na antra kalba gali būti bet kuri, kad ir vokiečių. aš taip pat už anglų, nes baigiau prancūzų ir dabar su anglų turiu problemų, nes seniau antra kalba buvo rusų, o anglų tik tiems, kam ji pirma. Bet aš norėjau pasakyt, kad jei ten mokaisi prancūzų, tai ten yra dar domimasi prancūzų kultūra, važiuojama į tą šalį, gyvenama šeimose, taip pat į Lietuvos šeimas atvažiuodavo prancūziukų, nzn gal kas ir pasikeitė, bet aš turiu omeny, ten tiesiog gyvenama su ta kalba, ta prancūziška atmosfera ir pan., o jei mokaisi anglų, tai tas pats kas mokaisi paprasto kaip ir bet kurio kito dalyko. O Vilkpėdėj baigus anglų nuo antros klasės, tada jau tik į anglų, gal ir gerai.
Skambinau į Vilkpėdę, sakė šiems metams mokyklinė grupė jau suformuota, bet mums reikia tik kitiems metams, tai eisim užsirašyti tikriausiai,
Kiek žmonių tiek nuomonių, mūsų kaimynų meragaitė sakė ėjo nuo pradinės klasės į gerosios vilties mokyklą, labai patenkinti atseit griežtai ten viskas, yra baseinas ir pan.
Na net nzn. šiaip basanavičiaus m-kloj mažiukai ir didžkiai vistiek yra atskirti, ir valgyt eina tik jiems skirtu laiku.
Galia, kad Vilkpėdėje nėra lopšelio, būtume iš karto ten ėję ir dabar tiek galvojimo nebūtų
Vilkpėdėje sakė, kad auklėtoja ta pati būna ir mokyklos, o jau. kuri mokytoja išleidžia ketvirtą klasę, ta paima pirma, tai gal kas ką žinote apie mokytoją, kuri išleis ketvirtokus kitais metais