Įkraunama...
Įkraunama...

Rituals kosmetika

Su ryziais ir vysniu ziedais
turiu sios serijos rinkinuka....Putos, kremas ir sis sveitiklis. Kvapas nerealus, viskas patinka/tinka. Kai baigsiu si, tikrai pirksiu kito kvapo rinkini... wub.gif
Atsakyti
O buna sios firmos priemoniu plauku galiukams g.gif
Atsakyti
Gaila, kad nera daug diskutuojanciu sioje temeleje verysad.gif . Vakar isbandziau ranku pilinga, tai thumbup.gif dalykas.
Atsakyti
Labas! Na jo, galetu merginos informatyviau dalintis patirtimi, naudojant sia kosmetika! verysad.gif Del plauku galiuku ziurejau portale, nes pati norejau isigyti www.rituals.com lietuvisko deja dar neradau schmoll.gif plaukams jie turi tik intensyvias kaukes ir kondicionierius... Taciau, kai pirkau sau ajurvedinius produktus plaukams, man pardaveja atskleide paslapti, kad ju kaukes galima naudoti labai nedideli kieki ant sausu plauku. Uzsitepiau... Na ir very good result! thumbup.gif nesirebaluoja ir yra sveikos isvaizdos 4u.gif mano berniukas net paklause ar as apsikirpau, nes tikrai sveiki galiukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(HeartBeat @ 2008 10 27, 20:19)
Labas! Na jo, galetu merginos informatyviau dalintis patirtimi, naudojant sia kosmetika!  verysad.gif Del plauku galiuku ziurejau portale, nes pati norejau isigyti www.rituals.com lietuvisko deja dar neradau schmoll.gif plaukams jie turi tik intensyvias kaukes ir kondicionierius... Taciau, kai pirkau sau ajurvedinius produktus plaukams, man pardaveja atskleide paslapti, kad ju kaukes galima naudoti labai nedideli kieki ant sausu plauku. Uzsitepiau... Na ir very good result! thumbup.gif nesirebaluoja ir yra sveikos isvaizdos  4u.gif mano berniukas net paklause ar as apsikirpau, nes tikrai sveiki galiukai  blush2.gif

O sitas ajurvedines priemones pirkai Rituals parduotuveje? smile.gif
Atsakyti
gavau dovanų ajurvedinį aliejų į vonią - pojūčiai superiniai smile.gif skaniai kvepia ir oda tokia švelni švelni smile.gif
Atsakyti
aha. irgi is Rituals. pirkau sampuna rudame ipakavime, neprisimenu kaip vadinasi ir kauke irgi rudame indelyje. pries tai ir kitus sampuniukus naudojau su ryziais ir vysniomis buvo labai geras irgi is ju. Bet kazkaip ispirkdavo ji labai greitai, man nebelikdavo smile.gif todel ir sumasciau paeginti nauja - tinka/patinka. Patariu ir kitiems. Aisku gal netureciau taip sakyti, nes man tinka, o tau gali netikti, bet manau pabandyti verta
Atsakyti
Nusipirkau tanku sveitikli, tai man dabar kaip namu seimininkei super dalykas thumbup.gif . Mano oda labai siurkti pasidaro nuo visu plovimu, o kai nusiplaunu rankas su tuo sveitikliu, tai svelnios palieka nail.gif
Atsakyti
Na mergaites nusipirkau siana lupu kaip ir balzama toks su slapu efektu, o jau kvepia skaniai, obuoliais, drasiai galima naudoti kaip blizgesi, tikrai neblogas, ir nagu laka virsutini sluoksni, matysiu kaip jis man laikys.
Atsakyti
Aš tai neradau ką ten pirkti. Patiko tai, kad yra vanduo nusiprausti. Čia tai labai graži mintis. tai Gedimino 9 Body Shopas irgi nusibeždžioniavo - pasidėjo krauklę ir asotį vandens, nusipraust.
Atsakyti
As irgi ten koius tris kartus praejau, nu kazkaip niekas neuzkabino kolkas, gal perdaug visko turiu... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
uzejau siandien ir as biggrin.gif
nieko ypatingo neiziurejau lens.gif lens.gif
Atsakyti