal ir as tokia buvau ir taip atbaidziau laime...  g.gif

Na buna wisokiu situaciju...zinau wiena berniuka kurio drauge jam paranojiskai naktim skambina ir klausinja kur jis,prikisineja,kad jis tikrai ne namie,o klube ir t.t.
nemanau,kad toks persekiojimas kazka gero duoda santykiams g.gif
Atsakyti
AAA, nu as tai gal per dazna sakydavau, kad myliu manau tik... Ir per daznai noredavau buti su juo... Nors jeigu ir jis butu norejes, tai nebutu vargine manau... Ir siaip per daug rupintis stengiausi juo... doh.gif doh.gif doh.gif
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 21, 14:15)
Na buna wisokiu situaciju...zinau wiena berniuka kurio drauge jam paranojiskai naktim skambina ir klausinja kur jis,prikisineja,kad jis tikrai ne namie,o klube ir t.t.
nemanau,kad toks persekiojimas kazka gero duoda santykiams g.gif

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 21, 12:59)
Man isvis Kaune vyru nebera biggrin.gif  Juokauju aisku, bet cia daugiausiai ne mano skonio, Vilniuj tikrai daug mielesniu savo akiai matau bigsmile.gif

kaune ir as nelabai maciau vertu demesio biggrin.gif Vilniuje nebuvau zvalgytis tai ir negaliu nieko pasakyt g.gif

QUOTE(raudonoji @ 2008 05 21, 13:43)
ir siaip dar paklausiu ar jus tikite draugyste tarp vyro ir moters? kad jie gali buti draugai ir nieko tarp ju nebuti?  g.gif  g.gif

Na siaip kad galima buti draugais tai tikiu, bet kai per daug ta draugyste sureiksminama tai jau itarimas kyla. Labai gerais draugais manau kad nelabai imanoma, o siaip draugai gali buti biggrin.gif

Nors as ir pati paviduole tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kinderiuke @ 2008 05 21, 13:23)
AAA, nu as tai gal per dazna sakydavau, kad myliu manau tik... Ir per daznai noredavau buti su juo... Nors jeigu ir jis butu norejes, tai nebutu vargine manau... Ir siaip per daug rupintis stengiausi juo...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

kai buwau su savo pirma meile per daznai noredawau but kartu-dviese,matai jis per mane kaip po skyrybu pasake prarado daug draugu..oziawausi del wisokiu smulkmenu...ir kaip manau wienas draugas daug padejo jam apsiprest,kad jau reik skirtis pasakydamas-kam tau ta boba ir jos oziai..
Taigi dabartinio savo berniuko per daug nekontroliuoju...dabar gal berniukas mane labiau kontroliuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmeta: 21 gegužės 2008 - 13:39
nu skambint tai as neskambinedavau, banciau saviski ismokyti, kad jei kur vaziuoja ar veluoja, kad pasiskambintu ir pasakytu man smile.gif man kazkaip iauge i krauja, jai veluoja ir as skambinu tai cia savo pavyda rodau ir tikrinu ir atseit tai labai negerai doh.gif unsure.gif bet telefona kai jis nematydavo tai patikrindavau blush2.gif ir buvo panele su kuria jis kasdien susirasinedavo sms, skambindavo ir aiskino kad cia drauge unsure.gif bandziau ir kalbetis ir visaip, ir nieko pakeisti nepavyko, tipo atseit neissigalvok unsure.gif paskui ta draugyste apsiramino, bet paskui su bendradarbe sms prasidejo verysad.gif patikrinau telefona ir radau kad kai budavo komandu\iruoteje, tai jai skambindavo ir kalbeta po valanda budavo kasdien ir sms, tik istrinti budavo unsure.gif pradejau reikalaut, kad duotu paskaityti kai sms ateis, tai irgi neduodavo ir viska paaiskino, kad atseit bendradarbe su savo draugu skyresi ir jis jai padejo doh.gif tai pasakiau, kad skiriames ir issiskyrem verysad.gif
tai pasakykit ar cia man paranoja ar kas unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 21, 14:40)
tai pasakykit ar cia man paranoja ar kas  unsure.gif  verysad.gif

Man rodos, kad cia visai ne paranoja, itarimas kiltu ir man ir dar koks. jei bent netrintu sms tai tada kitas reikalas, bet kai trina ir slepia tai nepasitikeciau totaliai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 21, 14:37)
kai buwau su savo pirma meile per daznai noredawau but kartu-dviese,matai jis per mane kaip po skyrybu pasake prarado daug draugu..

nu as irgi noredavau visur kartu buti, tik problema, kad as labai sunkiai su nauja kompanija susibendrauju, o mano BMB kur tik nuvaro tai jau ir draugu susiranda, labai lengvai bendraujantis rolleyes.gif
bet siap isleisti su draugais BMB man jokiu problemu nebudavo, svarbiausia panu kompanijoje nebutu man nezinomu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 21, 14:47)
bet siap isleisti su draugais BMB man jokiu problemu nebudavo, svarbiausia panu kompanijoje nebutu man nezinomu  doh.gif

Man ir problemu nebudavo biggrin.gif Tik nepatikdavo, kad zada gristi 12h o parlekia 3 nakties doh.gif tada pykdavomes, prasydavau kad pranestu kad nesirupinciau ir tiek blush2.gif
Atsakyti
Mane tai nerwuodavo(ir dabartinis nerwuoja) kai sako,kad atwarys apie 18wal,o kokia 18.30 dar jo nera ir nei skambucio nei sms..sakydawau juk as laukiu ir t.t. tai paaiskinimas budawo-o ko tu lauki,ka sedi ir lauki,weik kanors doh.gif arba su dabartiniu buna-atwaziuosiu uz puswalandzio,tai manau puikiai zinot uz kiek atwaziuoja,nes cia daugumos waikinu peolgiai tokie smile.gif
Atsakyti
Nu man nesvarbu budavo, dviese ar bile kaip, kad tik su juo, tiesiog kuo dazniau norejau buti su juo... Ir skambindavau, ir klausinedavau visko, rupindavausi, maitindavau... Gal cia per ikyru... g.gif
Kaip tada su jais elgtis isvis nesuprantu doh.gif
Kai nerodai demesio - blogai, kai rodai - irgi negerai doh.gif
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 21, 14:37)
kai buwau su savo pirma meile per daznai noredawau but kartu-dviese,matai jis per mane kaip po skyrybu pasake prarado daug draugu..oziawausi del wisokiu smulkmenu...ir kaip manau wienas draugas daug padejo jam apsiprest,kad jau reik skirtis pasakydamas-kam tau ta boba ir jos oziai..
Taigi dabartinio savo berniuko per daug nekontroliuoju...dabar gal berniukas mane labiau kontroliuoja  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 21, 14:01)
Mane tai nerwuodavo(ir dabartinis nerwuoja) kai sako,kad atwarys apie 18wal,o kokia 18.30 dar jo nera ir nei skambucio nei sms..sakydawau juk as laukiu ir t.t. tai paaiskinimas budawo-o ko tu lauki,ka sedi ir lauki,weik kanors  doh.gif  arba su dabartiniu buna-atwaziuosiu uz puswalandzio,tai manau puikiai zinot uz kiek atwaziuoja,nes cia daugumos waikinu peolgiai tokie  smile.gif

lotuliukas.gif
gal jie visi sitaip nejaucia laiko?
nes mano buvusysis irgi budavo, sako atvaizuosiu tada ir tada.
o atvaziuoja po valandos, kai as jau skambinu klaust, ar tau viskas gerai. Nes pas mum seimoj iprasta budavo tiesiog bent sms parasyt, kad veluoji..
o jie kaip is medzio iskrite..

P.S. aciu mergaites uz palaikyma mano islaikytojo egzo proga smile.gif
Atsakyti