
Rama Light

na mes irgi margarino beveik nenaudojam arba lb retai tai vartojam ta sudyta delmos margarina visai nieko
bet siaip tai sviestuka valgom


iš visų šitų rinkčiaus Vilnių , bet šiaip valgom sviestą

fui......
margarina tik kepiniams naudoju...

margarina tik kepiniams naudoju...
QUOTE(info.percea @ 2010 01 27, 18:56)
Margarino nenaudoju visai 

Ir mes niekad margarino nenaudojam

nuo pat pasirodymo naudojame sūresnį Vilnių.
Mes isvis labai retai margarina arba sviesta, nes retai sumustinius valgom, tai ilgam uztenka vieno indelio. Net sugesti speja .

mes irgi nenaudojam margarino.Jau ir taip maistas užterštas, o dar jį naudot. neee

QUOTE(jurda @ 2010 02 04, 11:37)
mes irgi nenaudojam margarino.Jau ir taip maistas užterštas, o dar jį naudot. neee 

Pritariu, nors daug ir dažnai kepu pyragus, bet vengiu margarino. Margarino mada buvo iškart po sovietmečio kai pasirodė pirmasis tepamas ant duonos margarinas, tada žmones dar nebuvo atsparūs reklamai

Deja, atsimenu savo sovietinį chemijos vadovėlį, ten buvo vaizdingai aprašyta margarino gaminimo technologija iš naftos....

Naudoju Vilniaus margariną, ir tik kepiniams, nors ir tai vis dažniau pakeičiu sviestu....