Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: Vilkpėdės darželis-mokykla

o kokių negražių dalykų? blush2.gif aš apie kai kurias mokytojas irgi turiu nekokią nuomonę, bet ne apie visas. Daugkur yra tų nergažių dalykėlių, pvz. Jėzuitų gimnazijoj bendradarbės vaikai lanko, tai neseniai sakė pas vyresnius mokinius buvo aptikta narkotikų, kurių negalima užfiksuot papraistais tyrimais.
na antra kalba gali būti bet kuri, kad ir vokiečių. aš taip pat už anglų, nes baigiau prancūzų ir dabar su anglų turiu problemų, nes seniau antra kalba buvo rusų, o anglų tik tiems, kam ji pirma. Bet aš norėjau pasakyt, kad jei ten mokaisi prancūzų, tai ten yra dar domimasi prancūzų kultūra, važiuojama į tą šalį, gyvenama šeimose, taip pat į Lietuvos šeimas atvažiuodavo prancūziukų, nzn gal kas ir pasikeitė, bet aš turiu omeny, ten tiesiog gyvenama su ta kalba, ta prancūziška atmosfera ir pan., o jei mokaisi anglų, tai tas pats kas mokaisi paprasto kaip ir bet kurio kito dalyko. O Vilkpėdėj baigus anglų nuo antros klasės, tada jau tik į anglų, gal ir gerai.
Skambinau į Vilkpėdę, sakė šiems metams mokyklinė grupė jau suformuota, bet mums reikia tik kitiems metams, tai eisim užsirašyti tikriausiai,
Kiek žmonių tiek nuomonių, mūsų kaimynų meragaitė sakė ėjo nuo pradinės klasės į gerosios vilties mokyklą, labai patenkinti atseit griežtai ten viskas, yra baseinas ir pan.
Na net nzn. šiaip basanavičiaus m-kloj mažiukai ir didžkiai vistiek yra atskirti, ir valgyt eina tik jiems skirtu laiku.
Galia, kad Vilkpėdėje nėra lopšelio, būtume iš karto ten ėję ir dabar tiek galvojimo nebūtų smile.gif
Vilkpėdėje sakė, kad auklėtoja ta pati būna ir mokyklos, o jau. kuri mokytoja išleidžia ketvirtą klasę, ta paima pirma, tai gal kas ką žinote apie mokytoją, kuri išleis ketvirtokus kitais metais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujoke25: 20 balandžio 2009 - 08:35
norėjau pasakyti, kad aklėtoja ta pati būna iki mokyklos, o mokykloje jau yra kita mokytoja, ta kuri išleido tais metais ketvirtokus 4u.gif
Atsakyti
Užsirašėm mes į pirmą klasę, buvom labai maloniai priimti. Sakė priima iš viso apie 15 iš savo darželio ir 10 iš kitų. O šiems metams grupė jau suformuota.
Vienoje grupėje tai galima iš lauko pažiūrėt kaip vyksta pamokėlės, nes pro langus atvirai viskas matosi smile.gif
Dar sakė pas juos vyksta susitikimai su būsimais pirmokais ir jų tėveliais ir kad dar susiskambinsim ir susirašysim ne kartą, tai smagu, kad yra skiriamas dėmesys smile.gif
Atsakyti
Lankom ir vis dar patenkinti tongue.gif Vaikas per 3 savaičių ligos laiką vis zyzė, kad į darželį nori. Tad pačiai ramiau, nes akivaizdu, kad patinka. Mūsų auklėtojos labai geros- Violeta ir Inesa.
Atsakyti
Nors mūsų tema apmirusi, o aš per vasarą matyt perkaitau, tai pamiršau, kokiu grafiku dirbs darželis rugpjūčio mėnesį... Ar nuo šios savaitės (08.23) ar nuo kitos (08.30).
Kad visos grupės pilnu tempu kibs į darbus nuo rugsėjo 1 d. -tą pamenu lotuliukas.gif

Ir sėkmės pratinantis naujiems mažiukams 4u.gif Laikas greitai bėga - mūsų skurzdėliukai jau bus viduriniai, jau ne prie mažųjų.
Atsakyti
Sveiki

nuo sio rudens ir mes pradesime lankyti si darzeli smile.gif gal yra bendraminciu is ziogeliu grupes? but smagu susipazinti.

Atsakyti
Darželis mažutis, va atšventė 50-metų jubiliejų praeitą savaitę, buvo ir koncertų, ir atvirų durų dienos, ir vaikams siautulys spalvotas su tortais...

Kai viskas gerai, tai ir nediskutuoja mamytės lotuliukas.gif

Tik šiemet pora grupių švęs kalėdas ne mokyklos salėje, o lėlių teatre - tai nebus tradicinio vaidinimo ir kaukių gamybos. Kiek neramu, nes brangokai išeis, bet gal bus itin smagu thumbup.gif
Atsakyti
mano abi mergytes eina i Vilkpedes darzeli-mokykla. Del ligu, taip serga daznokai (sloga ir kosulys dazni palydovai). Bet siaip tai darzeliu patenkinti esam, greit adaptavosi vaikai, na vyresnelei, tai net ir nereikejo, ji siaip kompanijos zmogus, o va mazajai (mano rankinukui) nebuvo labai drasu, tai is pradziu po puse dienos vedziojom, bet viskas kuo puikiausiai gavosi be stersu. Dau svenciu, renginiu vyksta, daug spektakliuku atvaziuoja. Bureliai tikrai saunus: dainavimas, keramika, anglu kalba. mano abi merginos dainuoja "Spinduleliuose", tai jie ten ir koncertuot vaziuoja (vadove Sabina labai faina), keramikos burelis tai apskritai fantastika, kiek visokio grozio jau turim namie tu mazu rankyciu padaryto. Zodziu, nezinau, kas ten kituose darzeliuose, bet sitas man atrodo tikrai geras, o ir aukletoju blogu kazkaip nepasitaike mums. Direktore labai sauni.
Atsakyti
as labai patenkinta situo dazeliu thumbup.gif
Atsakyti
Pradesime nuo rudens lankyti si darzeli tikriausiai:) Gal kas esate susidure su auklytemis Audrone Ciziene ir Edita Ikaneviciute? Gal turite kokiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikinta @ 2011 07 13, 13:07)
Pradesime nuo rudens lankyti si darzeli tikriausiai:) Gal kas esate susidure su auklytemis Audrone Ciziene ir Edita Ikaneviciute? Gal turite kokiu atsiliepimu smile.gif

Mes irgi šitoj grupėj, tai mane irgi domintų atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Abiem parasiau az 4u.gif

O trumpai tariant - tikrai aukletojos puikios, svarbu draugiskai paciom nusiteikti ir susidraugauti tiek su aukletojom, tiek stebeti vaika, kalbetis, jei kas netiks- aukletojos pedagoges ir tikrai turi patirties, gali patarti, paaiskinti, kodel vienaip ar kitaip elgiasi. Cia mums, tevams, pirmas kartas, pirmas leidimas i darzeli, o jos ziuri profesionaliau ir objektyviau.

Sekmes startuojant!
Atsakyti