turiu sios serijos rinkinuka....Putos, kremas ir sis sveitiklis. Kvapas nerealus, viskas patinka/tinka. Kai baigsiu si, tikrai pirksiu kito kvapo rinkini...
Su ryziais ir vysniu ziedais
turiu sios serijos rinkinuka....Putos, kremas ir sis sveitiklis. Kvapas nerealus, viskas patinka/tinka. Kai baigsiu si, tikrai pirksiu kito kvapo rinkini...
O buna sios firmos priemoniu plauku galiukams
Gaila, kad nera daug diskutuojanciu sioje temeleje
. Vakar isbandziau ranku pilinga, tai
dalykas.
Labas! Na jo, galetu merginos informatyviau dalintis patirtimi, naudojant sia kosmetika!
Del plauku galiuku ziurejau portale, nes pati norejau isigyti www.rituals.com lietuvisko deja dar neradau
plaukams jie turi tik intensyvias kaukes ir kondicionierius... Taciau, kai pirkau sau ajurvedinius produktus plaukams, man pardaveja atskleide paslapti, kad ju kaukes galima naudoti labai nedideli kieki ant sausu plauku. Uzsitepiau... Na ir very good result!
nesirebaluoja ir yra sveikos isvaizdos
mano berniukas net paklause ar as apsikirpau, nes tikrai sveiki galiukai
QUOTE(HeartBeat @ 2008 10 27, 20:19)
Labas! Na jo, galetu merginos informatyviau dalintis patirtimi, naudojant sia kosmetika!
Del plauku galiuku ziurejau portale, nes pati norejau isigyti www.rituals.com lietuvisko deja dar neradau
plaukams jie turi tik intensyvias kaukes ir kondicionierius... Taciau, kai pirkau sau ajurvedinius produktus plaukams, man pardaveja atskleide paslapti, kad ju kaukes galima naudoti labai nedideli kieki ant sausu plauku. Uzsitepiau... Na ir very good result!
nesirebaluoja ir yra sveikos isvaizdos
mano berniukas net paklause ar as apsikirpau, nes tikrai sveiki galiukai 
O sitas ajurvedines priemones pirkai Rituals parduotuveje?
gavau dovanų ajurvedinį aliejų į vonią - pojūčiai superiniai
skaniai kvepia ir oda tokia švelni švelni
aha. irgi is Rituals. pirkau sampuna rudame ipakavime, neprisimenu kaip vadinasi ir kauke irgi rudame indelyje. pries tai ir kitus sampuniukus naudojau su ryziais ir vysniomis buvo labai geras irgi is ju. Bet kazkaip ispirkdavo ji labai greitai, man nebelikdavo
todel ir sumasciau paeginti nauja - tinka/patinka. Patariu ir kitiems. Aisku gal netureciau taip sakyti, nes man tinka, o tau gali netikti, bet manau pabandyti verta
Nusipirkau tanku sveitikli, tai man dabar kaip namu seimininkei super dalykas
. Mano oda labai siurkti pasidaro nuo visu plovimu, o kai nusiplaunu rankas su tuo sveitikliu, tai svelnios palieka
Na mergaites nusipirkau siana lupu kaip ir balzama toks su slapu efektu, o jau kvepia skaniai, obuoliais, drasiai galima naudoti kaip blizgesi, tikrai neblogas, ir nagu laka virsutini sluoksni, matysiu kaip jis man laikys.
Aš tai neradau ką ten pirkti. Patiko tai, kad yra vanduo nusiprausti. Čia tai labai graži mintis. tai Gedimino 9 Body Shopas irgi nusibeždžioniavo - pasidėjo krauklę ir asotį vandens, nusipraust.
uzejau siandien ir as
nieko ypatingo neiziurejau
nieko ypatingo neiziurejau