Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba, 2 tema

Ačiū už sveikinimus

o aš net nepasisveikinau vakar, atėjus po ilgo laiko į temą blush2.gif atsiprašau... matyt, taip atsitiko todėl, kad neakivaizdžiai tai aš buvau visad čia pat rolleyes.gif
Atsakyti
Skruzdeda, galiu patarti, kaip nestresuoti..tiesiog...jei gali sitacija pakeisti, keisk, jei negali..nervinti nereikia, nervai nepades..atsiribok, pasistatyk sau stiklo siena..jei zmones riejasi, pykstasi, pila emocijas..tiesiog galvok..papyks ir praeis, ar man verta tame dalyvauti?
Sunku, bet padeda, as ismokau is dalies to, labai gera apskui matyti, kaip banga nuslugsta, o tu tiesiog kaip tas akmenelis lieki vietoje
Atsakyti
laba diena, vis uzsuku paskaitau, jusu problemos man irgi artimos, mano mazyle 5 metuku, o kalba labai sunkiai, dabar gavom siuntima i kauno klinikas neurologijos skyriu, gulam tyrimam savaitei, gal kuri gulejot, kokie tyrimai ten musu laukia, i ligonine gulam pirma kart tai nelabai isivaizduoju kas kaip, prasau suteikit bet kokia info aciu
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Skruzdeda, linkiu ramybes wub.gif ir lengvo nesiojimo wub.gif

Neramuole, mes pavasari gulejom. Issamiai istyre - dare encefalograma, taip pat galvos smegenu tomograma, kraujuka istyre. Taip pat klausinejo apie kitas ligeles, tad mums dar sirdies kardiograma padare ir vidaus organu echoskopija. Istyre akutes - paziurejo akiu dugna.

Tai tiek. Nesibaimink, palatos daktariukas issiklausines kas, kaip, kur. Paprastai, kai neaiskus atvejai, tai istiria nuodugniai. Siame skyriuje dirba super daktariukai.
Sekmes jums.
Atsakyti
Pou mums irgi rekomendavo encefalograma..o kaip taviskio vaiko ten viskas gerai? as galvoju ar matosi kas nors is jos, jei klbos sutirkimas g.gif
Atsakyti
Visi tyrimai daugiau/ maziau geri, bent jau neturetu tureti reiksmes kalbai. Taciau gali buti, kad yra pakenkimu lasteliu lygyje, o to neirodysi.
Gal daugiau informacijos magnetinis rezonansas parodytu, bet ilgalaike narkoze galetu pakenkti daugiau. Toks mazgis neisbutu ramiai puse valandos pabaisiskame gaudime - duoda narkoze.
Atsakyti
Mda..maniskis budamas 2 gavo narkoze (butent magnetiniam rezonansui) ir budamas 4.5 gavo pilna narkoze..nezinau gal tai turejo itakos kalbai g.gif
nu zodziu...juokinga, kai vaikas "nenormaliai" sveikas, neserga, bet va po bedos tokios, kad gydymo istaigos visokios lankomos
Atsakyti
Maniškis pradejo kalbėti tik 3.5 metų ax.gif
Atsakyti
Miledi, kalbeti pradeda vaikai ivairiai, klausimas kaip kokybiskai ir ar ne pauskciu kalba. Maniskis kalba daug ir kartais labai norisi uzciaupti, bet kai zinau, jog tai yra jo kalbos lavinimas, klausau idemiai, taisau ir mokau, akd jei nori pertraukti ar kiti kalbeti, kaip reikia elgtis
Atsakyti
O maniškis jaučia kad jam per sunku kalbėti, tada man atsako: nenoriu su Tavimi kalbėti...Kartais taip stengiasi lūpas ir liežuvį dėlioti ir taisyklingai ištarti, bet dažniausiai tai numoja ranka...Ir maniškis 1,8 metų turėjo dvejas narkozes dėl rankos kaulo lūžio, gal ir jos turėjo įtakos kalbos vystymuisi...
Vakar girdėjau kaip mergaitės kieme sakė:ai tas durnelis į kiemą išėjo, bet kažkaip pirmą kartą man nesuspaudė širdies ax.gif
Atsakyti
Donalda..o man va kai taip sako..visada spaudzia sirdi..nors jis apsigina, kad nera durnelis.
Vakar tik miske toks suniukas nmus uzpuole berenkant zemuoges. Atejo seimininke raminti sunkiuko, o maniskis eme paskoati apie gervuoges ir avietes, akd jos dar zalios ir kaip atrodo. paskui liepe man suniui duoti zemuoge ir suo ja SUEDE blink.gif o suns seimininke sako: jis turbut latvis, kalba su latvisku akcentu ir kiek sunkiai sakini delioja lotuliukas.gif nu sakau, tai bent jau ne anglas, vis i baltu kalbos akcenta pasidave lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal nesuspaudė širdies tik vienkartinį kartą, kaip aš sakau, gal atostogos veikia, kai nereikia eiti į ugdymo įstaigą ir klausytis kas buvo ne taip...O namuose mums viskas labai gerai ax.gif 4u.gif
Atsakyti